מי אנחנו?

• פותח הנושא aiziq
  • פורסם בתאריך

aiziq

New member
מי אנחנו?

חברים, מי שמעוניין מוזמן להציג כאן את עצמו (שם, גיל, עיסוק, תחביבים, ממתי כותב שירה וכל מה שעולה בדעתו ) ואחרי כן, אתם מוזמנים לענות על שאלון קצר בן חמש שאלות
השאלון איזה אייקון היית מוסיף לבנק האייקונים של תפוז? איזה מלה או ביטוי היית מוציא מהלקסיקון? השלם: שירה היא כמו:............. עם מי היית רוצה לכתוב דואט ?( לאו דווקא מהפורום ) איזה ספר תקרא שוב? תודה על שיתוף הפעולה
איציק.

קסנדרה*

New member
בינתיים אשיב על השאלות ../images/Emo13.gif

השאלות: איזה אייקון היית מוסיף לבנק האייקונים של תפוז? תשובה: אני הייתי מוסיפה "לא מעונין בתגובה" איזה מלה או ביטוי היית מוציא מהלקסיקון? תשובה: (קשה לי לבחור אז אציג שתיים) זרמתי, התחברתי*. בהתייחס למתן תגובות בפורום שלנו. השלם: שירה היא כמו: הריון ולידה. עם מי היית רוצה לכתוב דואט ?( לאו דווקא מהפורום ) תשובה: עם דילן תומס איזה ספר תקרא שוב? תשובה: כרוניקה של מוות ידוע מראש" של מארקס גרסיה גבריאל אני אציג את עצמי כשיהיהלי זמן
קסנדרה

aiziq

New member
אני איציק ../images/Emo13.gif

שמי איציק , בן 31, נשוי ואב לתובל
, כליל
וגאיה
. מתפרנס מבניית מכונות וגר בקיבוץ בצפון הארץ. בשירה החלתי לעסוק באופן עקבי עם הצטרפותי לפורום הזה ב2004, השתתפתי באנתולוגיה שהוציאו חברי הפורום בהפקת ועריכת קסנדרה " מעגלים כתומים" . אוהב מאד מאד להיות כאן
השאלון: איזה אייקון היית מוסיף לבנק האייקונים של תפוז? - אייקון של דלת, להראות אותה לכל מי שיש לו טענות וגם אייקון של ברוך הבא
איזה מלה או ביטוי היית מוציא מהלקסיקון? - אני מקבל חום כשאני שומע את המילה "כוסית", וגרועה ממנה - "כוסון". השלם: שירה היא כמו:............. - שירה היא כמו אימוץ ילדיה הנטושים של המוזה עם מי היית רוצה לכתוב דואט ?( לאו דווקא מהפורום ) - עם עצמי בעוד עשר שנים ( אם אני בכלל אסכים לכתוב איתי עוד עשר שנים) איזה ספר תקרא שוב? - ללא ספק, התנ"כ. איציק.

אני תומר

שמי תומר גר באיזור השרון עוסק בהוראה, כתבתי לפני ה מ ו ן זמן וחזרתי לזה בשנה האחרונה ומאז שהצטרפתי לפורום הזה (המעולה אגב) אני משפר את הכתיבה את החשיבה מתעמק יותר וכו' וכו'. אוהב לקרוא לצ'וטט לבשל ומאז שגילתי את הפורום הזה נהנה שבעתיים לקרוא להגיב . הניק שלי הוא לא טוב עוף אלא טוב עין ופה (ע ופ'). ועובר לשאלון של יהיר לפיד איציק
איזה אייקון היית מוסיף לבנק האייקונים של תפוז? הייתי מוסיף בהחלט אייקון של ברוך הבא איזה מלה או ביטוי היית מוציא מהלקסיקון? "ממצב אח שלי" שמעז לומר אותו גם אנשים שלא היית רוצה להיות משפחה שלהם אפילו על אי בודד השלם: שירה היא כמו:............. שירה היא כמו רגע אינטימי של אהבה עם מי היית רוצה לכתוב דואט ?( לאו דווקא מהפורום ) הייתי רוצה לכתוב דואט עם שלמה ארצי (מאוד מסקרן לי מהם כיווני המחשבה שלו) איזה ספר תקרא שוב? הייתי בהחלט קורא שוב את "הגר"

