מי בא להופעה בצוללת?

תתתמר

New member
מי בא להופעה בצוללת?

ומי יודע כמה עולה ומתי זה מתחיל??

אה נכוןןןןן!!!!!! שכחתי לדבר איתך!!

כיפים שכתבת הודעה!!
מעיין היה הורג אותי... קיצר אז כן כן!! אני אהיה שם! עם מעייני!! (מלר) ואת חייבת לבוא!! גם בשבילי וגם בשביל מעיין ויהיה איחוד מרגש והכל יהיה פנאן:):) את באה? את באה? ו... אממ לא זוכרת פרטים...
וואי באמת צריך לברר... כאילו... לפחות באיזה תאריך זה
את יודעת? נראה לי 11 ל-12 או 12 ל-12... משו כזה... והמחיר שבדר"כ זה עולה זה 73 או משו... וגם יש לי כרטיס מועדון של הצוללת אז יש לי הנחה זוגית אם זה יעזור לך תמרי את באה!!
זה יהיה מופלא!

תתתמר

New member
ניצייייי ../images/Emo24.gif

אני באההה!
אני רק באמת צריכה לדעת פרטים כי מעיין אומר (דיברנו בטל) שזה במוצ"ש אז קצת יהיה לי קשה להגיע.... ואולי אולי אני אשן אצל דודה שלי אז אני אהיה אפילו יומיים.....

yyyye!!!!

איזה עוד פרטים את צריכה מותק?? יאאאאא תמרי באה ותמרי באה!!!
ואת יכולה גם לישון אצלי אם בא לך:):) או שמה תעדיפי אצל מעייני.... חחחח איזה בחור, איזה בחור
גובל בדניאל משו!! עם מי את באה? כ-י-פ-י-ם!!

זה הפרטים שיש לי...

שוטי הנבואה (רגאיי, פאנק, נשמה, מה לא) (11/12/2004 - שבת - 21:45) עם התקליט החדש "מחפשים את דורות", מסע הופעות בכל הארץ מחיר: 83-68 ₪ מהאתר של הצוללת
והקטע של 68-83 זה מה שאמרתי לך שלמי שיש כרטיס מועדון זה 68 ומחיר רגיל זה 83 או משו כזה... אהה ועל המקום- רח' הרכבים 13, א.ת. תלפיות, ירושלים טלפון: 972-2-6781387 חחח קלטת 972-2.... חחחח הם מצפים לשיחות מחו"ל או משו? וואי אבל תמר את חייבת לראות איזה שיפוצים עשו שם........ סוף המקום שונה לגמריי... הרבה יותר טוב! אבל זה שונה... ממקום כזה שהוא חור זה הפך להיות מקום מעוצב שכזה... אבל לומשנה זה אותם האנשים שעושים ת'מקום:)

DidjiT

New member
משהו פה הקפיץ אותי.....

תרגעי עם איך שאת מדברת.

למעלה