"מי אני" מכה שנית

"מי אני" מכה שנית ../images/Emo29.gif

בוא נראה כמה מהר תזהו את האנשים שבתמונה... (תשת, take your time) כולם קשורים לשירה ולמוזיקה.

כן... יפה מאוד.. אבל יש לי בקשה

אנחנו לא נוהגים לכתוב את התשובה בכותרת כדי לאפשר לאנשים אחרים שרוצים לפתור... אוקיי? אבל תמשיך לנסות

Subil

New member
אופססס סליחה לא ידעתי פעם הבאה

זה לא יהיה בכותרת! bye bye Mr.Sub

Subil

New member
התכוונתי שהשני הוא צביקה פיק

זה נכון? bye bye Mr.Sub

Uv Kruvi

New member
ממ...

הראשון לא זיהיתי... מישהו מארה"ב... משהו כמו נשיא או משו כזה (סתם ניחוש...אבל מוכר לי...) השני פיקה צביק (ככה אנחנו קוראים לו) השלישית מדונה והרביעי רמי פורטיס

ה-2 וה-3 ../images/Emo127.gif ה-1 וה-4 ../images/Emo128.gif

השני הוא באמת צביקה פיקה. השלישית היא מדונה
הראשון הוא ממש לא נשיא ארה"ב:) (למרות שאני רואה קצת את הדמיון) והרביעי זה לא פורטיס... אם אתם לא תפתרו עד חצות אני אגלה ואולי אזרוק לכם גם רמזים באמצע.. רק אם תבקשו... Good Luck

המממ

New member
מספר 4! מספר 4!

מיכה שטרית? לגבי מספר 1, תארנו לעצמינו שהוא די זקן...
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

אסתר1984

New member
הראשון

נראה לי כזה נתן אלתרמן. לא יודעת למה. וסליחה שאני נדחפת לכם לפורום.

כל הכבוד, פתרתם נכונה את הכל../images/Emo45.gif

מחיאות כפיים להמממ שפתרה את מס´ 4- מיכה שטרית. כל הכבוד גם לעלי באבה והשודדים שפתר את מס´ 1 - ביאליק (היה קשה אני יודעת! ועלי באבה, להבא אל תרשום בבקשה את התשובה בכותרת.. כבר ביקשתי זאת בשרשור הנוכחי.) >באמת חבר´יה! לא להכיר את ביאליק? בושה
צריך להכניס בכם קצת תרבות! ואסתר, ברוכה הבאה לפורום יש מה לצפות במשך השבוע, יהיו עוד חידות!

תודה על ההצעה

אבל קודם כל עובדה שהיה קצת קשה הפעם לזהות כמה אנשים (ביאליק לדוגמא) ואיך מעוותים? אם תסבירי לי איך אני אשמח לעשות את זה... ואם מישהו אחר יודע איך אז שישלח לי בבקשה מסר ויסביר לי...

למעלה