מי אני???

cdspeed3

New member
מי אני???

שלום וברכות לכל מי שקורא את ההודעה הנ"ל... אני כבר בן 30 והגיע הזמן שלי להתחיל במסע הארוך לגלות מי אני בכדי שאוכל לתרום לעולם ככל כוחי ויכולתי... כבר בגיל צעיר (13-14) גיליתי שיש לי כוחות מיוחדים. זה התחיל כחלומות השתגשמו, המשיך למצב שבו אני ידעתי על דברים שיקרו לפני שהם קרו (לפעמים בהתרעה קצרה ולפעמים בהתרעה ארוכה) וזה הגיע למצב שבו דברים מגיעים לי בקלות יתר. למשל: אם אני צריך כסף, אני רק צריך לחשוב עליו ואני מוצא אותו או מקבל אותו... אותו עקרון לגבי כל דבר שאני צריך או רוצה (אבל זה לא תמיד עובד מפני שאני לא יודע איך לשלוט בזה עדיין). בימים האחרונים, אני מחפש כל חומר אפשרי (בכל שפה) על פאגנים, וויקה וכל מה שקשור במיסטיקה, כישופים ולחשים... הסיבה העיקרית שאני בכלל טורח לכתוב את כל זה כאן, זה רק בגלל שאני מחפש מדריכה (אני לא מתקשר טוב עם גברים, סליחה) שתעזור לי לגלות מי אני (האם אני וויקה? פאגני? קוסם? מכשף?) תודה לכל מי שתוכל לעזור לי, בילי

Jasmine3

New member
אתה הוא מה שאתה בוחר להיות

אני לא חושב שיש לי מה לומר חוץ ממה שכתוב בכותרת חוץ מאולי להפנות אותך לאתר העוסק במאגיה, וויקה וכל מה שמסביב שאולי יעזור לך להתמקד. www.wicca-israel.com מי יתן ואלים ינחו את בחירתך.

cdspeed3

New member
לא בדיוק נכון...

אלון היקר, מה שאמרת לא בדיוק נכון... אומנם לפי כל הדתות יש את המושג "חופש בחירה", אבל אתה שוכח דבר אחד, החופש הוא האשליה הכי גדולה שהדתות הביאו לאדם... אין לנו שום בחירה בחיים ולא משנה מאיזו זוית תתבונן בדברים... האדם נולד על מנת למלא תפקיד מסויים בחיים, ברגע שתפקידו מסתיים, הוא חוזר למקום אשר ממנו הוא באמת הגיע, לאלים... אני אומנם רק בן 30, אך תאמין לי, אני כבר ראיתי אלים בחיים הקצרים שלי ואני ממש יודע שאין בדיוק חופש בחירה... אני נולדתי עם כוחות מסוימים על מנת להשתמש בהם לטובת העולם (ולא לרעתו) וכל הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך אני אמור לעשות את זה אם אין לי שליטה על הכוחות שלי... ובאמת, לא משנה על איזו דת אתה תסתכל, אף פעם אין אל אחד או "אלהים" אחד, אפילו לא ביהדות... ישנם רק 2 כוחות במשחק הגדול, ה"טוב" וה"רע"... מכיוון שהכל הוא בעיניי המתבונן, אז בעצם יש רק כח אחד, כח הרצון... לגבי אמונה, זה ממש לא משנה במה אתה מאמין, מה שכן משנה זה אם אתה מקבל על עצמך את האמונה שלך... יכול להיות שאתה רואה את האמונה שלך כדבר טוב ואילו מישהו אחר יראה אותה כדבר רע, לכן הכל (ולא רק היופי) בעיניי המתבונן... הסיבה מדוע אני בכלל כאן היא יותר פשוטה ממה שאתה יכול לחשוב, אני אומנם יודע המון, אך אין לי שום דרך ליישם את הידע שלי... הרי מה זה שווה אם אתה יודע את הלחשים, אם אין לך את הדרך על מנת לבצע את הלחשים? מה שאני עוד צריך, זה קהילה שתקבל אותי כמו שאני ולא תנסה לשנות אותי בהתאם לרצונות שלה... הפאגנים הם הקהילה הכי אוהבת ותומכת שאני למדתי עליה אי פעם, לכן אני מעוניין להיות חבר בה, מצד שני, בקהילה הפגנית יש רק מתי מספר העוסקים באומנות הכשף והקסם (אותם אני מחפש, ולא, אני לא רואה כמעט בכלל טלויזיה ולכן אני לא מושפע מהטלויזיה...) אם תוכל לעזור באמת באיזושהיא דרך, אשמח לשמוע ממך שוב... בילי

Jasmine3

New member
אז ככה...

אני לא סתם הפנתי אותך לאתר שלי....שם יש שיעורים בסיסיים ל-^איך^ להשתמש במאגיה ו-^למה^ זה עובד או לא עובד. תכנס לשיעורי מאגיה ושיעורי וויקה ותקרא מהתחלה על עבודה אנרגטית, תרגילים וכ"ו. אתה אומר שאתה יודע המון - סבבה - אבל תמיד צריך להתחיל מהתחלה, אחרת אתה מגיע למצב שאתה לא יודע איך מתקדמים. בקיצור, תגיע למפגש ביום חמישי (כמה הודעות למטה יש הסבר) ונדבר פנים מול פנים. הערה: אני כן אהיה במפגש כי בדיוק התפנו לי הלימודים ביום זה. צירוף מקרים ?
מעבר לכך, יש לי ספר ממש טוב שיוכל לעזור לך...תוכל לראות אותו באתר החנות שלנו או במפגש. אלון.

cdspeed3

New member
מידע... בבקשה....

