מי אתה

מי אתה../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

הפורום הזה עבר בשבות האחרונים זעזוע רציני ודברים השתנו בו. אני מאמין שכל שינוי הוא לטובה, ומקווה שחברי הפורום שיצאו בדרך שלא מכבדת את האדון ישוע, יחזרו בתשובה לפני האדון וישובו לכתוב בפורום. בינתיים יש אנשים שכותבים כאן כמו אחדות ישראל, מלאך השלום שה נה נה רבול, פספורט1 ואחרים, מי אתם? מהיכן אתם בארץ, אתם מאמינים בישוע? אתם שייכים לקהילה כלשהי? ספרו שתפו אותנו מעט שנכיר אחד את השני. וגם אחרים שעדיין לא כתבו ורק עיינו מעט בפורום, קראו דברים ועוקבים מדי פעם, אתם מוזמנים לצאת ולספר מעט על עצמכם...

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif מי אני?

ישנו קישור בקישרוי הפורום שנקרא אירוח חברי הפורום..באירוח יש יותר מדי אפילו חומר עליי
חיפאית..מאמינה..מזה כ3 וחצי שנים נמצאת בכניסייה הבפטיסטית , ובכללי אני בת למלך המלכים..ואוהבת אותו מכל ליבי, כוחי ויכולתי
אשמח לשמוע מכם..עליכם..וכל דוח שיח שיוכל להתפתח..בכיף

Daria Who

New member
שלום ../images/Emo9.gif

בדיוק תהיתי אם יש פורום העוסק בנושא הזה ולמזלי מצאתי :) אז היי, אני דריה ממרכז הארץ, לא שייכת לאף קהילה ומבחינה טכנית גם לאף דת [המשפחה שלי מברית המועצות וכידוע זו הייתה מדינה אתאיסטית ורוב האנשים לא השתייכו לדתות]. אני מקווה שזו לא בעיה עבורכם. תמיד התעניינתי בישוע ובאמונה המשיחית אבל בזמן האחרון אני מרגישה במיוחד שאני זקוקה לתשובות, אם אפשר להגדיר את זה כך. קראתי חלקים מהברית החדשה ואני מאוד מתחברת לדבריו של ישוע ולדרך פעולתו. השתדלתי מאוד לאמץ לעצמי את הערכים המוצגים שם. אפשר לומר שאני עוד בתחילת דרכי ואני מקווה לזכות לתמיכה מצדכם. הרוב המוחלט של האנשים שאני מכירה מתייחסים לברית החדשה בעוינות וכבר נעשה לי קשה להתמודד עם זה בכוחות עצמי

sha na na revol

New member
../images/Emo45.gif

גם אני כמוך, קראתי והתעניינתי במשך רב, אולם שייך לזרם החילוני. לאחרונה התחלתי בשינוי של קריאת הטקסט באופן תיאולוגי מעמיק, וכן מתעתד להגיע לפעילות בקהילה. אני בצפון ת"א. עקרונית קשה לי לאחרונה דווקא יותר עם האמונה, אבל אני אצטרך להיות פסיכואנליטיקן כדי להתייחס לזה בפרוטרוט. ומילה טובה - כל המאמינים באמונה המשיחית שהכרתי עד כה אנשים 10 ועוזרים מכל הלב.

שלום דריה וברוכים הנכנסים לפורום ../images/Emo140.gif

את תמיד תוכלי לקבל פה תשובות ואת מלוא התמיכה בגבולות האפשר. תוכלי לשתף למה התחברת באופן מיוחד בדבריו ופועלו של האדון ישוע המשיח? אני יודע יש הרבה דברים, אך אני זוכר, שהיו דברים שבקריאה הראשונה הרשימו אותי וגרמו לי ממש להתאהב בו, כמו הסיפור על האשה שנתפסה בניאוף והובאה לפני ישוע, והפרושים רצו לסקול אותה באבנים, אך ישוע גילה את חסדו של אלוהים לאשה הזאת, ואמר, מי שלא חטא מעולם שיהיה הראשון לזרוק עליה אבן - וכיוון שכולם חוטאים, אף אחד לא העז לזרוק עליה. ואף הוא - ישוע שלא היה בו חטא, ריחם עליה ולא הרשיע אותה.

Daria Who

New member
קשה לי לתת דוגמא ספציפית,

אבל בכללי הגישה שלו כלפי בני אדם, האתיקה שהוא מייצג - זה כבש אותי. מבחינתי זה האידיאל שיש לשאוף אליו.

אמן

מבחינת התורה, הוא היחיד שקיים אותה במלואה, מבחינת האב הקדוש שבמרומים הוא היחיד שציית עד המוות לדברו, מבחינת פשוטי העם הוא היחיד שבו הם מצאו ויכולים למצוא גם כיום ישועה, שחרור ורפואה. ומבחינת הפרושים הצדוקים בעלי התורה ואנשי הדת, הוא מסוכן.