Gal zilberman

New member
אני גל :)

אני גל בן 17 מנתניה עכשיו בחופש מהלימודים מקווה למצוא עבודה. התחלתי לכתוב לפני שנה בעקבות הרצאה של המשורר רוני סומק בבית ספרי השירים שלו הדהימו אותי ופשוט נשאבתי לעולם הזה ואני לא מתחרט על רגע אחד, פשוט כיף גדול. אני אוהב לקרוא, לשחק כדורסל, לשחק במחשב ובעיקר לדבר עם אנשים, הדבר הכי מרתק שאפשר לחקור. ועכשיו לשאלון : 1) הייתי מוסיף אייקון של תפוז שהוא גם שמש - לכבוד הקיץ. 2) הייתי מוציא מהלקסיקון את הביטוי "כוסית" זה כמו שיקראו לבחור בולבולון, מטומטם וגם סקסיסטי. 3) "כתיבת שירה היא מעשה נקם על שהכל בן חלוף, ורק הרוע אינו בן חלוף" (ויסלבה שימבורסקה) 4) יהודה עמיחי ז"ל 5) מאדם אתה ואל אדם תשוב

הילארי1

New member
אני הילארי

{או בשמי האמיתי ארין}בת 26,תל-אביבית, הגעתי לארץ מגרמניה בגיל 10. עוסקת בהדרכת כושר,ולומדת ביולוגיה ופיזיולוגיה. אוהבת מוזיקה{נושמת מוזיקה}וכותבת מוזיקה. אני כותבת בערך מאז שלמדתי לכתוב:),וברצינות,תמיד כתבתי שירים בתור תחביב{ואולי גם מתוך צורך } ולשאלון: איזה אייקון היתי מוסיפה? לא היתי מוסיפה{מספיק לי
} איזו מילה היתי מוציאה מהלקסיקון-בהחלט את המילה "כוסית"
{רואים?זה מספיק} שירה היא כמו: ביטויי יפהיפה מעניין ומסקרן לכל דבר אפשרי הייתי רוצה לכתוב דואט עם:אורי שכטר{ספר שיריו "שיטפון" היה מאוד מרענן לדעתי} איזה ספר אקרא שוב:רק ספרי שירה אני קוראת מס' פעמים,אבחר ב"קשרים"/ציפי שחרור

רק על עצמי לספר ידעתי../images/Emo39.gif

טוב. אז אני בת 45, מרצה, אוהבת ברידג' ולקרוא. וגם להקשיב למוסיקת בלוז. פעם הייתי גרופי של תשבצי תרתי משמע. לאחרונה עבר לי. כותבת שירה כ- 3 שנים - במקביל לכניסה שלי לפורום (המדהים והנפלא). חוצמזה, אני לא אוהבת חיות מחמד ומתעבת ג'וקים. אני מעדיפה גבינות על פני בשרים, ומתרגשת עדיין מגשם ראשון. אייקון נוסף לתפוז: כזה שאומר: "קראתי, אבל לא אוכל להגיב כרגע. מבטיחה להגיב מאוחר יותר. בבקשה לא להיפגע, וגם לא לחשוב שזה אומר משהו רע לגבי היצירה. להיפך! ק." מלה שהייתי מוציאה מהלקסיקון (כל מה שאמרתם מתאים לי וגם את הביטוי:) "מתאים לי" שירה היא כמו מפתח בגב בובת פח (זוכרים?) הייתי רוצה לכתוב דואט עם מאיר אריאל. אני כבר מספיק מבוגרת כדי להבין שכנראה לא אקרא שום ספר שוב, אבל אילו הייתי יכולה לקרוא שוב לראשונה (כן, כן) ספר, אז היו רבים בתור. אחד מהם: "אלה תולדות" של אלזה מורנטה.

