בהמשך לדיונים שהעלה כאן Lonly badger, כתבתי מאמר בבלוג, שמתייחס לשאלה הזו (זה בסדר, אני בספק אם בעלי תפוז ירצו לפרסם ולמכור את זה...). זה יצא קצת ארוך, אז לזמנכם/ן החופשי. קישור אגב, מר MetalSinagouge, הייתי מעדיף שפשוט תתעלם מההודעות שלי ולא תתייחס אליהן, אם זה בסדר מבחינתך.
יש לי שתי שאלות שאני מקווה שמישהי תוכל לעזור לי.. 1. המחזור משפיע על המשקל???? אם כן אז זה מוסיף משקל או מוריד?.... 2. כמה קלוריות יש בשניצל תירס? (כשלא מטגנים אותו.. רק כשמחממים במיקרו..) ושוב: אני אוהבת אותכןןןןןןןןןן!!!!
1. זה מוריד את משקל הפרשות המחזור (השינוי במצב הרוח שיש לפעמים סביב תקופת המחזור, עשוי לגרום ליותר או פחות אכילה ופעילות גופנית, ולכן באופן עקיף להשפיע על המשקל). 2. כתוב על האריזה. אז את/ה גבר או אישה?
בנאדם, אתה אפילו לא יכול לקרוא בין השורות! טעות של שקל לטובתך בסופר מארקט תגרום לך להזות אנשים בשחור במכוניות אטומות שעוקבים אחרייך, אין פלא שאתה קונספיראטור. * מצטרף ל5 העמודים הקודמים של הפרופיל הפסיכולוגי שלך
אבל אוותר. אם אתה יכול לנשוף רוח חמה מבלון ולקוות לשינוי, אני יכול לנשוף רוח קרה ולחכות לאותו דבר, לא? ד"א אני מתייחס להודעות שלך בלבד, על הבלוג ויתרתי מהרשומה הראשונה
זה ככה תמיד, כשנמאס לי מBS של פורום\משתמש מסויים, אני מחזיר לו בBS. יש בעיה? פנה למנהל. אני בנתיים אפנה לאקדמייה ללשון שיעשו לך אנקווזיציה באנוס בגלל הכינוי שלך. תכניס שם סימן פיסוק מ^%#* בסוף! אל תשאיר אותנו במתח!