מי בא היום להופעה של שחר?

הלוואי שיכולתייי ../images/Emo168.gif

אוףףףף.., אבל יהלי מגיע לב"ש ביום שבת!! ואני מת ללכת.., אבל יש לי מבחן ביום ראשון על הבוקר.., אבל אני בכל זאת רוצה ללכתתתת!!
 
אני הולכת להופעה ב23...../images/Emo163.gif

אני שמחה אני שמחה אני שמחה.. ואני יותר לא מדוכאת...!!! ונגמרו לי המבחנים היום.. והיה לי מבחן במ"מ והלך לי ממש ממש ממממשש טובבבבבב... אני זוכרת את כל התרגילים שהיו לי במבחן.. את הגאומטריה.. 7 בעיות הוכחה קלות!!ואני זואת אפילו איפה היה ה-A B C D נווווו היו גם מקבליות... אבל בעיקר משולשים.. והיה ההההההמוןןןןןןן פרוק לגורמים,צמצום פירוק לגורמים.!! וכל מיני שטיות אהה וחומר של שנה שעברה........ אויייייי למה אני מזבלת במוח.. אני באה (נוסעת) להופעה בחנוכה וזהו!!! ו...אני שמחה..!
 

ג ו א ט ה

New member
חמודה שלי... זה בזכות המחשבון

המחשבון שהבאתי לך בבית ספר- זה לא סתם מחשבון! לא לא לא... זה מחשבון המזל שלי! חחחחח בגלל זה הלך לך טוב... נכון המדבקות עושות שמייח...?... חחח זה לא שאת חכמה.. זה שהמחשבון טוב... חחח
 
חחחחחחחחחחח../images/Emo163.gif

רק מדבקות של נערי פופ... חחחחח כפרה עליך!!! נכון שאת באה איתי נכון נכון??
 

ג ו א ט ה

New member
אל תדאגי אני באה..

הואי החביבים למרות שאסור לי לנשום בזמן האחרון.. (בגללך ובגלל אתמול..) אמרו שבכייף.... אז פאנן! ואז מה אם זה קצת נערי פופ?... זה המדבקות ביחידות שמצאתי.. (חחח של ראש אחד..) אפילו ההומואים האלו עושים שמייח במתמטיקה... לא ככה?..
 
אני לא יודעת...../images/Emo163.gif

דיברו על זה בפורום.. אז אמרתי וואלה חופש אז למה לא ללכת??? אני באמת מקווה שיש..חחחחחחח אבל בטוח שאם יש אני יהיה שם!!!
 
למעלה