מי בא היום לפופאי ??
B Baba Roy New member 14/2/04 #4 סתם מקום מסריח.. הייתי שם, והמקום דיי קטן והשומרים עומדים לך באמצע הרחבה ולא נותנים לעשות פוגו
נ נמשושית פלא New member 14/2/04 #5 למה היה טוב!! טוב מאוד אפילו!! אחלה של מקום.. והמוסיקה מעולה.. ונחמד וחביב.. וגם הקומה למעלה לא רעה בכלל.... (אההמ אההמ... )
למה היה טוב!! טוב מאוד אפילו!! אחלה של מקום.. והמוסיקה מעולה.. ונחמד וחביב.. וגם הקומה למעלה לא רעה בכלל.... (אההמ אההמ... )
נ נמשושית פלא New member 15/2/04 #10 אני נהנתי כמו מטורפת... ../images/Emo9.gif טוב נו... מה צריך עוד כדי להנות? אלכוהול, אנשים טובים, סגריות, מוסיקה מעולה, ואנשים שקסיים... הקיצר.. אחלה מועדון.... שווה ללכת לשם.. סופסוף מועדון טוב בראשון....
אני נהנתי כמו מטורפת... ../images/Emo9.gif טוב נו... מה צריך עוד כדי להנות? אלכוהול, אנשים טובים, סגריות, מוסיקה מעולה, ואנשים שקסיים... הקיצר.. אחלה מועדון.... שווה ללכת לשם.. סופסוף מועדון טוב בראשון....
B Baba Roy New member 15/2/04 #11 וואלה צודקת, לא אגיד שלא נהנתי אבל. השומרים באמצע הרחבה, הרס הכל...
A amickyaa New member 9/3/04 #19 כנס לאתר הקהילה.נט להיות מעודכנים בנעשה בעיר........מומלץ,כנסו מפה ! www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net
כנס לאתר הקהילה.נט להיות מעודכנים בנעשה בעיר........מומלץ,כנסו מפה ! www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net
M MoOsHoN17 New member 16/2/04 #15 את יכולה להשוות בין זה לבין הפאב? עד עכשיו באמת קיבלתי על המקום הרבה המלצות טובות...אבל בפאב בזמנו היה אחד ה-מקומות
את יכולה להשוות בין זה לבין הפאב? עד עכשיו באמת קיבלתי על המקום הרבה המלצות טובות...אבל בפאב בזמנו היה אחד ה-מקומות
C cobainos New member 14/2/04 #6 לפי התיאור שלך,זה כמו שחשבתי שיהיה מה היה הגיל הממוצע שם? חוץ מזה שפוגו זה רע והרבה שיניים נשברות
B Baba Roy New member 14/2/04 #7 16-19 בערך.. ו.. פוגו זה אחלה של דבר להתפרק.. הרבה אנשים חושבים שפוגו זה בשביל ללכת מכות או להרביץ אחד לשני אבל זה לא! דחיפות וכאלה אף אחד לא מת מזה
16-19 בערך.. ו.. פוגו זה אחלה של דבר להתפרק.. הרבה אנשים חושבים שפוגו זה בשביל ללכת מכות או להרביץ אחד לשני אבל זה לא! דחיפות וכאלה אף אחד לא מת מזה
N Negative one New member 15/2/04 #9 באמת מקום לא משהו כמו שאמרת:קטן והשומרים מניאקים לגמרי... ופוגו זה אחלה דבר,כל עוד לא מגזימים או הופכים למשהו רציני
באמת מקום לא משהו כמו שאמרת:קטן והשומרים מניאקים לגמרי... ופוגו זה אחלה דבר,כל עוד לא מגזימים או הופכים למשהו רציני
C cobainos New member 15/2/04 #12 Vבעיה היא שבכל המקומות אנשים נכנסים לפוגו עם אגרופים ובעיטות ודופקים מכות לכולם...אני שונא את האלה...והם בכל פוגו..בגלל זה זה לא כיף
Vבעיה היא שבכל המקומות אנשים נכנסים לפוגו עם אגרופים ובעיטות ודופקים מכות לכולם...אני שונא את האלה...והם בכל פוגו..בגלל זה זה לא כיף
B Baba Roy New member 16/2/04 #13 מעטים... ואלה בעיקר ואני מדגיש חבר'ה, בעיקר פאנקיסטים רוסים וקווקזים שמשתלטים ברחבה ומחפשים לריב עם כל מה שזז.. סורי על הגזענות חבר'ה אבל זה המצב...
מעטים... ואלה בעיקר ואני מדגיש חבר'ה, בעיקר פאנקיסטים רוסים וקווקזים שמשתלטים ברחבה ומחפשים לריב עם כל מה שזז.. סורי על הגזענות חבר'ה אבל זה המצב...
T The Flash New member 16/2/04 #14 עד שלא היית במאש פיטס בהופעה של קריידל אוף פילט'...אתה לא יודע מה זה פוגו
C cobainos New member 17/2/04 #18 אויי גיוועלד אני גם לא רוצה להיות בהופעה שלהם... אם כבר מטאל אז משהו איכותי,כמו אופת' או סיילם אבל בכללי אני לא אוהב מטאל
אויי גיוועלד אני גם לא רוצה להיות בהופעה שלהם... אם כבר מטאל אז משהו איכותי,כמו אופת' או סיילם אבל בכללי אני לא אוהב מטאל