מי אני ומה שמי?

• פותח הנושא drik
  • פורסם בתאריך

drik

New member
מי אני ומה שמי?../images/Emo11.gif

שלום!זאת אני...אלה...בכינוי של נינט..נו..בננה..שוקי..אלוני..אלון!
אני רושמת בשמו,הוא פה לידי..כן כפרה,תכתיב לי את אשר בפיך
. אלון: קוראים לי אלון,אני בן 12,מת"א..אח של אלה. אמ..........מה אוסיף? אוהב בין היתר את מקפליי,אבל קובי פרץ שולט!
מקווה להשתלב פה,ויונתן אתה לא לבד!
ואני לא ידוע מי מועדף עליי?דני או דאגי?

Hip Hop star

New member
הלו הלו ילד!../images/Emo3.gif

ברוך הבא
אני אלה אם אתה לא זוכר.......*מגלגלת עיניים בהתנשאות* מקווה שתשתלב,מור..כדאי לך להתנהג יפה!!!!!!!!.. להתראות נינט!

bar jones

New member
א../images/Emo41.gifל../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifנ../images/Emo41.gifי../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

חמודיייייי
התגעגעתי אלייך
נו, מתי אתה בא לבקר אותי
אתה הרי יודע איפה אני גרה... איזה כיף שאתה פה
- (נינט
)

bar jones

New member
../images/Emo41.gifאגב.. ד../images/Emo41.gifנ../images/Emo41.gifי../images/Emo41.gif

הוא המועדף עלייך
ברור

היי אלון...

טוב כי אין לי מושג ניראלי מי אתה... אז אני ליטל (עכשיו אתה יודע מי אני) ועכשיו הגיעה זמן לשאלון שאני ידע מי אתה ומה אתה רוצה מהחיים שלי... חחחחחח משעמם לי... שם: משפחה: תאריך לידה: אייסיקיו: מסנג'ר: מאיפה: בן כמה: מי המועדף עלייך מכל הלהקה: מי אתה: ואיך הכרתה את מקפליי: אמ.......... תן לי לחשוב... ספר קצת על עצמך... ושים תמונה של משו מישו לא משנה מה העיקר תמוננה..

SPFAN

New member
אני לא לבד! ../images/Emo2.gif

סתם נו, דווקא נהניתי מהצומי

אחלה...

וסליחה על הפעם בקודמת ששלחתי לך הודעה באייסי וחשבתי שאתה בת.. סורי.. פשוט אני צריכה להיתרגל שיש בניפ בפורום...

sap sapir

New member
וולקאם../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אני ספיר ומקווה שתהנה פה! וברור שדאגי הוא המעדף עלייך!!! נ.ב- במילה מעדף יש הנמכת תנועה חחחח למדנו את זה היום

דיליי../images/Emo3.gif אז ברוך הבא../images/Emo9.gif

אני שני השתלבות נעימה
ודאגי שליטעעעע!!

למעלה