מי בא היום לבית דני????

לא אני לא מבינה....

מצטערת יכול להיות שהתשובות שלי לא מספקות אותו וזה בסדר אבל ניסיתי לענות עניינית טיבלתי במעט הומור (מה לעשות זו אני) אבל אם מכמה תכתובות ביננו הוא כבר שולח אותי לטיפול פסיכיאטרי וטוען שחברים יברחו ממני אז מצטערת כנראה פספסתי פה משהו....

מצטערת אם הניסוח לא מתאים לו....

זו אני אני כותבת בדיוק מה שעולה לי בראש באותו רגע אני לא עושה הגהה מה שאני חושבת זה מה שאני כותבת אני לא כותבת כדי לרצות אנשים...

מי בא היום לבית דני????

אני אני אני אני ...... טוב אחרי כמה ימים של עצבות (המועקה בחזה) אני הולכת לרקוד ואלי גם לצאת לבלות אחרי..... אז נשתמע....

לעדה החביבה והחכמה-התכוונתי לפושפוש

היא כותבת על עצמה כל מיני דברים ואחר כך היא עונה לי בכעס מי אמר לך את זה.היא אומרת שהיא כותבת מה שיש לה בראש.היא לא זוכרת מה שכתבה ולא מתאמצת לקרוא מה שכתבה.כש-WEST-WIND מעיר לה שתשים לב למה שכתבה אז היא עונה שהיא לא שמה לב.ניסיתי לעזור לה בפרוטרות כיוון שיש לי ניסיון רב של 27 שנים בריקודי עם .ביקשתי ממנה לקרוא היטב את מה שאני כותב לה ןלהגיב.והיא עונה לי מה שיש לה בראש ולא התיחסה לכל מה שכתבתי לה.היא כתבה על עצמה דברים קשים ולא הרגישה מה שהיא כותבת.אני פשוט הייתי בהלם והיא עוד באה בטענות עלי.כרגע אני מבין יותר עם מי היה לי עסק.חבל על כל הזמן שבזבזתי עליה.אני חושב שכלום לא יעזור איתה.

לעזרא - גלה הבנה היא צעירה ועוד תגד

על פי קריאתי אותה נראה שהבחורה צעירה וללא נסיון רב כמוך (לפחות בשנים) נסה לגלות הבנה לעמיתך - היא עוד תגדל ותבין. חבל שתעזוב את הפורום בגלל חילוקי דיעות הרי אפשר להסכים שאנו לא חייבים להסכים בכל דבר וכך יהיה טוב לכולם, עזרא תגלה בגרות, סלח לה ותן לה מילת עידוד, בבקשה.

שלום.

שלום לך אני "חושב" שאני יכול לזהות אותך היום. אם תגיעי עד השעה 20:45 יוסי. ערב טוב.

שלום פושפושית

שלום. פשוט מאד אני מכיר כמעט את כולם ("החדשה" שזאת את) עד השעה 20:55 יותר קל לזהות אותך. נזכרתי בסוף: היום אני זמין לזוגות של (המתחילים בלבד) יוסי.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ליצן... אני לא חדשה... ואני אהיה שם לא יודעת באיזה שעה...

לפושפושית-שימי לב.

אני לא מכיר אותך אבל נראה לי שאת מפוזרת ולא מסוגלת להתרכז.יכול להיות שאת זקוקה למנוחה נפשית או לישון יותר שעות.את פשוט לא מאופסת.את לא מגיבה לעינין והתגובות שלך מוזרות.כך זה נראה.אולי את זקוקה לעזרה מקצועית.אני מקוה שאת חכמה ומסוגלת לדבר לעינין ומה שקורה לך זה רק ענין זמני.דרך אגב האם את מתכוונת בריצינות על מועקה בחזה כי זה לא מצחיק.מדוע את עצובה.כידוע לא טוב להיות עצובה קחי את החיים בקלות.

תגיד לי אתה שפוי?

מועקה בחזה? עצובה? מאיפה הבאת את זה???? מפוזרת?? לא מאופסת??? באמת שהגזמת..... אני אפילו לא אמשיך להגיב על שאר ההודעה...

אני קורא ונדהם

עזרא יקירנו, קשה להאמין , שממך תצא התקפה כה חריפה על פושפושית. אני לא מכיר את שניכם. סגנון כזה מתאים לאדם כועס ושונא באופן אישי. חבל שלא קראתי את חילופי המכתבים ביניכם , כדי להיות יותר אוביקטיבי. אבל הפניה שלך היתה מאוד ברוטאלית. נניח , שהיא בבעיה נפשית - כך מתנפלים עליה. דוקא גילוי הלב שלה - מעורר כבוד. אם כל אחד יחשוב על מה שהוא רוצה להגיד , ולא ינסה להתיפיף , בפני חברי הפורום, ולא יתן לעצמו ציונים של יושר וענוה - יהיה יותר מענין. כל מי שכותב ,ומביע את דעתו , כמו שהיא שיוצאת מן הלב, ויש לנו כמה כותבות נפלאות כאלה - הפורום יותר מענין , ויוצר קשר טוב בין המתבטאים. לא כדאי שחברים יסתתרו מאחורי המילים שלהם, כשכוונתם למנוע אי נעימות עם הכותבים האחרים. או - להחניף להם....

לחבר של כולם אני ודאי לא שונא.חבל ש

חבל שלא קראת מה היא כתבה על עצמה ומה עניתי לה.אני בכלל לא התקפתי אותה רק הצעתי לה ועזרתי לה בהתאם למה שהיא כתבה ולא התיחסה ןלא זכרה מה שכתבה ולא הבינה מה לא בסדר במה שכתבה.היא טוענת שהיא התבדחה .איזה התבדחות היתה כשהיא אומרת שהיא יפה ואני מצדיק אותה ואחר כך היא אומרת אני אמרתי שאני עדיין יפה.אחר כך היא כותבת על מועקה בחזה ןכולה.דרך אגב אני גם לא כועס עליה.אני פשוט הבנתי עם מי היה לי עסק.

למעלה