מי בא להופעה ביום רביעי?
ה הקור יגמור אותי New member 15/11/05 #16 אין כסף. ../images/Emo4.gif זה יוצא כמעט 100 שקל עם נסיעות והכל.
ה הקור יגמור אותי New member 16/11/05 #17 טוב, אז בטוח שכן. ../images/Emo9.gif [בתקווה שזה לא ישתנה עוד 10 פעמים עד מחר ] אבא נחמד, אבא הביא לי GPS, יש אוטו ואנחנו יודעות איך להגיע לראשון. איזה כיף שאבא מוציא כסף על שטויות.
טוב, אז בטוח שכן. ../images/Emo9.gif [בתקווה שזה לא ישתנה עוד 10 פעמים עד מחר ] אבא נחמד, אבא הביא לי GPS, יש אוטו ואנחנו יודעות איך להגיע לראשון. איזה כיף שאבא מוציא כסף על שטויות.
ע ע ד י ת ו ש New member 16/11/05 #18 דיייי את לא רצינית ../images/Emo13.gif איזה כיף שאת באה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשית לי את הבוקר
דיייי את לא רצינית ../images/Emo13.gif איזה כיף שאת באה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשית לי את הבוקר
P pink21 New member 14/11/05 #10 ../images/Emo34.gif סתם רציתי להגיד ש.. ../images/Emo34.gif החלטתי לצאת מהארון..... וזהו... ו90 אחוז שאני לא מגיע כי אני עובד.... אבל תמיד יש 10 אחוז... שואלי עד ההופע הישרפו את המועדון שאני עובד בו
../images/Emo34.gif סתם רציתי להגיד ש.. ../images/Emo34.gif החלטתי לצאת מהארון..... וזהו... ו90 אחוז שאני לא מגיע כי אני עובד.... אבל תמיד יש 10 אחוז... שואלי עד ההופע הישרפו את המועדון שאני עובד בו
D dsol New member 14/11/05 #12 לא, כלומר היה לו לא נח בתוך ארון אז הוא פשוט יצא החוצה יש שם יותר מקום לזוז וכאלה