מי אצלכם מחזיק ת'מטאטא בבית?

מיטללל

New member
מי אצלכם מחזיק ת'מטאטא בבית? ../images/Emo3.gif

אמא שלכם עושה הכל או שהנטל נופל על כולם באופן שווה.. תגידו ת'אמת, בלי לשחק אותה :) אצלנו, טוב, האמת שאני לא יודעת לעשות כלום. (לבשל, לשטוף, להכין תה) אז אני רק שוטפת כלים לעיתים, אבק פעם במילארד שנה וזהו. אה, ובחיים לא הלכתי לשפוך ת'זבל.

bolaaa

New member
אמא שלי עושה הכל!

אני ממש נכה אני לא יודעת לעשות כלום....... אפילו היא מסדרת לי את הארון ואת החדר.=טוב אבל זה כי מופרעת, היא לא יכולה לראות בלגן אז היא מסדרת ומתלוננת לי זה ממש לא מפריע.

g a z

New member
העוזרת ../images/Emo67.gif

אבל כשהיא מבוששת לבוא אז אמא נאלצת להתמודד לבד עם כל עבודות הבית....

אני הרוב..../images/Emo122.gif

זה הולך ככה: אבא שלי:
שוטף כלים (קבוע רק הוא)
לרוב תולה/מוריד כביסה
זורק זבל אמא שלי כשהיא בחופש (יום 1 בשבוע)
עושה כל מה שצריך בבית
בעיקר מבשלת.. אני:
שוטפת את הבית
מארגנת/מסדרת את הבית
מנקה אבק
מסדרת את החדר שלי + ארון

אמממ..

אני גרה רק עם אמא.. אז אני עושה את החדר שלי (פעם ב.. ), ואני עושה כביסות. כלים בשישי זה גם אני. מדי פעם.. אני ``מתלבשת`` על איזה איזור בבית ומצחצחת.. חוצמזה.. הכל אמא.

eithancambridge

New member
אצל ההורים העוזרת עושה הכל

חוץ מבישול, שהייתי אוהב לעשות בעצמי. אבל הם אנשים עסוקים, אז היא הייתה מכינה להם. בדירה שלי, בינתיים אני עושה הכל, אבל בקרוב תצורף עוזרת:).

ממש נסיכה את

אצלינו, אין ספק שאמא עושה את הרוב הגדול, היה לנו עוזר, אבל הוא חזר לגאנה, והייתה עוזרת שגם חזרה ללא יודעת מאיפה היא באה, נורא אהבנו אותה ומאז שהיא נסעה אמא לא הכניסה מישהי חדשה- באסה!!! אמא עושה את הרובה הגדול. אני עוזרת לפעמים עם האבק, גיהוץ, לנקות אחרי הגורה שעושה פיפי בכל הבית לפנהי כמה ימים אפילו שטפתי, איכשהו כל הבית מתמלא מים שאין לי מושג איך מעיפים החוצה אבא לא עושה כלום, רק שבקרוב הוא יצטרך ללמוד...

נועם m

New member
לצערי...

אמא עושה הרבה יותר מאבא... אבל, אמא פולניה. היא חייבת שהכל יהיה מסודר ונקי כל הזמן. אבא שלי פשוט לוקח דברים קצת יותר בפרופורציה. אז באופן נורמלי היא עושה הרבה יותר ממנו, כי היא "פשוט לא מסוגלת לראות את הכלים בכיור", אבל אם היא נגיד בחו"ל אבא שלי יעשה מיזמתו. אמא פשוט מקדימה את המאוחר, היא לא נותנת לאף אחד צ'אנס לנקות לפניה... את לא תעשי את זה "כשלך נוח" אלא כשהיא רוצה שתעשי. אבל אני דווקא ממש עוזרת
אני הרבה פעמים אעשה משהו, רק כי אני יודעת שאחרת אמא תעשה את זה בתשע בערב כשהיא חוזרת שבוזה מהעבודה... וחוצמזה שיש לנו תפקידים, בין האחים הכוונה: אני מכבסת, אחותי מקפלת, אחי מפנה את המדיח, ואחותי הקטנה שמה אוכל ומים לכלבה. אז הבסיס לפחות בסדר...

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני זאת עם המטאטא, אני זאת שמנקה ת'בית.
לבשל לא יוצא היות ואני בצבא רוב ימות השבוע וכשאני חוזרת אז כבר יש אוכל ואם אין, אז אני סתם מכינה לי דברים במיקרו. אבל לפעמים אני עוזרת להכין אוכל. מטלות הביתה מתחלקות בין אמא לאבא. פעם אמא עושה כביסה - תולה ומורידה, פעם אבא. [ולפעמים כשאני בבית
] פעם אמא מבשלת, פעם אבא. [למרות שאני אישית מעדיפה ת'מעדנים של אבא
] קניות - פעם אמא, פעם אבא. תלוי על מי עבר יום יותר קשה, זה שהיה לו יום יותר קל - הולך לעשות קניות.
[ושוב, לפעמים אני כשאני בבית] זבל
מי שיורד ראשון החוצה והפח מלא - מוריד. משפחה למופת.

Cobe Anan

New member
כשהייתי בתיכון, הנטל היה עלי.

זה, כי היה לי זמן לשטויות האלה. מעבר לזה- שום דבר. כמעט ולא יצא לי לעשות אף אחת ממטלות הבית מהיום שהתגייסתי ועד שעזבתי את הבית. בדירה שלי, מן הסתם, אני צריך קצת יותר לדאוג. אז דקלה מחזיקה כרגע את המטאטא ורודפת איתו אחרי..

זכוכיות

New member
בדירה אני ושי חולקים

כלומר- יש לנו תורות בנוגע לכלים ודברים כאלה. אבל כמובן שזה לא מדע מדוייק, ואם מישהו מאיתנו נמצא לבד בבית ויש כלים בכיור וכאלה- הוא לא יגיד לעצמו "אני לא שוטף, זה התור שלו\ה!":) ולפעמים סתם מתחשק לי לעשות במקומו, או לא במקומי, אבל בגדול הנטל שווה בשווה. בבית, מי שמגיע ראשון הביתה. כאילו, אמא, אבא או אני ואחותי, ועכשיו כשאני ואחותי לא גרות שם אז זה אמא או אבא... כי שלושת הקטנים ("קטנים"- 17, 15 ו14) מפונקים ועצלנים בטירוף.

ת מ י מ ה

New member
בית מוזר..

אבא מבשל\אופה\עושה קניות אמא מדי פעם מנקה אני מסדרת את החדר משתדלת לעזור במה שאני יכולה... ואחותי נהייתה עציץ... אבל עכשיו אני ממש חולה (39.5 חום) וגרוןואוזניים כואבים לא נעים.... אז אני די מרוחה למיטה ולא עושה כלום..

למעלה