מי אני?!- שרשור הכרות

מי אני?!- שרשור הכרות

לכבוד ה2 החדשות ובכלל כדי שנכיר קצת יותר כל אחד יכתוב פה איך קוראים לו בן כמה הוא מאיפה וכל מה שבא לו שנדע עליו, אפשר גם לצרף תמונה.

מתחילה...

אני סיון מעפולה בת 23 אני לומדת אבל שנה הבאה כנראה אנ יאלמד משו יותר שווה אז לא נחפור הכיוון הזה. אני חפרנית , אני אוהבת את מלאני וגמ את שורטי ו.... נו אתם כבר יודעים ומי שלא הבין תסתכלו בחתימה
תמונה שלי לא כדאי לכם לראות לפחות לאלה שחשוב להם לישון בלילה במאה שנה הקרובות

עונה:

אני שרית, בת 22 מראשון לציון. אני אוהבת את מלאני מתקופת ה"ספייס גירלז". אני רוני1002 לשעבר... התחלתי ממש לאהוב אותה אחרי שהיא יצאה בקיירת סולו. אני מורה פרטית לילדים וסטודנטית לסיוע טיפולי בעזרת בע"ח. (התחלתי לפני איזה חודש בערך...). השיר האהוב עלי ביותר של מלאני זה First Day If My Life. על מלאני אני יכולה לדבר בלי סוף... אני חושבת שהיא מהממת, כוסית, מוכשרת, חכמה, צנועה, אינטליגנטית ו...מושלמת
חוץ ממלאני, אני אוהבת גם את רוני סופרסטאר, אנסטסיה, קלי קלארקסון, התחלתי לאהוב גם את הילארי דאף, שרית חדד, ריטה ונראה לי שזהו בכללי. אני מאוד אוהבת מוזיקה.

brit18

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אני רעות בת 19 עוד 3 וחצי חודשים בת 20
אני גרה בגליל ואני עושה שרות לאומי בעכו בבית ספר של חינוך מיוחד , אני עובדת בגן בתור סייעת של הגננת והסייעת שלה
ואני מאוד נהנית
אני מואד דומה לשרית אני התחלתי לאהוב את מל עוד בימי הספייס היא תמיד הייתה הספייסית האהובה עליי
אבל
בה יותר כשאר יצא הדיסק הראשון והשני
הבנתי כמה היא פשוט מושלמת!!
(למרות שהייתה לה תקופה של אי שלמות זמנית כשאר היא השמינה קצת..) אבל היום אין היא מ-ו-ש-ל-מ-ת
אני התאהבתי בשיר first day of my life בזכות שרית ששלחה לי אותו
מאמי ובזכות הפורום הזה
אני גם מעריצה של בריטני ספירס
(כבר 7 שנים..) ואת קלי אני אוהבת מאוד
ומל איפשהו תמיד נשארה ב
שלי תמונה שלי
לילה טוב

שמחה שאהבת את השיר גמאני אהבתי

אותו. בקשר למושלמות יש לי משהו להגיד לך... או יותר נכון חומר למחשבה לתת לך, אני לא חושבת שיש בנאדם מושלם, תחשבי רגע מה זה מושלם זה משהו שכאילו הוא מייצג את האידאל שאין יותר טוב ממנו ואם זה משהו כזה זה לא יכול להיות אדם אלא משהו כמו אלוהים או לא יודעת להגדיר מה אבל אדם זה בטוח לא, ותאמיני או לא מלאני היא אדם כמוני וכמוך, נכון שהיא מפורסמת ומצלמים אותה בכל מקום אפשרי אבל עדיין היא בנאדם תאמיני לי ויש לה חסרונות כמו לכל בנאדם, אני עדיין לא פגשתי בנאדם מושלם ואני גמ לא חושבת שיש בנאדם כזה הקיצר חפרתי לך (אגב אני אוהבת חפירות
) מקווה שהבנת את הנקודה... אגב תגובה לא תזיק

חפרת לה במוח... שתהיי בריאה...

זה נכון שאין בן אדם מושלם ושמלאני לא מושלמת, אבל היא הזמרת הכי קרובה למושלמת שאנחנו מכירים. כשמעריצים מישהו אומרים הרבה פעמים שהוא "מושלם" אבל זה לא תמיד אומר שבאמת חושבים ככה. אני למשל אומרת הרבה פעמים על מלאני גם שהיא "מושלמת". וחוץ מזה, היא גם חתיכה לא נורמאלית, גם חכמה ואינטילגנטית, גם אנושית, גם רגישה, גם כנה ואמיתית. What more can we ask for

brit18

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

עם כל מילה שלך שרית
אהעעע איזה טלפתיה פשוט מה שהייתי כותבת

מה את אומרת../images/Emo70.gif איזה מגניב לדעת.

יש בינינו הרבה דברים משותפים, גם הטעם במוזיקה. סתם, טוב, נו, אפשר להגיד להם שאת פה לידי ואמרת לי מה לכתוב מילה במילה... זה בסדר, הם יבינו...

brit18

New member
../images/Emo13.gif סבבה

אז מה שכתבת כתבנו ביחד
אוקיי
אותךךך
טוב

אני לא חושבת שיש בנאדם

שקרוב לשלמות. ולמה להגיד סתם דברים בלי להתכוון אליהם?
אנחנו לא בסאב טקסט... חפירות
ונגעתם בנושא שאני אוהבת לחפור! שיהיה ברור אני ואהבת את מל ואני חושבת שהיא שרה מהמם אבל מושלמת היא לא. לא בתור בנאדם ולא בתור זמרת ואני שמחה שכך.

הלו, מזה פה../images/Emo35.gif העובדה שאנחנו לא

מעריצים בריטים פנאטיים של מלאני זה עדיין לא אומר שלא כדאי להתעסק איתנו
היא מושלמת בתור בן- אדם וגם בתור זמרת, ולא סתם מושלמת: מושי מושלמת. היה לי צורך מאוד גדול להוסיף את זה...

brit18

New member
חחח ../images/Emo13.gif

חחח בהחלט עדיף
פקאצת מלאני
אהה מבטא בריטטייי אההעעע

britmel

New member
חחח ../images/Emo13.gif

מסכימה איתך
אהה ואני חולהה
על מבטא בריטיי אהעהעעה