מי בא להופעה של אוהד בתמונע?

herut123

New member
אבל רגע...

יש שם שני הופעות על איזה תאריך את מדברת?

חירות היא בטח התכוונה

להופעה הקרובה ב23.7 בשבת. ומי שהולך שיהנה

booksmeller1

New member
אני באה :)

ואני עדיין מתלבטת או תוהה אם יהיה לי מספיק אומץ להציג את עצמי ולהגיד לו שלום :) כמה טיפשי וילדותי, אני יודעת...

ענת 19

New member
אל תתביישי באמת...

בסוף כל הופעה למרות שנכון מרגיש קצת ילדותי אני באנ להגיד לו שהייתה הופעה טובה. (וגם דואגת לקבל חיבוק) אז למה לא? נראה לי שזה מאוד משמח אותו.

שום טיפשי ושום ילדותי!!

אני הולכת אחרי כל הופעה... אני חושבת שזה נורא חשוב לפרגן... וגם נורא מגיע לו... אני פשוט הולכת ואומרת לו את מה שהרגשתי, אני בטוחה שכל פעם כשבאים ונותנים לו ביקורת טובה זה מעודד אותו!!! כך שגם אני, ואני ביישנית, דיברתי איתו והכל... הוא סבבה!!!

booksmeller1

New member
כן אני משערת שאתן צודקות אבל-

הוא בטוח חפור סביב מעגל מפרגנים גדול וזה פאדיחה "לעמוד בתור" וכאלה לא? :) נראה.. אם יהיה תזמון טוב ויהיו לי אמממ...ביצים אותו ערב :p מה אני אגיד? "כן זו אני BOOKSMELLER1 מתפוז..כתבת לי ואני כתבתי לך ורציתי להגיד ש...בלה בלה בלה" מפדח, בכל זאת

booksmeller1

New member
עדי, ענת! יש לי רעיון../images/Emo70.gif

אולי נצעד יחדיו לדבר איתו כך לא ארגיש מטופשת? :) אשאיר את חברותי מאחור ואלך איתכן? כן, נראה לי שזה *שיא* הילדותיות אבל נו, שוין. אך איך אזהה אתכן? שמי יעל, אגב :)

יעל...

אני אהיה עם בת דודה שלי שם ועם ניר מהפורום ובת דודה שלי ואני רוצות גם ככה לגשת אליו... אכן יש תור.. אבל מחכים קצת... זה שווה את זה... מגיע הפרגון הזה!!! אין בעיה אם את רוצה להצטרף:) רק תגידי לי איך אני אדע מי את... חיחיחי וזהוווו שיהיה לך יום טוב... וזה לא ילדותי ולא היסטרי... זה בריא לפרגן... וגם אוהד מעודד פרגונים.... ככה שאני בעניין!!!

booksmeller1

New member
:) בכיף. אך נראה לי שבהופעה הבאה-

לא אחשש כל כך לגשת לדבר איתו. :) מסתבר, שהוא לא נושך.

למעלה