מי בא להופעה של NIGHTWISH?

gotik

New member
מי בא להופעה של NIGHTWISH?

וכמה יעלה כרטיס? בכלל מישהו מגיע גם להופעה של THERION ?@?@?@?@?@?

אף אחד לא בא../images/Emo11.gif

אנחנו מחרימים את אנט.. סתם.. חח ברור שכולנו באים.. וכרטיס עולה 199 +14 שקל דמי טיפול בהדרן

Itay Simons

New member
איכס, למה לי ללכת להופעה של נייטוויש?../images/Emo5.gif

איח, פריקים
סתם, אני מניח שכולנו נלך
ולת'ריון לצערי לא אלך כי אני לא שומע אותם מספיק...

ישראל זה לא המקום הראשון שנייט מופיעים בו../images/Emo12.gif

מעניין איפה זה דוזנדורף....

ממ גרמניה?../images/Emo3.gif

ולא נייטוויש מופיעים שם... לפי הפלאייר אלה רק תומאס ואנט P:

זה לא

Nuclear Blast EUROPE שלחו לי את ההודעה הזאת במייספייס וגם היה כתוב Nightwish signing session in NB Shop Donzdorf אז נראה לי שזה כל הלהקה....

תוצאות מחקר קטן:

1. פירוש המילה הארוכה-כאורך-האגו-של-טאריה הוא "שעה". 2. העיר דונזדורף נמצאת בגרמניה, וממוקם בה אולפן ההקלטות המפורסם Nuclear Blast, בו נייטוויש מקליטים. 3. תומאס ואנט הולכים להתארח שם במשך שעה, ככל הנראה ב- Nuclear Blast Shop. 4. תומאס לא לובש הרבה.

אני מניחה שרוב הפורום יבוא לנייטוויש../images/Emo3.gif

לת'ריון אולי אני, תלוי מי עוד יופיע שם... בינתיים הודיעו רק על מייהם וזה לא מלהיב אותי במיוחד><

A t a s h i

New member
אני באה. D:

עם אבא. :X לת'ריון לא נראה לי שאני אבוא, לא יהיה לי עם מי ללכת. אף אחד מהחברים שלי לא אוהב אותם, וגם אני לא מתה עליהם יותר מדי. גם לנייטוויש אין לי ממש עם מי ללכת, אבל על זה אני לא מוותרת, כמובן. זה נייטוויש, מבחינתי אני אלך גם לבד, טי-הי.
ואבא התנדב לבוא איתי, אמר שמעניין אותו וכאלה. אז זה נחמד. עדיף על לבד, וככה יהיו לי גם הסעות, וגם איפה לשבת, פעע. D: אז נראה לי שיהיה אחלה. ^^

LadySilkworm

New member
אין לי כרטיס כרגע, אז אין לי מושג.

אמא שלי בקושי הרשתה לאח שלי ללכת היום לראות סרט. |: הייתי רוצה ללכת לת'ריון, אבל הגעתי למסקנה שלא שווה ללכת לראות הופעה עם האלבום החדש שלהם. הייתי הולכת לראות את כריסטופר D:

למעלה