מי בא היום למוזה?

hitball

New member
מי בא היום למוזה?

ומי יודע כמה זה עולה? (ושיגיד גם כמה)

בצה17

New member
אני רוצה לבוא../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

עידכון מלא בבקשה אחרי ההופעה!!

Black Angel77

New member
וואי היה כ"כ כייייף :)

אני הרגע נכנסתי הביתה היה פשוט מעולה, לא היו הרבה אנשים בכלל והיה שם איזה ילד בן שמונה מהזה חמוד.. חח מחונך לגדולות :) אממ.. הם שוב התחילו עם ששת הימים ואח"כ משקאות חריפים נראה לי.. אוי ואבוי, אלוף בלפשל, נורית אינטרקום וכל השאר הרגילים חח הא כן הם שרו שיר חדש "בהופעת בכורה נתנייתית" חחחח :) ויובל היה ממש מצחיק ואספיש אבי ושיקו ירדו באמצע ההופעה להשתין היה מבדר קיצר וגם יובל המציא קצת מילים לאת יפה חחחח איזה מישהי שם ביקשה שהוא ישתין עליה אז הוא אמר כזה משו כמה שזה היה יכול להיות המשך לתקרית המשוט מהחגיגית :) קיצר היה כייף מישו מפה היה שם ?

hitball

New member
הייתי

אני רק רוצה להגיד שהייתי ב3 הופעות שלהם, אחת מבין הראשונות לפני צאת הדיסק אבל ממש לפני איזה שבועיים לפני גם במוזה... אחת בבארבי כפר סבא אחרי הדיסק ואתמול... שתי ההופעות היו מעולות וממש אהבתי אבל בהופעה הזאת לא נהנתי... היה נחמד... וזה בגלל שיובל תפס תחת! התלהב, הצחיק אבל עד רמה מסוימת... וזילזל בשירים, היתה הופעה יחסית די קצרה ורק בשירים הראשונים הם הקפידו לא לזייף ולשיר כמו שצריך, לדעתי יובל היה קצת מסובב ובאיזשהו שלב הם סתם ירדו ועלו על הבמה או סתם דיברו לא לעניין בכלל... ממש אכזב אותי וכשיצאנו פשוט רציתי ללכת הביתה אפילו בלי לבקש חתימה שתכננתי בהתחלה לבקש.. לדעתי היה מאוד מאכזב ויובל חושב שעכשיו הם בשמים, כל הבדיחות שהוא סיפר רק העלו חיוך של מה הוא מפגר? ורק המעריצים שלו שאולו ילדים בכיתה ט שרק מעריצים תזמרים ולא תמוזיקה צחקו מהם... ניסיתי לעשות פוגו וזה לא הצליח למרות שיובל ביקש מהמאבטח שלא יפריד, אני לא חושב שאני יילך לעוד הופעות שלהם...הם כבר לא רציניים..

ShEyGeTziT

New member
גם אני הייתי

ממש נהנתי... הם נתנו הופעה נחמדה.קיצור היה בנזונה הם אנשים כאלה נחמדים. לhitball יכול להיות שיובל קצת קצת סנוב ומתלהב אבל זה לא חדש... למרות שדוקא בהופעה הזאת הוא היה ממש ממש חמוד והוא לא תפס תחת בשיט. ובקשר לבדיחות, אתה לא בא למופע סטנד אפ אתה בא להופעה, בשביל המוזיקה, חוצמיזה שאנשים סך הכל אוהבים את הבדיחות שלו זה לא קשור להערצה עיוורת של ילדים בכיתה ט.. אה ואני חדשה פהההה

Black Angel77

New member
בדיוק :)

הייתה הופעה ממש טובה ולא היו הרבה אנשים בכלל שזה היה מעולה ואני קיבלתי מרפק לפרצוף על מה אתה מדבר בכלל? השומרים נראה לי היו רק איפה שאתה עמדת .. P: והוא שר די הרבה שירים כאילו.. הייתה איזה שעה וחצי הופעה משו כזה.

בצה17

New member
אתה רציני????

אני הכי אוהבת שיובל תופס תחת!!!! עם תחת משגע כמו שיש לו איך הוא יכול בלי לתפוס תחת????
אפילו שהוא קצת סנוב זה לא באמת כזה משנה כי דוגרי השירים זה מה שחשוב וכל שאר השטויות שלהם זה פשוט חלק מהכל כי זה פשוט אופי הלהקה.. אתה לא מכיר אותם הרבה זמן אה? כי הם דיי היו ככה תמיד!

hitball

New member
קצת הגזמת...

אבל לא חשוב הוא פשוט דיבר יותר מדי ובשלב מסוים זה התחיל להציק לדעתי לא היה שווה את ה60 שקל. שהופעה שעברה שהייתי זה עלה 30 במוזה

למעלה