פספורט 1

New member
הרגת אותי אדון מנהל ../images/Emo6.gif

אני פספורט 1 יהודי טהור וגאה. רק בעוונותי הרבים חילוני ולא ממש שומר מצוות ה' ירחם. נכנסתי היום לפורום במטרה לפתוח הודעה על טבח הנוצרים בניגריה בהתנגשויות בין נוצרים למוסלמים, ומה אני רואה? שממה רחמנא ליצלן. מה אני אגיד לך אח יקר, לא ידעתי שגם אתם כאן עוסקים במלחמות נוצרים, חשבתי שרק אצלינו היהודים יש מלחמות. כנראה שלמדתם מאיתנו שיעור או שניים, בסוף עוד תהיו יהודים
פעם כתבתי כאן בכינוי אחר כאשר My Shepherd ניהלה את הפורום, מכיר גם את salt of earth שתיהן כתבו בפורום ערבים בכינוי אחר, ואחרון אחרון חביב lion 7 שנחסם שם וכותב לפעמים בקומונה שלי ונעדר לאחרונה. פעם היה מקרה מצער של שריפת ספרים באור יהודה והמנהלת שהכרתי את דיעותיה מפורום ערבים (אנטי ישראל) עשתה רעש וצלצולים ואפילו פתחה עצומה בעקבות המקרה, הכל כדי "לחגוג" על חשבונה של ישראל שכידוע מאפשרת את חופש הפולחן לכל הדתות. בדמוקטיה מותר, זכותה. אבל ראה זה פלא כאשר אני התחלתי לכתוב בפורום כאן על רדיפות של נוצרים בעזה, במדינות ערב ובארצות האיסלאם לפתע הגברת התקוממה ודרשה בכל תוקף לחדול מכך בטענה שאין מקום להודעות כאלה בפורום שכל מהותו הוא ענייני דת ותו לא. מכך אתה יכול להבין שאינני כותב קבוע בפורום, למעשה לעתים רחוקות אני כותב כאן וענייני דת מעניינים אותי כמו השלג בסיביר. כל מה שרציתי זה להוריד את מסכת הצביעות של My Shepherd וחברתה salt of earth על "אהבתם" לישראל וניצול ציני של הפורום לנגח את ישראל. אם אני כבר כאן קבל עיצה ממני על חשבון הבית, אתה אומנם נראה בחור נחמד אבל ממה שהבנתי צאן מרעיתך לא ממש מתלהב ממך, היתרון היחיד שיש לך עליה זה הפתיחות ומתן חופש הביטוי, אבל עם זה לא הולכים למכולת, העסק לא עובד...אז כדאי שתחזיר את המפתחות ל- My Shepherd בסופו של דבר היא הצליחה כנראה למשוך את הכותבים לכאן והעסק עבד פחות או יותר, או לחברתה salt of earth או ל- lion 7 שהוא כידוע לי אדם עסוק ולכן לא הצעתי אותו כאופציה ראשונה. עד כאן חברים, הגיע הזמן שתדברו ביניכם, בסופו של דבר אם הפורום ימשיך להיראות כמו הצרות שלי, יסגרו לכם את הפורום, לא חבל ? כל טוב, שאו ברכה...ולהתראות בימים יפים יותר..בייי ביי...

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifפספורט יקר..

אם אי פעם נפגעת ממני, וכנראה שכן..אז קבל נא התנצלות. מצד שני..הצמדת לי תארים ומעשים שחלקם לא נכון וחלקם בחרת לפרש על דעת עצמך.
זכותך..אבל זה לא נעים למצוא מישהו שבכל כוחו מחפש בפינות מנסה למצוא משהו להציק בו לאנשים שחושב שחושבים אחרת ממנו. בכל מקרה..אני לא נגד או אנטי ישראל אני אזרחית שומרת חוק, ולא מחפשת מקום אחר לגור בו, למדינה יש מינוסים רבים אך גם כן פלוסים לא מעטים.. אני כן אנטי הרבה דברים שהמדינה עשתה ועושה..אבל מעולם לא קמתי נגדה או חתרתי מתחתיה.. מעשי שריפת ספרי הקודש הוא מעשה ברברי וכל אדם שפוי שומר חוק ואוהב אנושות היה צריך לגנות אותו..והשרשור ההוא קיים פה ומעיד על עצמו..לא גינוי לישראל אלא גינוי למי שלא גינה את זה. אחרון חביב..הוא ענין השרשורים שלך..שישבת כל שני וחמישי בכדי להביא הודעות שיקוממו את הגולשים נגד האיסלאם, ומצד שי אם ביקשתי שתחדל ראית בי אדם צבוע שרוצה לטאטא את האמת. באמת שזה לא פורום השוואת דתות, ולשמור על אוויר המתוחה פה כל הזמן זה בהחלט לא משרת אותנו ורק מעציב את רוח האדון.. אני לרוב לא מעלה הודעות דוגמת השרשור על הטבח אלא אם מדובר במעשי קיצוני מאוד שגרם לי לעצב רב ויש להעלותאותו לא בכדי לדון באיסלאם כי זה מיותר ואין לו מקום, אלא בכדי שכולם ידעו והחברים המאמינים ישאו תפילה למען המאמינים בניג'יריה, שהם גיבורים אמיתיים, כי אנחנו מאמינים וטוב לנו, השאלה מי ישאר נאמן בשעת הדיכוי והרדיפה..ואושרי מי שמת למען האדון. איני רוצה לנהל דיון על ענין ההמלצות שנתת לגבי ניהול הפורום ובכלל נראה לי שזה לא יאה לפרוש את זה בפורום ואם אתה חפץ בדיון כזה תיבת המסרים היא המקום הכי מתאים.. ותודה שקראת עד לפה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifצריכה לישון לא בא לי לתקן../images/Emo13.gif היו שגיאות

