מי אנחנו באמת?

אש אש

New member
מי אנחנו באמת?../images/Emo66.gif

הבת שלי שומרת את מכתביי אליה,מצאתי את אחד מהמכתבים,רציתי לשתף בסיפור מדהים,לא זכור לי מהיכן לקחתי אותו. יום אחד, הובל בכיסא גלגלים לחדר בית החולים,אדם אשר חלה במחלה קשה,בחדר הסמוך לחלון כבר שכב חולה אחר. כאשר היו השניים ידידים, נהג החולה ששכב לי החלון, להביט החוצה ולענג את שותפו לחדר שהיה מרותק במיטתו, ומסר לו תיאורים מלאי חיים על העולם בחוץ. היה מתאר את יופיים של העצים בגינה שממול,כיצד העלים מרקדים ברוח,והיו ימים שהיה משעשע את ידידו בתיאורים מפורטים של דברים שאנשים עשו,בשעה שחלפו ליד בית החולים. בתחילה הביע החולה הרתוק עניין, אבל עם הזמן, נעשה מתוסכל, משום שלא יכול היה לראות את כל המראות המופלאים שתיאר לו חברו. ואחרי זמן הפסיק לחבב אותו,והחל לשנוא אותו. לילה אחד בעת התקפת שיעול קשה במיוחד,הפסיק החולה ששכב ליד החלון לנשום, החולה האחר במקום לצלצל בפעמון ולקרוא לעזרה, העדיף לא לעשות דבר. בבוקר שלמחרת נקבע מותו של החולה והוציאו אותו מחדרו,החולה האחר מיהר לבקש מהאחות,להעביר את מיטתו ישר ליד החלון. האחות הציבה את מיטתו ליד החלון,לא היה מאושר ממנו,אך ברגע שהאחות הסיטה את הווילון,הצטמרר החולה ונדהם למראה שראה מהחלון. חומת לבנים לבנה,זה כל שראה ממול חלונו. החולה החל לבכות,שהבין איזה חבר טוב הוא איבד. ועוד הסברתי במכתב: שדווקא בזמנים התובעניים ביותר בחיינו,מתברר לנו מי אנחנו באמת. לא לתת לחוסר האונים להשתלט עלינו. ולהפוך את פצעינו למעיין של חוכמה,כי הכאב הוא מורה,והכשלון הוא דרך להצלחה. ואמיץ הוא האיש שבזירה עצמה,פניו מכוסות באבק,בזיעה ,וממשיך להיאבק באומץ,למען ההתמסרות,למען המטרה. "איכות חיינו נימדדת בסופו של דבר על פי הבחירה וההחלטות שלנו." זהו חלק ממכתבה של אמא
איימי.

אלמרה

New member
ולא פלא ששמך איימי אימא אש אש

הכל אצלך מתחיל בא' א' של ראשוניות א' של הצלחה א' של איכות, אימהות.... א' של אהבה! אשרי הילדים שאת אימם ואשרייך שילדייך הם הם.

גברת טמפרטורה...

מילים כ"כ יפות וחכמות.... לא משנה כמה קשה שיגרת יומנו....צריך תמיד לשים את המטרה לפנינו ולהגיע אליה....הנה סיפור... ראיתי ראיון עם ג'ם קרי....הוא סיפר שבמשך 8 שנים, הרבה לפני הפרסום שלו, הו החזיק בארנק צ'ק של מיליון דולר על שמו. שמונה שנים של מלצרות, חלטורות, שירה בחתונות ומה לא.... אחרי 8 שנים, זה הצליח....

אש אש

New member
מלאכי שלי../images/Emo24.gif

כן,מילים חכמות שאימצתי,הפנמתי ומנסה ליישם בכל יום.
חג שמח לך ולכולם.

בהצלחה ביישום...

המלאך חולם חלומות אבל מגשים אותם אחד אחד.... כמה טוב שיש אינסוף של חלומות...

שילה1

New member
ולשניכם-מי שלא חולם לעולם לא יגשים!

אהבתי את דבריכם. מקווה שבשנה הבאה עלינו לטובה נגשים עוד המון.

לחלום לא מספיק...

האומץ... לקפוץ למים ולשחות ללכת לפעמים כנגד ההגיון לשבור חוקים לא כתובים ללכת עד הסוף... לתת ולקבל ועל כן... תן לי את האומץ לחיות את חיי כפי שאני רוצה תן לי את האומץ להשיל נסיונות רעים ולחוות חדשים המלאך פחד הרבה זמן...אולי שנים ... אבל זהו... וסיפור קטן לסיום... לפני 10 ימים, אימצו שני חסרי בית את הספסל שגובל במרפסתו של המלאך שניים - ישנים אחד על השני 10 שעות ביום אפילו לא שותים מידי פעם פולטים מילה או שתיים ברוסית ניגש המלאך לברכם לשלום הרי הם גרים איתו, כמעט 30 ס"מ מפרידים בינו לבינם 30 ס"מ של חיים חג שמח

שילה1

New member
קח לך את האומץ מלאך.כשתרצה-הכל

יצליח לך! ולנושא חסרי הביית-עשה מצווה ופנה לשרותי רווחה באיזור מגוריך. הימים הקרים קרבים,ומה יהיה גורלם בימים אלו?

אני לא רוצה לפנות למשטרה

הם לא עשו שום דבר רע הם גם לא מפריעים אני פשוט מקווה שהם ייצאו מזה לא יודע איך

שילה1

New member
לשרותי רווחה,למוקד עירוני.למה משטרה

יש להם מספיק עבודה בימים טרופים אלו.

וכך עשיתי...

ואולי יותר סיפור טוב לראש השנה התקשרתי בבוקר לגוף שמטפל בחסרי בית נתתי להם את הכתובת ואת הטלפון שלי בצהריים הם באו לקחת אותם למקלט שם יש אוכל ומיטה במקום ספסל חג שמח לכולם

אש אש

New member
אז...מי אתה באמת?../images/Emo24.gif

בנאדם מקסים כן ירבו כמוך. עכשיו כשהספסל פנוי שם אני יכולה לשבת שם?

שילה1

New member
אם כך-אתה באמת מלאך!../images/Emo121.gif

אולי בזכותך שתי נשמות תועות תחזורנה השנה למעגל החיים הנורמטיבים. יישר כח!

למעלה