מי בא למטרופולין בניצנים ? ומה נראה לכם....הם יצליחו להחזיק קהל גדול ?
G galaxy travler New member 11/7/05 #2 אני רוצה אני ממש רוצה לבוא אבל מתי ואיך? וכמה ולמה? מטרופולין הם גדולים שירים פצצתיים
D dsol New member 11/7/05 #3 בלעע מזה רוצה ? מטרופולין זה המופע פותח ביום של עברי לידר אם יש לך כרטיס לעברי לידר בניצנים תבואי ^
P pishkashit New member 13/7/05 #12 ../images/Emo160.gif תהנה ותבקש ממישהו להקליט לך אם זה ישודר בערוץ 24
F frozen Blood New member 11/7/05 #6 ../images/Emo45.gif ואמממממ הרבה אנשים שאוהבים את עברי אוהבים גם מטרופולין....אז אני כמעט בטוח שהם יצליחו להחזיק קהל גדול. השאלה היא אם דנה אינטרנשנל ודי ג'יי יוכלו להחזיק קהל גדול
../images/Emo45.gif ואמממממ הרבה אנשים שאוהבים את עברי אוהבים גם מטרופולין....אז אני כמעט בטוח שהם יצליחו להחזיק קהל גדול. השאלה היא אם דנה אינטרנשנל ודי ג'יי יוכלו להחזיק קהל גדול
M Ma E New member 11/7/05 #7 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יו אני כל כך מחכה ליום הזה!! גם עברי לידר וגם מטרופולין זה הכי כיף בעולם!! היום הכי טוב בניצנים
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יו אני כל כך מחכה ליום הזה!! גם עברי לידר וגם מטרופולין זה הכי כיף בעולם!! היום הכי טוב בניצנים