אלי לוק

New member
היי אני אלי../images/Emo140.gif

אוקיי...בן 42 ,מלטש יהלומים(יש דבר כזה),כותב מלחין ושר שר בחבורת זמר,כותב שירה כבר הרבה זמן....לעצמי. לאחרונה הצטרפתי אליכם ואני משתדרג משיר לשיר. אוהב לשמוע בלוז,רוק'נרול,ערבית אנדלוסית,מיינסטרים ישראלי,ג'אז ובקיצור כמעט כל מוסיקה אפשרית. נשוי ואב לאופיר ושיר. מילה שהייתי מוציא מהלקסיקון-כוסית,כוסון....לשמוע ולא להאמין הייתי רוצה לכתוב דואט עם ביאליק,ניטשה ומאיר שלו. אילו יכולתי לקרוא מחדש ספר....אפיקורס בעל כורחו-יהושע בר יוסף. אלי

קסנדרה*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי פרח

kittiara

New member
גם אני!../images/Emo9.gif

שמי הוא מורין, בת 23,גרה בגן-יבנה (אי שם ליד אשדוד),אני עוסקת בעיצוב אופנה. אוהבת כתיבה ציור וצילום, ומתעניינת בכל דבר הקשור לאומנות ועיצוב. אני לא זוכרת מתי בדיוק התחלתי לכתוב שירה...אי שם בילדות. מאוהבת בפורום ובאנשים שכאן ומשתדלת להיות נוכחת עד כמה שניתן... השאלון: * אייקון שהייתי מוסיפה לתפוז- (ה'דלת' של איציק בהחלט תופס מקום של כבוד ברשימה...) ואולי גם בועה ל'שיכתוב'. *מילה שהייתי מוציאה מהלקסיקון- מכל לקסיקון ובכל העולם- סיגריות. * שירה היא כמו ניתוח לב פתוח. * הייתי רוצה לכתוב דואט עם רחל ז"ל (זה יומרני מדי, אך הלוואי ויכולתי). * ספר שאקרא שוב: קוהלת.

titi11

New member
חיים

בן 38 - יזם פרויקטים בתחום נד"לן, עובד כרגע במזרח אירופה (די עלוב פה :) - אב גאה ליהלום בן שנה וחצי ולרעם בן 5 וחצי (המקסימים). כותב שירה מזה 3 חודשים (קצת פחות) - כלומר מאז שהצצתי לפורום הנפלא הזה ו"נפגעתי". מאז השירה רודפת אותי ימים ולילות :). במקור התחלתי לפני שלושה חודשים בפרוזה - סיפור קצר. ואני עובד עכשיו על ספר באורך מלא. קצת מאוחר אני יודע. יש לי תואר בבימוי וקולנוע מבית צבי (בימים שעוד היתה שם מגמה כזו) אבל התואר מצהיב (או מוריק, לא בדקתי) איפה שהוא מאז. ואני אנצל את ההזדמנות להודות על קיום הפורום הזה. למי שצריך להודות על כך. ולשאלון: לגבי האיקון - הייתי מוסיף "זהירות ביקורת" מלה שהייתי מוציא מלקסיקון - אף אחת - לכל מילה יש ערך - גם אם היא דוחה ניתן להשתמש בה ככזו - הייתי רק מוסיף. שירה היא כמו : בעיטה שקיבלת בשיפולי הבטן - ואתה רוצה לבעוט אותה בחזרה לעולם. עם מי הייתי רוצה לכתוב דואט - עם חיים נחמן ביאליק - אולי ידבוק בי ולו רסיס מהשפה שהיתה נחלתו - ולא יהיה מאושר מימני (מותר לפנטז לא?) איזה ספר אקרא שוב - יש כל כך הרבה מהם שמתחרים עם אלה שעדיין לא קראתי - אבל את התנך אני ממש חייב לקרוא שוב (השפה !!!) מההתחלה עד הסוף.

milim

New member
מי אני?

