מי בא להופעה של מייק סקינר?

CitizenErased

New member
מי בא להופעה של מייק סקינר?../images/Emo13.gif

(בזאפה או בהאנגר..) אני הולכת לזאפה פשוט כי אין לי כח לג'ירפות וכו'..
ואגב כל מי שחושב על ללכת ולא בטוח, תפסיקו לחשוב ותקנו כרטיס. אני לא אהבתי את הסטריטס בכלל עד וומבלי אבל הם היו פשוט מדהימים בתור חימום, מייק הוא פרפורמר חבל על הזמן ואני ממש מחכה לזה.

למישהו יש מידע על הפסטיבל המתוכנן באוגוסט?|מנ

היום אמרו לי שזה סופי שויטיין טמפטישיון באים לארץ וזה אמור להיות בפסטיבל שיהיה באוגוסט של להקות מטאל [שגם אופת' אישרו שהם יהיו שם] לפי הפורום של ויטיין הבנתי שזה עדיין לא סגור אבל אני מחפשת עוד פרטים אם וייטין מגיעים לא אכפת לי כמה להקות מטאל יהיו שם או כמה כרטיסים עולה או מהצבא, אני באה

ReaLostprophet

New member
מתי ההופעה שלו?

לא שאני אלך כי אין לי כ"כ משאבים להגיע לת"א או מישהו ללכת איתו [כל מי שאני מכיר שגם שומע mtv2 שונא אותו] אבל לידע כללי

lestatgirl

New member
אנייייייייייייי כ"כ

ובכלל אני מסיימת תטירונות יום לפני אז בכלל אחלה דרך לפצות על כל הסבל. באמת שלפעמים ההופעה הזאת היא בין הדברים הבודדים שמחזיקים אותי.וגם לי אין זין לג'ירפות, בכלל בראיון שלו לשבעה לילות הוא לא ידע מי הם בכלל.

M a a y a n K

New member
הא? ../images/Emo12.gif

מיוז? לאיזה הופעה את נוסעת? הפעם תביאי אותם איתך...

CitizenErased

New member
להופעת צדקה ברויאל אלברט הול..

כי לראות אותם בכזה מקום קטן יחסית בלונדון זה פשוט חובה.. וכי כרטיסים נגמרו תוך דקה וחצי ועכשיו הם עולים באיביי מעל ל100 פאונד אבל המנהל של מיוז מסדר לי
חח

ReaLostprophet

New member
כיף לך !!!!!!!!!!

ואולי תשכנעי את המנהל של מיוז להביא אותם לארץ במקרה כי בבורותי עד עכשיו לא הבנתי מה הם ענו על לבוא לארץ ואם כבר הופעות של להקות בארץ שלחו לפני חודש בערך סקר אם רוצים שלינקין פארק יגיעו לארץ אז אם כולם [כל מי ששלחו אליו תסקר] ענו כמוני שאפילו במחיר של 300 ש"ח הם ילכו להופעה יכול להיות שיש לנו לינקין פארק בארץ! עכשיו צריך שגם מיוז יבואו [או שישלחו לי סקר וישאלו אם רוצים שמיוז יבואו] ויש לי סיכוי לראות את שתי הלהקות שאני הכי רוצה בלייב!

CitizenErased

New member
אני אמורה להתקשר למנהל שלהם ב4 באפריל..

כשהוא חוזר מחו"ל (אני מנחשת שהוא בדרום אפריקה עם המיוזים... הוא שלח לי אתמול סמס שהוא חוזר ברביעי
) אז כבר אז אני מתכננת לדבר איתו לראות איפה אנחנו עומדים בנוגע להופעה בארץ.. ולראות אם הוא יעזור לי אם כרטיס חינם ואולי בקסטייג' חח

lestatgirl

New member
וואו כ"כ!

האמת שלפני כמה זמן רציתי לסוע לסינמה סיטי, יותר כדי לבקרך בעבודתך מאשר בכדי ללכת לסרט!

lestatgirl

New member
אני זוכרת שבאתי ונסעתי

ואז היה מגה פקק אז עשינו אחורה פנה ואז התגייסתי, אבל תני לי שבועיים ככה ואני שוב אצלך. לא ראיתי סרט טלויזיה כבר מעל שבועיים.

למעלה