מי בא טאקי?
ס סליידר New member 18/6/07 #2 טאקי זה משחק מגניב מה שיפה בו זה שלכל אחד יש את החוקים שלו, בכל שכונה משחקים את זה אחרת, ואין בנאדם בארץ שלא מכיר את זה.
טאקי זה משחק מגניב מה שיפה בו זה שלכל אחד יש את החוקים שלו, בכל שכונה משחקים את זה אחרת, ואין בנאדם בארץ שלא מכיר את זה.
M MetalSinagouge New member 19/6/07 #4 דווקא נראה לי קצת פרימטיבי. ז"א הוא מהנה בהתחלה, אבל אח"כ זה פשוט הופך להיות משחק הימורים.
ה הם קוראים לי New member 19/6/07 #6 בוש והיחלם למפגש הבא, תביאו חפיסות טאקי, שנוכל לסקול את הבחור איתן משחק טוב
0 0Pandemonium0 New member 19/6/07 #7 אהההה, לזה התכוונת! חפיסות טאקי! אז למה לא אמרת? אוכלים את זה, נכון (וזו אזהרה סמויה: אם אתה לא רוצה לאבד את הקלפים שלך בקיבה שלי, תשאיר אותם בבית)?
אהההה, לזה התכוונת! חפיסות טאקי! אז למה לא אמרת? אוכלים את זה, נכון (וזו אזהרה סמויה: אם אתה לא רוצה לאבד את הקלפים שלך בקיבה שלי, תשאיר אותם בבית)?
A AnnabeI Lee New member 21/6/07 #9 צדיקה בסדום. שכחתי שבפורום הזה ינתחו לי את טבע המשחק והקשר שלו לפילוסופיה מזרח אסייתיתץ (אני צריכה למצוא את הניק מחדש)
צדיקה בסדום. שכחתי שבפורום הזה ינתחו לי את טבע המשחק והקשר שלו לפילוסופיה מזרח אסייתיתץ (אני צריכה למצוא את הניק מחדש)