אני אגיע, זה בטוח... השאלות שלי הם: 1. אפשר לצרף איתי גם את החברה שלי? 2. עד איזה שעה זה יהיה? 3. להביא איתי משהו מיוחד? 4. איך אני אמור לזהות מיהו מי? אשמח אם תענה לי על השאלות האלה, אפילו אם זה יהיה רק באופן חלקי.... בילי

Justin Angel

New member
תשובות בקשר לפיקניק

1. איך שמתחשק לך. 2. תשאר עד מתי שבא לך. 3. איך שאתה רוצה לך. 4. אני אהיה זה שיגיד לך שלום (וסימן היכר שלי - זקן צרפתי). רגע, גם לאילן יש זקן צרפתי, טוב... אז לי יש זקן צרפתי ומשקפיים... אבל גם לאילן יש משקפיים... אז אני אהיה זה עם שיער שחור... גם לאילן יש שיער שחור (כנראה)... אבל אני שמנמן... גם אילן שמנמן... בעיה. הממ... תחפש מישהו זקן צרפתי שלא עונה לשם אילן.
ברכות,

Justin Angel

New member
מה זה היה?

אני מצטער, לא הצלחתי לשמוע אותך, זה כנראה בגלל העובדה שאתה משתחרר ב2012. יום נעים

cdspeed3

New member
סליחה...

אני ממש מצטער שגרמתי לך לחשוב שמדובר כאן באיזושהי כת שטנית... למען האמת, הרבה אנשים מתבלבלים בין הפאגניזם לשטניזם... חוץ מזה, רק לידע כללי, השטניזם מגיע מהדתות ולא מכתות... לצערך הרב (ואני לא יודע אם זה מגיע מבורות), הפאגניזם היא לא דת ולא כת... פאגניזם זוהי הגדרה למעמד חברתי והצהרה שהטבע הוא הדבר המוחלט שקיים לפני שהגענו וימשיך להתקיים אחרי שנלך. בדיוק כמו מעמד הסוחרים וכל מעמד אחר... הטעות של בני האנוש, היא שבגלל חוסר ידע בנושא הנ"ל, הם הפכו את הפאגניזם לדבר שלילי.. אני מצדיק אותם, פאגניזם זה שלילי בדיוק כמו שוקולד או סקס... למען האמת, הידעת כי השוקולד בין זמננו הוא מוטציה של משקה השוקולד האצטקי? אתה יודע השוקולד שמש את האצטקים לפוחנים דתיים בדיוק כמו שהיין משמש את היהודים והלחם את הנוצרים? אין לי שום דבר נגד הדתות, בדיוק ההיפך, אם אני לוקח את הדתות ומוציא מהן את הגורם האנושי, אני מסתכל בדבר יפיפה... בני האדם הם בעלי הכח להרוס כל דבר יפה וזה בדיוק מה שהם עשו לדתות, וזה גם מה שהם יעשו לפאגניזם אם היא תקבל כל אחד לתוכה... מקווה שהבהרתי את נקודת מבטי... הפאגנים הם חברה מאוד יפה ששוחרת טבע ואהבה, חבל להרוס אותם בגלל דעות קדומות... תחשבו על זה... בילי

TheBlueOne

New member
../images/Emo12.gif

זאת הייתה הלצה פנימית של חברי הפורום.... " לצערך הרב (ואני לא יודע אם זה מגיע מבורות) " תודה רבה, אבל אני חושב שאני מספיק מעורה בעניין כנסיית השטן , התנ"ך השטני ואולי, אבל אולי קצת יותר מזה... :) שבת שלום.

TheBlueOne

New member
../images/Emo12.gif

זאת הייתה הלצה פנימית של חברי הפורום... " לצערך הרב (ואני לא יודע אם זה מגיע מבורות)..." תודה רבה, אבל אני חושב שאני די מעורה בהיסטוריה הפגאנית ובהיסטוריה של השטניזם...
שבת שלום!

graciella

New member
ברוך הבא וLITHA קסום

תשובות: 1. כן בהחלט אפשר לצרף אורחים הרי זה רק פיקניק ולא טקס 2. נתאסף בשעה 19:30 אפשר כמובן להגיע בהמשך אבל אם ברצונך לשוכח בנחת עם הרבה משתתפים כדי להגיע בסביבות נקודת המוצא 3. כדאי מאד להביא שמיכה או/ו כרית כי נשב על האדמה הטובה, כיבוד קל ושתיה לשיתוף 4. אני חושבת כי אהיה בין הראשונות אני עונדת שרשרת עם סמל האלה אני CRONE עם משקפיים זאת כדי לא להגדיר את עצמי זקנה סתם :) בהזדמנות זו אברך את כולן/ם Happy & Magickal Midsummer גרסיאלה

cdspeed3

New member
ועוד דבר קטן...

אין דבר כזה "צירוף מקרים"... זהו רק ביטוי לשוני על מנת לסבר את הדיעה של האדם (בדיוק כמו שהזמן לא היה יכול להתקיים אילולא האדם היה ממציאו... תחשוב על זה) בילי

למעלה