מי אני

מי אני ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

והפעם עלתה בגורל... חמוס בקריז!!! קוראים אותה חן, (שם יפה,הא?:)) היא בת 16, והיא גרה בנתניה.......... ואתם, אני סומכת עליכם שתהיו פחות יבשים משבוע שעבר ותתחילו לעמול על שאלונים על גבי שאלונים בשבילה

liorhikri1991

New member
חחח אנסה...שאלות אליך...../images/Emo13.gif

מה את הכי אוהבת לאכול? מה הכי מעצבן אותך? את מעריצה מישהו/מישהי?אם כן את מי? יש לך חבר? אם לא,את רוצה שיהיה לך חבר? ואחשוב על עוד

אז ככה....

מה את הכי אוהבת לאכול? אמ.... פיצה מה הכי מעצבן אותך? אנשים צבועים ושקרנים את מעריצה מישהו/מישהי?אם כן את מי? אני לא ממש מעריצה כי אני אוהבת להקה מסוימות אבל לא מעריצה מעריצה יש לך חבר? לא אם לא,את רוצה שיהיה לך חבר? אמ...האמת זה לא כל כך משנה לי .... כאילו עם יהיה לי חבר או לא יהיה לי חבר לפחות עכשיו זה לא ממש חשוב לי

© h i l a ©

New member
כמה שאלות

למה דווקא "חמוס בקריזז"? כמה בגרויות עשית עד היום? מתחילה ללמוד ב2.9 כמו כולם או לפני? גם את מחכה לחורף? מורידה שירים או קונה? את מנגנת על משהו? אם כן על מה? איזה סגנון מוזיקה את שומעת? עד עכשיו עבדת בחופש? עד לפה חח

עונה

למה דווקא "חמוס בקריזז"? חברים שלי נתנו לי את הכינוי ופשוט נשארתי איתו למרות שאני חושבת להחליף עכשיו כמה בגרויות עשית עד היום? 4 מתחילה ללמוד ב2.9 כמו כולם או לפני? ב2.9 כמו כולם גם את מחכה לחורף? מאוד מחכה מורידה שירים או קונה? תלוי אני קונה דיסקים אבל שאני רוצה פה שיר שם שיר אני מורידה את מנגנת על משהו? אם כן על מה? אני רוצה לנגן על גיטרה איזה סגנון מוזיקה את שומעת? בעיקר רוק ומטאל וקצת פאנק עד עכשיו עבדת בחופש? לא

gorck

New member
מה שעולה...

בתנועת נוער? אם כן, איזה? באיזה בצפר את? מה המוגברים? עושה ספורט? איזה?

עונה

בתנועת נוער? לא אם כן, איזה? - באיזה בצפר את? שי עגנון מה המוגברים? אני בכיתה שמחליטים בשבילה לצערי וזה חשבונאות לצערי הרב
(כיתת אומ"ץ למי שמכיר) עושה ספורט? בערך כי בעיקרון אסור לי יש לי אסטמה לצערי איזה? שוחה פה ושם

נותנים חשבונאות לאומ"ץ?

יש לנו כיתה כזו, אף פעם לא באמת הבנתי מזה
את כיולה להסביר לי
? [או, שאלה! חח]

כן אני יכולה להסביר לך מה זה ....../images/Emo13.gif

זה פשוט כיתה שעושה בגרות רגילה כמו כולם ופשוט זה כיתה של ילדים שקשה להם ללמוד עם 40 ילדים בכיתה אז למשל אצלי בכיתה זה שתי קבוצות בשתי כיתות שונות כל אחד יושב לבד בכללי אנחנו עושים את כל הבגרויות כמוח כיתה עיונית אבל מלמדים אותנו נגיד השנה עשיתי בגרות במתמטיקה אנגלית לשון וחשבונאות אז למדתי רק לשון מתמטיקה אנגלית חשבונאות כיאילו אנחנו לומדים את המקצות שיש לנו באותה שנה בגרות בהם וכמובן שיש לנו שיעורי ספורט וחינוך תעבורתי וזה אהה ויש נגיד בכיתה מורה ומתרגל/ת שעוזרים לנו כי בדרך כלל גם מי שנכנס לכיתה הזאת לפחות אצלנו זה כאלה שיש להם הרבה הקלות קימת כרטיס מלאה (אצלי זה כרטיס מלא חח) וכאלהב שיש להם בעיות קשב וריכוז קיצר זאת הכיתה הזאת בקיצור.... מקווה שהבנת

b a t e l 1 8 2

New member
יאללה../images/Emo98.gif

איזה מוזיקה את אוהבת? מי הזמר/ת שאת הכי אוהבת.? איזה להקה את הכי אוהבת?

עונה

איזה מוזיקה את אוהבת? בעיקר רוק ומטאל וקצת פאנק מי הזמר/ת שאת הכי אוהבת.? אין לי איזה להקה את הכי אוהבת? KORN DRGONFORC ויש עוד כמה

למעלה