מי אתם? לא הייתי כאן חודש

AngelicPaige

New member
מי אתם? לא הייתי כאן חודש

לא, סתם. אבל באמת, יש כאן אנשים שעדיין לא עשיתי איתם הכרות כמו שצריך ואין לי מושג איך קוראים להם. אז יאללה, סיבוב הכרות. נעים מאוד שמי יעל (למרות שעכשיו זה מרינה
), אני מירושלים, בת 19, וויקנית, מעריצת לורדי בערך שנה ומעריצת AFI (דייבי כוסון על
). הייתי כאן מאז שהפורום היה קומונה.

TillsWIFE

New member
חחח הבהלת אותי לרגע...

כבר עלו לי בראש דמיונות וחזיונות שכל הזמן הזה מישו נכנס לך לניק וכתב במקומך
אז... אני מירי בת 17 מפדואל, מעריצה של לורדי כבר בקירוב 3 שנים, שומעת רוק אינסטרומנטלי מטאל ודת' והחל משבוע שעבר חובבת סנפלינג

AngelicPaige

New member
נראה לך?!

בחיים אני לא נותנת את הסיסמה שלי! דרך אגב, היום היומולדת של אהובי דייבי, מזל"ט לו!
יפיוף שלי!

MONSTERMAN

New member
אני רודי....

בן 15 וחצי מחיפה... ליפני 5 ימים שמו לי תפרים בראש...-חטפתי כיסא תוך כדי מכות מאיזה הומו אחד-חחחחח... אני בפורום מעל 3 חודשים- ניראה לי....

AliceQueen

New member
טה נה נה נה...../images/Emo220.gif

אני יעל. פעם קראו מרינה, לפני שעשיתי שדרוג שם ב1.90 (סתם, בעקרון פשוט החלפתי אותו עם כותבת ההודעה שלה הגבתי). המ... אני בת 15 וחצי, פתח תקוואית. נראה לי אני שומעת פה לורדי הכי קצת... מתקופת האירוויוזיון של שנה שעברה... חוץ מזה אני אוהבת גם HIM, נייטוויש, within temptation, ועכשיו התחלתי לסגוד ללהקת lovex ולת'און הסולן שלהם

milkshakit

New member
פששש גם את מפ"ת? ../images/Emo2.gif

אנחנו צריכות להיפגש מתישהו
שלחי לי מסר אם בא לך

אוף... טוב.

שמי יוני שטרית, אני בן 19, גר בראשון לציון, מתעלל חסר גבולות, מאזין ללורדי 3 שנים ובעל עדיפות רצינית כלפי מטאל מכמעט כל סוג במשך 11 שנים. הגעתי לפורום כשראיתי הודעה של הנהלת הפורומים עם הלינק אליו. תמונה עדכנית ~!>

stu from scream

New member
טוב גם אני דיי נעלמתי ../images/Emo9.gif

אני דור,מימיה הראשונים של הקומונה נוכח ומתפקד
מת על סרטי אימה (וסרטי אימה מתים עליי:p), ומת על לורדי

TillsWIFE

New member
חחח אשכרה...

זה כמו שיש איזה משו לענות עליו בשאלונים... אצלינוה יכול להיות "על מה אתם מתים?" יחסוך את כתיבת המילה עצמה
יעל, את יודעת שכל פעם שאת רושמת XD אני נזכרת איך לימדת אותי במסנג'ר מה זה 3> חחחחח

כן, גם אני

יחד עם השירות הלאומי אני לא מוצאת זמן רב פנוי להתחבר לאינטרנט. אופיר, עוד מעט בת 19, אוהבת לקרוא, לכתוב, מפלצות ובובות וודו (אבל לא אימה.. ברר), הסרט האהוב עליי הוא קסם מעשי. חשוב לי שהזמרים להם אני מאזינה, יהיו בעלי אופי הומני ולא אנטישמים.

למעלה