מי את veredzil ? nbirs ?

מי את veredzil ? nbirs ?

לאחרונה פתחת את שמות האלה...פעם את מחפשת אדריכל, פעם את בעצמך אדריכלית, בהודעה עכשיו את מנהלת פורום, יותר מאוחר, את מנהלת פרסום ושיווק... אז מי את במאת? מה את רוצה? מה כואב לך? את רוצה לנהל את הפורום? בבקשה, תפני לנטע, תכתבי את הצעה משלך... אני לא נדבקתי למסך...כבר מחר את יכולה לקחת את הפורום! רק אל תשכי, באיזה אישיות את רוצה להציג את עצמך...
אווה

artmichel

New member
הצלחת!!!

הצלחת לגרש אותי באופן סופי מהפורום!!! יפה !!! הישג מרשים- מקווה שיכנס ליעדים שהוגדרו בהגדרת הפורום. אז ככה: אני מנהלת פרסום ושיווק וגם מנהלת פורום במקביל (עליתם על זה שאני מאוד עסוקה ולכן גם יש לי פחות זמן לדיקטטרוה אינטרנטית אבל הפורום שלי מצליח מאוד). אדריכלית? לא ממש ו- כן אני מחפשת אדריכל (אמרתי שאני לא אדריכלית ובכל זאת אני מעוניינת להביע דעה). והערה אישית אחרונה לסיום: אני חושבת שמוטיבציה וזמן פנוי חשובים מאוד לניהול הפורום- רק צריך לשים לב מה באמת מטרתו. זאת דעתי בכל אופן, הפריע לי מאוד לראות צנזורה כה בוטה עד כדי מחיקת הודעות של אנשים בפורום שיכול להוות צינור נכון ומעניין ליצירת קשר בין אנשים ברשת- לעקוף את הפרסום המקובל (שעולה הרבה כסף), לעקוף גם את כל אותן מסיבות ברנג´ה עליהן סיפרת, ופשוט ליצור קשר בלתי אמצעי בין אנשים- וחשוב היה לי להדגיש שלא מדובר בפרסום.

artmichel זה לא מישל אסולין???

עכשיו גם אני לא מבינה כלום.... "הריח " לי שהחיפוש הראשוני אחרי אדריכל היה פרובוקציה, ולו בגלל למרות שפניתי במסר האישי לשואלת לא קיבלתי תגובה כלל. אז חשדתי בורד ואפילו ברוניתה שהם אותו אדם... אבל עכשיו התשובה באה מהניק של מישל אסולין??????? אז מי את/ה ולמה היה צורך לעצבן לחינם??????. אופס, שכחת להחליף ניק, נכון? קורה לפעמים!! כדי לשקר צריך זיכרון טוב

lili5

New member
ואני בתמימותי ...

המלצתי עליך מתוך רצון טוב, סיגל. חבל שאלה הם פני הדברים, אבל הפורום מטבעו הוא לא "שקוף" ולכן שתינו נפלנו בפח. לא נורא.

תבדקו את כרטיסים האישיים (2) +

את הודעיות = ??? מחקתי 2 הודעות פרסום של אדריכלים. לראשון, שלחתי מסר, והסברתי, שלא דרך הפורום מפרסמים...התפתחה דיון, ואז artmichel פרסם את מספר טלפון שלו... מחקתי, כפרסום. כשהגיע התלונה על צנזורה, בדקתי את כרטיסים האישיים, וראיתי, שהמתלוננת בעצמה "אדריכלית". את הכרטיסים פתחו לאחרונה, מספר הכרטיס מעיד על זה... אז, אם מר או גברת זייפן עוזב את הפורום, אני ממש

למעלה