מי בא/ה היום ליעל דקלבאום?

מי בא/ה היום ליעל דקלבאום?

אוף, כמה אני מחכה להופעה הזאת! (לבונטין 7 למי שתוהה)

Kettercat

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

וממליצה בחום לכווווווווולם להגיע גם כן.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif הכצעקתה?

מלבד המרתף 10, זה המקום היחיד הנוסף שאני אוהבת ולא מתלבטת אם להכנס למינוס בגללו (ובגלל המשכורת הצבאית)
סתם, מה את לא אוהבת בו? הוא ממש מזכיר את התמונע, האווירה ממש נחמדה.

osn

New member
אוירה נהדרת

ומקום מקסים, לדעתי לפחות.

choo

Active member
את מעדיפה את החום הצפיפות והעשן של לבונטין?

ואת הסאונד המדורדר? על פני מקום שבו לא מפוצצים את אוזנייך, רמת העשן סבילה בפאב (וכמעט שלא קיימת באולם - אסור לעשן), הסאונד הסביר והעובדה שלא ידרכו לך על הרגליים? נו, כל אחד ואחת וההעדפות שלהם/ן

הלבונטין לעומת הביט..

טוב, קודם כל נתחיל בזה שהיתה הופעה מדהימה של יעל! ואי, אני כל כך עירנית עכשיו, מה עושים? (כותבים הודעה בפורום, מסתבר..) עשתה את כל השירים, כולל חדשים, כולל עם גיטרה חשמלית מוזרה שלא היתה שלה, והיתה גדולה עליה, הקהל היה יבש רק לקראת הסוף ככה התחיל להתעורר (וקהל זה חשוב בהופעות שלה) אז רוב ההופעה אני וחברה עשינו את רוב העבודה. שיהיה, נהנינו וגם יעל. והביט... א. כשנכנסתי המקום הזכיר לי את האולם של החוג לבט שהייתי בו פעם בכיתה מי זוכר איזו. וזה כשלעצמו רע. ב. סאונד נוראי. פשוט חזר אלינו כל ההופעה. כנראה שגם זה שלא היו הרבה אנשים השפיע. ג. אולי יש חלק גם ללהקה עצמה, שנראלי ניסו להתחרות זו בזו בתחרות סמויה של מי מנגנת יותר מהר ויותר מגניב (וזה קורה יותר מידיי בהופעות לאחרונה) הלבונטין.. קטן, נכון, צפוף בהרבה פעמים שהייתי בו (זה קורה בהופעות של יעל עד כה.) וגם בלבונטין אסור לעשן ורק לקראת סוף ההופעה איזה אחד הדליק סיגריה (היה קשה לו להתאפק שיר אחד..) כך שהאוויר היה ממש נקי. סאונד.. הייתי בעיקר בהופעות אקוסטיות, ולמעט בעיה קטנה אחת היום לא רציתי להעיף משם את הסאונדמן, שזה מה שקורה בדרך כלל בהופעות. בקיצור הייתי בהרבה מקומות ובהמון הופעות.. והדבר היחיד שהיה כיף בביט זה הנסיעה אליו ובחזרה.

Kettercat

New member
בהחלט היה מעולה אתמול ../images/Emo45.gif

והעובדה שלבונטין התחילו במתכונת של הופעות ללא עישון (איזו הפתעה נעימה!) - בהחלט הוסיפה לעניין. איזה כיף להנות מהופעה כמו שצריך לשם שינוי. ויעל - אחח, פשוט... אחחחח.

למעלה