בארור.גם בבית אתם עושים את זה?
שלא.בארור.
את תמיד אנטי יא שלילית שכמותך.שלא.
איכס ועדיין יש צדק בדבריו.למה, הבד שמפריד בין פי הטבעת שלך לכסא הוא מגן סטרילי?
אם יש דבר שאני שונא בתחבורה ציבורית זה להתיישב איפה שלפני כמה שניות ישב מישהו אחר, ולהרגיש את החום של הגוף שלו על המושב.
נקי זה לא.
לגמרי מעדיף להתיישב על לכלוך מהקרקע, כאילו התיישבתי על האדמה, מאשר להתיישב על מה שהיה לפני רגע במגע עם הישבן של איזה זר, כאילו התיישבתי עליו.
לגבי אלה סנדרסון כבר אמר להם נכון, שינקו היטב את הנעליים וישמרו מאיתנו מרחק סביר.איכס ועדיין יש צדק בדבריו.
אין דין חום הגוף על המושב, כדין מה שנשאר על הריפוד אחרי שצעדת ברחובות העיר ודרכת, ר"ל בתוך גוש רך, חם ומסריח, שהשאיר אחריו כלב ואח"כ אתה מניח רגליים על מושב הכסא. (כנ"ל לגבי שלולית חמה ומגעילה).
אני לא ממש מתעצבנת. יותר נגעלת.בכל אופן זה לא ממש משנה כי אתם מתעצבנים גם ממי שחולץ נעליים ושם על המושב רגליים מגורבות.
גם אני נגעל, מאנשים באופן כללי, כי אנשים הם מגעילים באופן כללי.אני לא ממש מתעצבנת. יותר נגעלת.
עכשיו אם נחבר את שני השרשורים- תיאטרון ואוטובוס, תאר לעצמך שמישהו התלבש במיטב מחלצותיו ונוסע לתיאטרון בתחב"צ. כעת בנוסף לכל ההוצאות הוא גם צריך לסבול ריח וכתמים.
קיימת.לא ראיתי את התופעה הזו בשום מקום חוץ מבמסגד.
רק אחרי שקראתי פעם שנייה הבינותי שמדובר על אותו בחור שישב ברכבת מנתב"ג, רגליו על המושב מולו, נעול היטב.קיימת.
במו עיני ראיתי, גם באוטובוסים, גם ברכבות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.