מי בא להופעות?

Sheepe D

New member
מי בא להופעות?

אני כנראה באה להופעה שתהיה ב 19 לחודש... הבעיה היא שאין לי איך לחזור הבייתה... יש איזה הסעות או משהו? מתי בכלל מתחילה הופעה? (בשעה?)

אממממ

ההופעות ב-19 וב-18 הן ב-7 וחצי בערב... ב-20 זה ב-2 וחצי בצהריים... ואין דבר כזה הסעות עד כמה שאני יודעת.... אני כנראה הולכת להופעה ב-20

GlitterKitten

New member
אני הולכת להופעה ב-18

בחיפהההה אם מישהו עוד הולך תודיעו שואלי נוכל לעשות פגישונת

אני !!!!!

סבבה ! אני מביאה חברה ואולי שני בנים סקסיים לבלינדיית שם ....(ארבעתנו מעריצים גדולים של טאטו!).....

DileMMaGi®L

New member
גם אני לא../images/Emo70.gif

ואני בטוחה שמי שבאה יצלם תמונות
חסר לו אם לא...

buffgirl

New member
אני באמת מקווה, למרות ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שהלכתי לעשות היום תמונת פספורט, וראיתי איש אחד שהבת שלו הלכה להופעה של המורדים (יאק! וואט ווז שי פינקינג???), ויש שם הרבה חושך ונורא קשה לצלם.

לא....

בהופעה של המורדים דווקא הייתה תאורה די בסדר...מי שהיה שורות ראשונות צילם בקלות... אני בטוח הולכת להופעה...ואני גם יצלם אני חושבת...:) ואני יודעת שאתם תשנאו אותי כי אני שונאת ילדים עם פרוטקציות...אבל יכול להיות שלי ולעוד 2 חברות יש פרוטקציות...למאחורי הקלעים:)

yupio

New member
אני הולכת להופעה בת"א

אנשים....אם אתם רוצים ללכת להופעה ביד אליהו תשלחו לי לאייסיקיו הודעה ל-205150858 נוכל לסדר איזו פגישונת או לארגן הוסעות או אם יותר נוח תתקשרו אליי ל-067531853 מחכה לשמוע ביי

אז ככה...

דבר ראשון אין הופעה ב-21.... ואני הולכת עם חבר'ה...למה את רוצה לבוא איתי?

רגע...

תשימי לב שלמעלה כתוב..."טאטו יופיעו בארץ ב-18,19 ו-20 ביוני..." לא 21.... ואיך ביררת איתי? אני לא מכירה אותך...

DileMMaGi®L

New member
חחחח

גם אני לא היבנתי את זה "איתך" חח אולי יש משרד בשם איתך לא דעת עזבו אל תשימו לב אליי

חחחחחחחחחחח

יכול להיות...אבל עד כמה שאני יודעת אין הופעה ב-21... גם בפלאייר שיש לי לא כתוב 21

yupio

New member
בא ללך?

סבבה......אז את רוצה ללכת איתי ב-20 פשוט אין לי עם מי ללכת...חח...בא לך?

Mrs James

New member
זו אני-שיניתי כיוני...

אממ...אפשרי נראה כבר.... כי אני הולכת עם כמה חברות

yupio

New member
סבבה אבל.....

אבל אני צריכה לדעת...אין לי איך לקנות כרטיס אז את צריכה לצלצל אלי ולדבר איתי כדי שאנ אדע סבבה?אז תקשרי אליי ל-067531853

למעלה