מי בא למפגש ב- 15
K keren eckshtein New member 31/7/07 #2 אפשר בבקשה גם פרטים XD המפגש ב - 15 , איפה הוא בעזריאלי ? הוא מפגש של הקומונה והפורום ביחד ? ובאיזה שעה ? חחחחחחחחחחחח תודה בכל מקרה XD
אפשר בבקשה גם פרטים XD המפגש ב - 15 , איפה הוא בעזריאלי ? הוא מפגש של הקומונה והפורום ביחד ? ובאיזה שעה ? חחחחחחחחחחחח תודה בכל מקרה XD
S Simple Dani New member 31/7/07 #3 ../images/Emo181.gifאני כנראה באה../images/Emo98.gif לפי מה שאני יודעת, המפגש בעזריאלי, על הגג[?] אין לי מושג מתי פרטים,מישהו?
../images/Emo181.gifאני כנראה באה../images/Emo98.gif לפי מה שאני יודעת, המפגש בעזריאלי, על הגג[?] אין לי מושג מתי פרטים,מישהו?
S SweetLikePoynter New member 31/7/07 #4 אווווווווף...../images/Emo10.gif בסוף לא בטוח שאני אבוא... אני מאוד מקווה שבסוף זה יסתדר לי... אני ממש רוצה לפגוש את כולם.. ובמפגש הקודם הייתם מלאאאאאאאאאאאא!!! מקווה שזה יסתדר אתם מביאים את העצומה לעזריאלי??? ומתי המפגש ברחובות?? תודה
אווווווווף...../images/Emo10.gif בסוף לא בטוח שאני אבוא... אני מאוד מקווה שבסוף זה יסתדר לי... אני ממש רוצה לפגוש את כולם.. ובמפגש הקודם הייתם מלאאאאאאאאאאאא!!! מקווה שזה יסתדר אתם מביאים את העצומה לעזריאלי??? ומתי המפגש ברחובות?? תודה
X X Slider New member 31/7/07 #5 קרן היקרה אני יותר מאשמח אם תרגיעי בפתיחת שרשורים חדשים ותנצלשי יותר / תשאלי כמה שאלות בשרשור אחד
L leraax New member 31/7/07 #6 רוב הסיכויים ש.. אני לא אגיע למפגש הפעם אבל מה שכן אני מאודמאודמאוד אשתדל!!!!! 33333333>
R Rock n Roll Doll New member 31/7/07 #7 אני רוצה, אני רק צכה למצוא מישו.. ../images/Emo174.gif שגר בירושלים... לא רוצה ללכת לבד ;; חח
ס סנפ XD New member 31/7/07 #9 אני באה :] ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif די לפתוח כל 3 שניות הודעות -_-'
ת תמר קאוליץ New member 31/7/07 #10 ../images/Emo191.gif אני באה יחד עם חאאאנה , שתי חברות שלי, חברה של חאאנה וסנפ(סנפ את באה כן!?!)
ס סנפ XD New member 31/7/07 #11 יאפ :] ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif תסתכלי מעלייך ותבביני D=
3 3has3 New member 31/7/07 #12 ../images/Emo69.gif ../images/Emo99.gif יאיפייייי אני באה עם כל מי שיבוא וחברה שלי DDDDD: ותאמררררררררר
../images/Emo69.gif ../images/Emo99.gif יאיפייייי אני באה עם כל מי שיבוא וחברה שלי DDDDD: ותאמררררררררר
ת תמר קאוליץ New member 31/7/07 #14 ../images/Emo191.gif חאאאננהה ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo72.gif
T tissue New member 1/8/07 #15 אני באה סוף סוף D: ההורים שלי התייאשו ממני P: כמה ניג'סתי להם .. ספיר (סנפ XD) אפשר את המסן שלך ?