מי אשם בתאונות? המנהיגות. ראו איזו

אליק 31

New member
מי אשם בתאונות? המנהיגות. ראו איזו

דוגמה רואה האזרח הישראלי: אנשי ציבור עובדים במשרה אחת, ועוד משרה, ועוד חברות דירקטוריון, ועוד נציגות של גוף ציבורי, ועושים בוכטה בכל מקום. אחד מסדר לשני ג'ובים. ראו את הסלבריטאים. אלה עושים כסף. מיכל ינאי התפארה כי בחג חנוכה אחד היא עשתה 30 הופעות. תחברו את ההכנסות של 30 הופעות. מה רואה האזרח לפני עיניו? הוא רואה כי הוא נשאר מאחור, עם העבודה היחידה שלו. הוא נכנס ללחץ, מחפש עוד ג'וב, ואם לא מוצא, אז הוא דוהר לעבודה של 15 שעות ביממה, ואוי למי שיפריע לו בדרך, אם זה תמרור או נהג אחר. בקיצור הנהג הישראלי הוא בלחץ אטומי להספיק כמה שיותר. ואת התוצאה רואים על הכביש.

אני יכול להגיד לך...

שאני הייתי נהג משאית. עולם המשאיות זה עולם מורכב,הכל בנוי על זמן נסיעה והספק. היו ימים שהייתי נוסע מחדרה למחסום ארז פעמיים ביום.כלומר נסיעה של בערך 9 שעות נטו,עם ההפסקות בדרך,אתה מגיע ל12-13 שעות. בכמה פעמים הראשונות עברתי את זה,לאחר מכן כאשר הבנתי כי המפעל שרצה שאעביר לו את הסחורה רוצה להפוך את זה להרגל הבהרתי לו חד וחלק שנסיעה למחסום ארז תהיה אחת ליום בלבד ואני הגבלתי אותו ל4 נסיעות שבועיות למחסום ארז. כי ראיתי שזה מעייף אותי ומרדים אותי ומפעם לפעם,עצרתי יותר ויותר להפסקות.הייתי מחפש חיילים טרמפיסטים שיהיו איתי בנהיגה הארוכה הזו. תמיד היו לי קווים אדומים בשלב מסויים ביחס לנהיגה. כמובן אחרי שאני לומד את השלב הזה. ככה זה הולך היום,בעלי משאיות פרטיות עובדים על זמן=הספק. כמה שיותר בכמה שפחות זמן. לכן אתה רואה משאיות טסות על הכביש במהירויות עצומות !!! שכיר לעומת זאת לא חייב לטוס,אבל אז הוא מקבל מהבוס שלו,שורת חלוקה כל כך גדולה שהוא חייב להספיק הכל באותו יום ואז או שהוא נמרח כל היום,או שהוא טס על הכביש. אז כן יש אחריות מסויימת על עושי העבודה. אבל זו המנטליות כאן למשל של המשאיות והמוניות,כמה שיותר בכמה שפחות זמן. הנהג הישראלי הוא מאוד לחוץ על הכביש. הוא לחוץ להגיע לעבודה,כי הוא לוקח בחשבון שהדרך אורכת 20 ק"מ,עם רמזורים ופקקים לוקח לו חצי שעה נסיעה לעבודה.הוא יוצא בדיוק חצי שעה לפני העבודה לדרך,הוא לא ילמד לצאת 45 דקות לפני,למה לבזבז 10-15 דקות בעבודה ??? הוא ייצא חצי שעה לפני בדיוק ויטוס על הכביש,יחתוך מימין,יפרוץ לשמאל,יגנוב רמזורים צהובים,בגלל שיש לו חצי שעה להספיק את הדרך. אבל הוא לא לוקח בחשבון,שאם הוא יצא 45 דקות לפני,הוא יגיע לעבודה שליו ורגוע ואפילו יספיק להכין לעצמו כוס קפה שלפני העבודה. אין על הישראלים,הנהגים הכי טובים בעולם. זהו שלא.

אליק...מה זו הדמגוגיה הזו??תתבייש

מה הקשר בין סלבריטאים לבין תחושת המירמור והתיסכול שאתה חי בה??? יש לך בעיה עם אמנים מצליחים שעושים כסף והרבה??? לי אין. ממש לא. מיטב חבריי הם ידוענים (כפי שאפשר לאמר) ואני יודע שהם קרעו את התחת ,עוד שאתה היית בהודו,או בקפריסין בשביל למצוא כוסיות או לזיין. אז אל תבלבל לי את המוח. ממש דמגוגיה. מה הקשר בין הכסף שעושה יעל בר זוהר ,למשל..לבין התיסכול שלך?? ממש פתאטי

למעלה