מי אתם, מה אתם ומה לעזאזל אתם רוצים

xanadu

New member
מי אתם, מה אתם ומה לעזאזל אתם רוצים

תענו ותראו - התשובות במהופך. בחייאת רבאק, קודם תענו אחר כך תסתכלו על התשובות. * איזו חיה אתם אוהבים ולמה? תנו שלושה נימוקים לפחות. * איזו חיה אתם אוהבים בעדיפות שנייה? כנ"ל נימוקים. * תנו שלוש אסוציאציות למילה יער. * תנו שלוש אסוציאציות למילה ים. * תנו שלוש אסוציאציות למילה אוכל. תענו ואחר כך אני אפרש. יאללה.

1Shir

New member
טוב, אני אענה...

*חתול-חמוד, עצמאי, נקי *אפרוח-קטן, רך, יפה *יער-ללכת לאיבוד באפלה, עצים, בקתה *ים-שמיים תכולים, שמש צהובה, סירת מפרש אוכל-ספגטי, סכו"ם, מפית קסנאדו, תפרש לי!

ELP

New member
אני זה...

איזו חיה ולמה? - דוב קוואלה, כי הוא באוסטרליה, הוא מתוק והוא כל היום בשמש מטפס על עצים.
איזו חיה בעדיפות שנייה? - נשר, אצילית, ועפה בחופשיות ממקום למקום.
אסוציאציות ליער - שקט, ירוק, LSD.
אסוציאציות לים - בלעעעע, דגים בלעעע, מדוזות בלעעעע.
אסוציאציות לאוכל - המבורגר, תבלינים, שומן מיותר באיזור הבטן.

.m

New member
אני פשוט אני ../images/Emo6.gif

במקום הראשון: חתול: עצמאי, מתפנק, וסקסי. במקום השני: קיפוד: קוצני ומחוץ ורך מבפנים, בגלל הספר "שמוליקיפוד" וגם צב: בגלל בץ, בגלל הצבה הכל-יודעת מ"הסיפור שאינו נגמר" יער: מסע, שורשים, אדמה רטובה מטל ים: מערבולת, לילה גשום וירח מלא, חול (וכמובן: איכסססס) אוכל: שוקולד, בית, משפחה וסקס (נו, יצאו 4...)
mai

xanadu

New member
לקסאנדו פתרונים

אז ככה - מה זה אומר? * החיה האהובה מראה מה אתם חושבים על עצמכם. * החיה השנייה מראה מה אתם רוצים שיחשבו עליכם. * היער מראה את היחס שלכם לאהבה. * הים מראה את היחס שלכם לחיים. * והאוכל כמובן סקס. שוס, הא?

ELP

New member
מה?!?!?

אז לפי מה שהבנתי... מה שאני חושב על עצמי זה שאני דוב קוואלה עצלן שאוהב לשבת בשמש שרוצה שיחשבו שהוא חופשי ומאמין שאהבה זה דבר אשלייתי וחושב שכל החיים הם בלעעעע אחד גדול, ושסקס הוא מיותר לאיזור הבטן?!?!

xanadu

New member
צ´מע, את זה אתה אמרת, לא אני

אני רק עושה את חובתי העיתונאית.

למעלה