רונה. בת ארבעים וחמש. אוהבת לקרוא. לפעמים צדה משפטים וביחוד קלישאות. פעם, למדתי ציור צילום וגרפיקה. היום, גרה עם בעל, תאומים ושלוש חתולות ליד שמורת טבע באלבקורקי, ניו -מקסיקו. לפני כמה שנים לקחתי קורס לכתיבה יוצרת בקולג' המקומי. נהניתי מאוד לכתוב ספורים קצרים באנגלית. עכשיו, לומדת ביולוגיה ואנטומיה - מילים בלועזית. רק לאחרונה בעקבות הפורום הזה הגיחו השירים בעברית. בשבילי אושר גדול הפינה הזו. מלה שהייתי מוותרת עליה היא 'סורי' ודומותיה. אף פעם לא מקשרת לאנגלית ומיד נחרדת שהנה יש מלה חדשה בעברית שכלם יודעים ואני לא. אייקון שהייתי מוסיפה- ג'ירפה. לכתוב ביחד - עם לואיס קרול - ואם הוא עסוק מדי אז עם מארגרט אטווד. ספר שאקרא שוב? "המערה" של סארמאגו.

והנה אני

אני אילה, בת 34, פסיכולוגית, אוהבת מאד לבהות בים, לקרוא (שירה ופרוזה), קולנוע, לשיר. לפעמים מעזה לשלוח יד (גמלונית מאד) בהלחנה של שיריי ואז שני תחביביי מתאחדים לרגע נדיר... אני כותבת שירים מכיתה א', אבל עם הפסקות ארוכות, לפעמים של שנים, ולאחרונה ממש לא נחה עליי המוזה לצערי. לגבי אייקון - אני ממש לא איזו חיית אינטרנט, ואולי שמתם לב שאינני משתמשת באייקונים בד"כ, ובכל אופן הייתי מוסיפה אייקון של "קראתי ופשוט אין לי כרגע הריכוז המספיק להפקת תגובה מועילה". הייתי מוציאה מהלכסיקון ביטויים כמו "הוא לא ברמה שלי"/"אני לא ברמה שלו" וכל ביטוי אחר שמתייחס אל אנשים בצורה כל כך חד מימדית, כאילו יש איזה סולם מוסכם ואובייקטיבי שכולנו מדורגים עליו. מאחר וגם אני חוטאת לעיתים בחשיבה מהסוג הזה, ראוי לציין שאני מנסה להוציא אותם קודם כל מהלכסיקון שלי.... שירה היא כמו מיץ פטל - חשוב לא למהול אותה מדי וגם שלא תהיה מתוקה מדי. הייתי שמחה לכתוב דואט עם אגי משעול או עם מאיר אריאל. פשוט נראה לי שיהיה קודם כל מאד כיף, מעבר לכבוד ולתוצר האמנותי... הייתי שמחה לומר שאקרא שוב את התנ"ך אבל לבורותי לא קראתי את כל כולו עדיין אפילו פעם אחת. יש כמה ספרים שקראתי פעמיים ואפילו יותר. בינהם "חמדת", "מוטל בן פייסי החזן", "שירה" (של עגנון), "שוגון" ו"מלון ניו-המפשייר". כשאני מנסה למצוא קו מאחד לכולם עולים בדעתי שני דברים: אחד - את כולם קראתי בתקופה שבה הייתי יותר פנויה (חלק בילדותי), כי בגדול נראה לי שכמעט כל ספר טוב כדאי לקרוא יותר מפעם אחת ושתיים - הם הסבו לי עונג רב, אז אם לבחור ספר נוסף שפשוט יהיה לי כיף גדול לקראו שוב - נראה לי שדווקא הייתי הולכת על "בביתו במדבר" שהצחיק אותי נורא או על "תאונות" שנתן לי המון נחמה ותקווה. זהו, זו אני על קצה המזלג. מקווה שהמזלג שלכם לא התכופף מעומס פרטים...

aiziq

New member
יופי של שרשור יש פה ../images/Emo9.gif

המפגש היכרות איתכם מ ר ת ק !!! איציק.