אנא דלגו

פספורט 1

New member
מקבל את ההתנצלות שלך

ומאחר שכך אני מכבד את ההודעה שלך ומוותר על תגובה. מאחל לך ולמשפחתך הרבה בריאות וכל טוב

וברוח הפיוס קבלו כתבה אוהדת ישראל../images/Emo13.gif

בס"ד טז הַזְכִּירוּ לַגּוֹיִם, הִנֵּה הַשְׁמִיעוּ עַל-יְרוּשָׁלִַם, נֹצְרִים בָּאִים, מֵאֶרֶץ הַמֶּרְחָק; וַיִּתְּנוּ עַל-עָרֵי יְהוּדָה, קוֹלָם.(ירמיהו,פרק ד,פסוק ט"ז). ה כִּי יֶשׁ-יוֹם, קָרְאוּ נֹצְרִים בְּהַר אֶפְרָיִם; קוּמוּ וְנַעֲלֶה צִיּוֹן, אֶל-יְהוָה אֱלֹהֵינוּ.(ירמיהו,פרק ל"א,פסוק ה).

נעים מאד ../images/Emo13.gif

אני מאמין והולך עם האדון ישוע המשיח שש שנים. לאחר תהליך מאד ארוך מהרגע למעשה שבו קראתי לראשונה בברית החדשה, אולי מעט לפני התחלתי בחיפוש רוחני אחר האמת. אמת שלמעשה כבר מצאתי אותה בישוע, אך רציתי לבחון אם ישוע הוא אכן האמת. התגלגלתי בכל מיני תורות של העידן החדש, בקבלה, טעמתי מהדת של היהדות הרבנית, עד שהבנתי שהאמת לא יכול להיות בשום מקום אחר מלבד בישוע המשיח. מי שרוצה לקרוא את העדות שלי אפשר למצוא אותה פה. אני משתייך לקהילה של יהודים משיחיים שבעיר העתיקה בירושלים. רועי הקהילה שלנו, היו בחורי ישיבה בנערותם, עד שהם עזבו את הדת וחיפשו אחר האמת ומצאו אותה בישוע המשיח. הם אחים בבשר שעלו לארץ לפני כמעט 40 שנה. אם תכנסו לקהילה שלנו תמצאו קהל מאמינים מגוון מאד, רובנו יהודים, חלק גדול למעשה מחבר העמים, יש אצלנו גם מעט ערבים, מעט אוונגלים, מעט בפטיסטים, מעט לותרנים, ומעט קתולים. כיום אני נשוי ובקרוב בע"ה אני אהיה אבא. אני אוהב את האדון ישוע, ובכל יום שעובר אני מגלה שאני מכיר אותו יותר, ועד כמה שלא הכרתי אותו אתמול. הוא הכל בשבילי. ואין לי חיים בלעדיו.

sha na na revol

New member
ואללה -

מקריאת העדות מצאתי שיש לנו דבר במשותף - גם אני עברתי חוויות מטאפיזיות, למרות ששלי היו יותר מופשטות משלך, לצערי.

אני :)

אני אנסטסיה בת 16 וחצי מאריאל אני בקהילת אור החיים בפ''ת ולא מזמן התחלתי ללכת בנוסף לקהילה באריאל נטבלתי לפני שנתיים וחצי אבל אני מכירה את אלוהים מגיל 5 בערך אני בעיקר סמויה בפורום...בעיקר קוראת ואין לי כוח להגיב... אבל אני מגיבה לפעמים :)

למעלה