מי אתם חושבים\רוצים\לא רוצים שתזכה?

asmon

New member
מי אתם חושבים\רוצים\לא רוצים שתזכה?

מי אתם חושבים שתזכה? מי אתם רציתם שתזכה כל התוכנית? ומי הכי רציתם שתעוף כל התוכנית? לדעתי אדריאן תיזכה כי היא הכי טובה, אבל אני לא אוהב אותה כי היא ניראת ונשמעת כמו סתומה. הכי רציתי שניקול תזכה, אבל כבר עבד לה הרצון להיות דוגמנית באמצע התוכנית כי היא התגעגעה לבחר אז העיפו אותה ועכשיו אני רוצה ששאנון תזכה. הכי רציתי שאבוני תעוף כבר כי היא סתם מניאקית מגעילה, לא יאומן איך היא התעצבנה מהצורה שעשו לה קרחת (הדבר היחידי שנשאר לעשות) וגם אני לא חושב שהטופ מודל הבאה צריכה להיות שחורה ללא כמעט ללא שיער. ושלא תבינו אותי לא נכון, אין לי שום דבר נגד שחורים.

rotemi26

New member
../images/Emo58.gif בטח כולם יודעים אבל....

מי שתנצח זאת אדריאן.. רשום באתר שלהם... חוץ מזה היא הכי יפה שם ומגיע לה לזכות!!... נ.ב- מישהו רוצה תמונות של הפרק של היום?

תמונות מהפרק של היום יהיו ביום שבת

אבל אם את רוצה את מוזמנת לצלם גם
כל תמונה תתקבל בברכה

lein

New member
|ספויילר| ידעתי שהיא תנצח!!

כל-כך ידעתי!! היא מושלמת!!!!!

NoWords

New member
../images/Emo70.gifOMG

הרסתי לעצמייייייייייייייייי
אני עוברת וקוראת מהר ת'הודעות לא התעמקתי באייקון ספוילר בכותרת
גאאדדד
טובבבבב, אני שמחה
אדריאן רולזזזזזזז

NoWords

New member
סליחה../images/Emo70.gif

חשבתי שזה שרשור ספוילר כזה (דבר שחכם לעשות
)

תותי 14

New member
../images/Emo41.gifאליס..

אני בעד אליס או זאת שאיתה בחדר שכרגע שחכתי את השם שלה.. שזכתה להביא את אמא שלה לשם פעם אחת..

F U N K Y GLOW

New member
אני שונאת את אדריאן

אבל הגיוני שהיא תזכה האי די טובה ... אהבתי את ג'יזל ..היא הייתה יפה והיא רקדנית...(כמוני) אני אוהבת את האופי של איליס אבל לא את המראה שלה ...ושאנון די יפה... קיסי היא סתם העתק של טיירה ...לא מדויק כי טירה יותר יפה אבחל היא דומה ואין לי כוח לפרט על עוד מהן

13 u S t 3 D

New member
זה ברור!!

אבל זה בטווח שכל אחת שהיתה בטופ 5 [ובכלל] תצליחח כי התוכנית הזאת חשפה אותם נורא לעולם דוגמנות!!... בטוח כמה חברות ירצו שהם ידגמנו להם

Franz Ferdinand

New member
כמובן!!! נכנסתי לאתר של איליס

ויש שם המון תמונות שלה מדגמנת לחברות שונות... יש אפילו תמונות שלה שהיא דיגמנה על מסלול בתצוגת אופנה!!!

למעלה