מי אתם אומרים לוקח את טורניר ה-MW של דרים?

favor

New member
מי אתם אומרים לוקח את טורניר ה-MW של דרים?

את התשובה נקבל רק בספטמבר אבל מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים. בכל זאת מדובר ב-4 לוחמים סופר מוכשרים שעדיין לא הגיעו להישג משמעותי בקריירה ונראה שהאיש שיזכה בטורניר ולפיכך יהיה האלוף הראשון של המשקל בארגון, יעשה קפיצת מדרגה אדירה. ובלי קשר, לעזאזל, אי אפשר לדעת כבר כלום.. לכולם יש סיכוי כמעט שווה ושום תוצאה בשום דרך כבר לא תהיה הפתעה. שימו לב שכל אחד מהארבעה מייצג מדינה מאוד חשובה ל-MMA שאיכשהו לא קוראים לה ארה"ב או יפן. מלווין מנהוף זלג גאלסיץ' רונאלדו ג'אקרה גגארד מוסאסי

favor

New member
הימור שלי

רונאלדו ג'אקרה. יש תחושה שמנהוף ייפול בחצי גמר (אלא אם כן יקבל את גאלסיץ'), מפני משחק קרקע לוקה כשעומד מולו לוחם עמידה מוכשר מספיק כדי לעבור את הסיבוב הראשון. אם אני רואה נכון מוסאסי נגד ג'אקרה יהיה הגמר ושם הכל פתוח. ניצחון בהכנעה לג'אקרה והוא האלוף.

אני חושב כמוך

במידה ובחצי גמר יהיה: מנהוף-מוסאסי וסוזה-גאלסיץ אבל אם בחצי גמר יהיה מנהוף-סוזה ומוסאסי-גאלסיץ אז יהיה הרבה יותר מעניין! יהיה מעניין לראות איך סוזה יתמודד עם האקסלוסיביות של מנהוף ויכפה עליו את הקרקע ואותו הדבר מוסאסי, בוא נראה עד כמה הוא טוב בעמידה (גאלסיץ מצויין!) ואם הוא יוריד את הקרב לקרקע ומה רמת השליטה שלו בטופ פוזישן.. מה שבטוח שיהיה מעניין!..

tal7345

New member
דעתי

קצת מוזר שלוחמים עושים את פריצת הדרך שלהם בטורניר mw של ארגון כמו דרים, אבל עזבו אותכם דעות קדומות היה אחלה טורניר ואני לא יכל לחכות לשלבים הסופיים.. אני מקווה שג'אקרה יזכה כי אני לא רוצה שמנהוף או מוסאסי יתחייבו לדרים בתקווה שעוד נראה אותם בufc כי שניהם מהווים איום גדול מאוד לסילבה. תחשבו על זה, כשסילבה יפרוש מוסאסי יהיה רק בן 30 ואם מנהוף יעבוד נחרצות על הגנה מהורדות (זאת אומרת יעבור להתאמן בATT..למרות שאני לא רואה את סילבה מוריד אותו) והוא יהווה את האיום הכי גדול לסילבה בעמידה.. אם שואלים למה לא ג'אקרה אז כי אני חושב שלוחם הג'יוג'טסו שיצליח להכניע אותו הוא זה שימשוך גארד וזה לא הסטייל של ג'אקרה שאוהב להיות מלמעלה.. גלאסיץ' לא מספיק טוב בשני המיימדים.. אבל הפייבוריט שלי הוא מוסאסי, הבנאדם תותח וכל כך צעיר אין סרט שהוא לא יהיה מספר אחת בעולם! אבל הכל אפשרי צריך לחכות ולראות..

doom23

New member
מהמר על

מנהוף למרות שהקרב הראשון פחות הרשים החיסול של סאקורבה נורא הפליא אותי ... אז הולך עליו

favor

New member
לקרב הראשון הוא הגיע אחרי ניתוח

3 שבועות אחרי שהפסיד לבונייבסקי, אחד הגדולים ב-K-1. אם המארגנים היו יודעים שהוא לא כשיר לקרב מנהוף לא היה ממשיך בטורניר. הוא החליט לא לעלות משקל לקרב נגד בונייבסקי בגלל הטורניר של דרים ונלחם למרות הניתוח. פשוט להעריץ אותו.

talhorm

New member
מנהוף.

כח הKO יכריע פה, מה גם שמנהוף מתחיל לפתח טייקדאון דיפנס מעולה. הסנטר של ג'אקרה עוד לא נוסה, אבל אם ובמקרה הם יפגשו וזה ילך בטעות לקרקע, אפילו ל10 שניות, ג'אקרה יכניע את מנהוף בקלות. פייבוריט לקח את הטורניר? לדעתי ג'אקרה, במיוחד אחרי הניצחון על מילר, אבל אני הולך עם מנהוף בזה.

למעלה