מי בא היום לפופאי ??

Baba Roy

New member
סתם מקום מסריח..

הייתי שם, והמקום דיי קטן והשומרים עומדים לך באמצע הרחבה ולא נותנים לעשות פוגו :(

למה היה טוב!! טוב מאוד אפילו!!

אחלה של מקום.. והמוסיקה מעולה.. ונחמד וחביב.. וגם הקומה למעלה לא רעה בכלל.... (אההמ אההמ...
)

אני נהנתי כמו מטורפת... ../images/Emo9.gif

טוב נו... מה צריך עוד כדי להנות? אלכוהול, אנשים טובים, סגריות, מוסיקה מעולה, ואנשים שקסיים... הקיצר.. אחלה מועדון.... שווה ללכת לשם.. סופסוף מועדון טוב בראשון....

Baba Roy

New member
וואלה צודקת, לא אגיד שלא נהנתי אבל.

השומרים באמצע הרחבה, הרס הכל...

amickyaa

New member
כנס לאתר הקהילה.נט

להיות מעודכנים בנעשה בעיר........מומלץ,כנסו מפה ! www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net

MoOsHoN17

New member
את יכולה להשוות בין זה לבין הפאב?

עד עכשיו באמת קיבלתי על המקום הרבה המלצות טובות...אבל בפאב בזמנו היה אחד ה-מקומות

cobainos

New member
לפי התיאור שלך,זה כמו שחשבתי שיהיה

מה היה הגיל הממוצע שם? חוץ מזה שפוגו זה רע והרבה שיניים נשברות

Baba Roy

New member
16-19 בערך.. ו..

פוגו זה אחלה של דבר להתפרק.. הרבה אנשים חושבים שפוגו זה בשביל ללכת מכות או להרביץ אחד לשני אבל זה לא! דחיפות וכאלה אף אחד לא מת מזה :)

Negative one

New member
באמת מקום לא משהו

כמו שאמרת:קטן והשומרים מניאקים לגמרי... ופוגו זה אחלה דבר,כל עוד לא מגזימים או הופכים למשהו רציני

cobainos

New member
Vבעיה היא

שבכל המקומות אנשים נכנסים לפוגו עם אגרופים ובעיטות ודופקים מכות לכולם...אני שונא את האלה...והם בכל פוגו..בגלל זה זה לא כיף

Baba Roy

New member
מעטים...

ואלה בעיקר ואני מדגיש חבר'ה, בעיקר פאנקיסטים רוסים וקווקזים שמשתלטים ברחבה ומחפשים לריב עם כל מה שזז.. סורי על הגזענות חבר'ה אבל זה המצב...

The Flash

New member
עד שלא היית במאש פיטס

בהופעה של קריידל אוף פילט'...אתה לא יודע מה זה פוגו

cobainos

New member
אויי גיוועלד

אני גם לא רוצה להיות בהופעה שלהם... אם כבר מטאל אז משהו איכותי,כמו אופת' או סיילם אבל בכללי אני לא אוהב מטאל

למעלה