מי אנחנו? מה אנחנו? מה... מה... מה.

אכזבה: לזוג הומואים אין הרבה סיכוי

שבנם המאומץ יגדל להיות הומו... לעומת זאת להומואים בהורות ביולוגית - סיכוי גבוה מאד! (עוד אכזבה: לגבי לסביות זה לא תופש! וגם: שוב אנחנו מיעוט!) "ב-1991 פרסמה הגנטיקאית אן מויר את ממצאי מחקרה, שאיששו את מה שהיה ידוע שנים רבות – ההומוסקסואליות נמצאת בגנים. ולא רק שברוב המקרים זוהי תכונה מולדת, אלא שהסביבה שבה גדלנו ממלאת תפקיד הרבה פחות חשוב בעיצוב התנהגותנו מכפי שסברו בעבר. המדענים גילו שמאמציהם של הורים למתבגרים או למבוגרים הומוסקסואלים לדכא את הנטיות של ילדיהם מסתיימים תמיד בכישלון. ומאחר שהשפעת הימצאותו – או העדרו – של ההורמון הזכרי על המוח היא האחראית העיקרית לתוצאה הזאת, רוב בעלי הנטייה החד מינית הם גברים. על כל לסבית ישנם 8-10 הומוסקסואלים." קישור -

כל הלסביות איטיות?

לקי לי רבע שעה לתת לינק שציבונה כבר הביאה
כמה זמן יקח לי עכשיו להכנס לאדמין ולשרשר את הכפל?

פרח7

New member
לא הבנתי מה הם רצו להוכיח, ולמה

שמישהו יעזור לי בבקשה בהבנת הנקרא שאלה: האם מסקנת המחקר היא שכאשר תאום אחד הוא הומו השני יהיה הומו בגלל: א. הומסקסואליות היא גנטית ב. הומוסקסואליות נובעת מרמות נמוכות של טסטוסטרון של האם ההרה. ג. תשובות א+ב נכונות ד. אף אחת מהתשובות לא נכונה ה. ד היא התשובה הנכונה. לי זה נשמע כאילו עשו בכתבה סלט משתי תאוריות. חלק מהחוקרים בכתבה מאמינים שא. היא התשובה הנכונה חלק אחר מאמין שב. ורק דין האמר חושב (אם הבנתי נכון) שהגן להומוסקסואליות קיים באחוז גבוה באוכלוסיה (גבוה מביטויו באוכלוסיה), אבל הוא מתבטא רק כאשר יש גם רמות נמוכות של טסטוסטרון אצל האם ההרה. אי אפשר לקרוא את הכתבה ולהבין, מה באמת רצו החוקרים לומר. מה ומי היו קבוצות הניסוי והבקורת לכן כל קורא הנוהג לבקר את מה שהוא קורא, לא יכול להתיחס ברצינות לכתבה כזו. על כתבות כאלו נהוג לומר: קראתי בעיתון "סיינטיפיק מעריב", ש...

../images/Emo6.gif

כרגיל.. את צודקת... ולי בכלל נראה שזה ממש לא חשוב אם הומוסקסואליות היא גנטית או לא... מחר יגלו ששינוי גנטי כלשהו גורם באמת להומוסקסואליות וניתן לזהותו בבדיקת מי-שפיר... ואז מה? בין אם זה שוני גנטי, התפתחותי או פסיכולוגי... העיקר הוא בחינוך לראותה כשוני ולקבל אותה בכבוד... לא? למה בכלל טורחים לחקור פה כל כך הרבה?

טרודי

New member
ככה זה מדענים

רוצים להבין הכל. חוקרים אם היקום בן 15 או 13.5 מיליארד שנים. חוקרים למה לבולבול (הציפור) יש תחת צהוב. חוקרים מה הקשר בין שפת האורדו מהודו לשפה ההונגרית. חוקרים... לא תמיד מתכוונים לעשות בתוצאות המחקר שימוש מעשי כלשהו. לפעמים רק רוצים לדעת, כי רוצים לדעת. (ולגבי חוקרי ההומוסקסואליות, גם אם יש להם אג'נדה, אם התוצאות שלהם נכונות אז כל הצדדים יכולים לעשות בהן שימוש. ידע זה כוח.) בינתיים, המאמר הזה היה משעשע, כמו שכתבו לפני, בתור אוסף ממצאים סותרים ולא קשורים שכביכול נותנים תשובה. או לא. במיוחד מצאה חן בעיני הפסקה האחרונה. אם את רוצה להימנע מלידת ילד הומו, הימנעי ממתח בשליש הראשון של ההריון. וגם אל תחשבי בשום פנים ואופן על קרנפים סגולים!

למעלה