תודה! יתכן- הפרח דומה , הצבעים בכלל לא.מין מסוים של אצבוע (מש' האסקלפיים) ??
את ממש לא טעית וזו אכן סטפליה. לצמח זה יש תתי זנים רבים בגוונים שונים ומשונים.תודה! יתכן- הפרח דומה , הצבעים בכלל לא.
ולא טעיתי בהרבה כאשר חשבתי שזו סטפליה.
אצבוע - לא הכרתי את השם הזה.
רעיה
מעניין. בקישור שנוף צלול שלח לי, ראיתי את האצבוע שממש מתאים לפרח שלי. בקישור שלך- סטפליה - גם מתאים. כשעשיתי חיפוש על סטפליה בגוגל תמונות, קבלתי רק את הפרח האחר שאכן היה לי בעבר. ורדרד שטוח כזה.את ממש לא טעית וזו אכן סטפליה. לצמח זה יש תתי זנים רבים בגוונים שונים ומשונים.
כולם אסקלפיים (ולמען הדיוק, האסקלפיים הפכו להיות "הרדופיים").
מה שמעניין, זה שכשם שלבת שבע יש ניחוח מתקתק ונעים, הסטפליה מתאפיינת בריח דוחה, שכנראה מושך (בעיקר) זבובי ח_א.
מצטער שלא עניתי "בזמן" כי משום מה, לא תמיד אני נחשף לעובדה שצצו הודעות חדשות בפורום ומרוב יובש, איני מבקר כאן הרבה...
סטפליה - Google Suche
www.google.com
אני חושב "קצת אחרת". סטפליה זה לא שם עברי ואצבוע (שמזכיר אצבע כשם שה"ענפים" מזכירים אצבעות), הוא שם עברי.מעניין. בקישור שנוף צלול שלח לי, ראיתי את האצבוע שממש מתאים לפרח שלי. בקישור שלך- סטפליה - גם מתאים. כשעשיתי חיפוש על סטפליה בגוגל תמונות, קבלתי רק את הפרח האחר שאכן היה לי בעבר. ורדרד שטוח כזה.
וכן - נאמר בזמנו שסטפליה מושך זבובים, לא יודעת אם זה נכון.
ואין לך על מה להתנצל, אינך חייב להיות בכל פורום 24/7 ואפילו 1/7 (יום בשבוע).
ולפרח באדום שקרוב לפרח ש"לכדת" אבן קוראים אצבוע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.