מאוד מאוד הייתי רוצה לבוא, אבל זה לא תלוי בי... זה תלוי באמא שלי, והיא מסכימה... אז אני אבוא... מר פר (משוגע), אין לי מושג מי אתה... אני מכיר אותך מאיפושהו???
בונאה טטניקים יקרים! תרשמו לכנס תל חי!!!!!!!!!!! נכון הוא קצת יקר(קצת הרבה הייתי אומרת..) אבל! נא לא להתייאש!!!!! צריכים לבנות לנו שכבה הכי בת בת זונה שהייתה בתנועה הזאת נא לא לוותר! ומזה ההקרצה הזאת שאנחנו ישנים בקן יבנה פחחחחחחח
אני באה אז עכיו אתם יכולים להירגע... חחח הכנס עולה 135 ב5 ש"ח יותר מהכנס שעבר.... בכל מקרה תרשמו, תבואו- יהיה סבבה!! לא יודעת איפה יושנים אבל לא נראה לי שכל קבוצה קונה את האוכל בעצמה... ואם כן אז זה מהכסף האישי? לא נראה לי... אין סיכוי! בכל מקרה- חבר´ה-- נתראה שמה!! ומישו יודע אם יש מחר מועצת מחוז??(תיכון...) בהביי לי
את הולכת לקנות את האוכל לבד....אני כוונה לתת יותר עצמאות לכל קבוצה וכו ...כל קבוצה קונה לה את האוכל לארוחת בוקר צוהריים וערב.... וכנירא יש לך מועצת מחוז
לא נראה לי!! ואם כן-- זה ביזיון ממש!! אני לא מאמינה שזה נכון.... כי אם למשל לחברה´ יש יותר כסף ויש כאלו שיש להם פחות?? אז בטח מגבילים את זה או משו.... ומה? לשלם עוד יותר מה135 שמשלמים בכל מקרה? לא נראה לי... אני אדבר עם הקומונר שלי!