מי בא להופעה בבארקה? אני באה
T the king 25983 New member 23/2/03 #2 איזה יופי../images/Emo70.gif גם אני יכול לבוא../images/Emo70.gif| דחו לנו היום את הטיול השנתי ורק עכשיו קלטתי שככה אני יכול לבוא מי בא באמת אני בא
איזה יופי../images/Emo70.gif גם אני יכול לבוא../images/Emo70.gif| דחו לנו היום את הטיול השנתי ורק עכשיו קלטתי שככה אני יכול לבוא מי בא באמת אני בא
E exit_from_here New member 23/2/03 #3 אתה עוד שמח שדחו לכם?! לא רק שעשיתם לי כאב ראש עם זה כל היום,אתם גם שמחים מהענין?!שידחו שלא ידחו רק תעזבו את הראש המסכן שלי בשקט...
אתה עוד שמח שדחו לכם?! לא רק שעשיתם לי כאב ראש עם זה כל היום,אתם גם שמחים מהענין?!שידחו שלא ידחו רק תעזבו את הראש המסכן שלי בשקט...
T the king 25983 New member 23/2/03 #4 ../images/Emo45.gif מסכים. מה אכפת לי, טוב בעצם כן אכפת לי אבל כמה רעש הם עשו... ועוד הם רצו ללכת למנהל ה... שלנו, כאילו שהוא היה מקשיב להם... לא משנה, העיקר שניסע בסוף.
../images/Emo45.gif מסכים. מה אכפת לי, טוב בעצם כן אכפת לי אבל כמה רעש הם עשו... ועוד הם רצו ללכת למנהל ה... שלנו, כאילו שהוא היה מקשיב להם... לא משנה, העיקר שניסע בסוף.
E exit_from_here New member 23/2/03 #5 תראה גם לי אכפת שזה לא יצא על אבל עשו לי רעש ולא הקשיבו אחד לשני... חוץ מזה שהייתה אמורה להיות לי שיחה עם אדון המנהל (כהגדרת השרת:"קוקוריקו של מנהל יש לכם") אבל הם לא נתנו לי להכנס למנהלה אפילו...
תראה גם לי אכפת שזה לא יצא על אבל עשו לי רעש ולא הקשיבו אחד לשני... חוץ מזה שהייתה אמורה להיות לי שיחה עם אדון המנהל (כהגדרת השרת:"קוקוריקו של מנהל יש לכם") אבל הם לא נתנו לי להכנס למנהלה אפילו...
R rainbowgirl New member 25/2/03 #7 אופ...כנראה אני לא באה :/ אינ לי כספ וגמ יש מלא גשמ וכו'... חנוש! אמ אתה רואה את ההודעה אתה מוזמנ להתקשר אלייכ...
אופ...כנראה אני לא באה :/ אינ לי כספ וגמ יש מלא גשמ וכו'... חנוש! אמ אתה רואה את ההודעה אתה מוזמנ להתקשר אלייכ...