ש מ א ן

New member
גם אני רוצה להצטרף../images/Emo13.gif

אני פארס. בן 26. דרוזי (התלבטתי אם להוסיף את הפרט הזה. אם מבקשים שאכתוב מי אני, אז זה חלק מה-"אני" הזה אז הוספתי). סטודנט לתואר ראשון ללימודים ספרדיים ולאטינו-אמריקאיים(נשמע רציני נכון?) וסטודנט לתואר שני בתקשורת ועיתונאות- וכל הבלגן הזה קורה באונברסיטה העברית. . כותב בעברית מגיל צעיר, יחסית. גליתי את הפורום בנובמבר 2004 ומאז אני והמילים שלי מטיילים בין הכרמל להרי ירושלים. לשאלו- אייקון להוסיף : "אני מתנצל שכתבתי משהו לא ראוי לפורום המכובד הזה, ושבכל זאת הייתי מספיק טיפש כדי לעשות את זה" ושיהיה אוטומטי למי שמגיע מפורום סטוצים!!! מילה להוציא מהלקסיקון : וואלה!! (ואם לא אז את כל המילים שנגמרות ב"איזם") שירה היא כמו מים (חמה, קרה, עמוקה, זורמת, שקופה, עכורה, רדודה, גועשת, חלקה כמו הכנרת, עצומה ואלימה כמו האטלנטי....) דואט עם : דוד אבידן ספר לסיבוב נוסף : המווווווווווון ספרים- שנים עשר סיפורים נדודים (גרסיה מרקס). זכרונותיו של מת (משאדו דה אסיס) המדריך לטרמפיסט לגלקסיה

קסנדרה*

New member
שמאן איזה יופי ../images/Emo13.gif

אהבתי במיוחד, את השירה כמו מים, אבל גם את השאר. קסנדרה

אני

אני קובי,בן 25 מהמרכז, איש סיסטם. התחלתי לכתוב בערך לפני ארבע שנים, בערך באותו הזמן גיליתי את הפורום, האנשים וכמובן את המנהלת הנפלאה, כרגע(מזה זמן רב) שוהה ברקע הפורום. תחביבים: משיפוץ מכוניות,קריאה, ספורט, להסתכל וכמובן כתיבה(כשזה קורה) השאלון איזה אייקון היית מוסיף לבנק האייקונים של תפוז?תת מקלע איזה מלה או ביטוי היית מוציא מהלקסיקון?למה אין לך טלוויזיה? השלם: שירה היא כמו:.............חורים בגרביים עם מי היית רוצה לכתוב דואט ?( לאו דווקא מהפורום )מלאך המוות איזה ספר תקרא שוב? על טבע היקום /לוקרציוס איש שתי תגובות ליום(שובר שתיקה)

קסנדרה*

New member
טוב, גם תורי הגיע ../images/Emo13.gif

ילידת 1951, בעוד חודשיים אהייה בת 54, אל תשאלו אותי איך מרגישים שם, כי אני לא ממש שם. נשכחתי מאחור איפשהו... אמא לרותם מורן, סבתא לנועם. מעצבת פְּנים, עיתונאית, שדרנית ועורכת. (לפי התעודה גם שחקנית תאטרון). היום סטודנטית לפסיכולוגיה, בשנה הבאה גם לספרות השוואתית. אוהבת לקרוא, להקשיב למוסיקה וים - הרבה ים. מנהלת את הפורום ארבע וחצי שנים, באהבה רבה. קסנדרה

למעלה