מי בא לסרט ?

0Pandemonium0

New member
תכל'ס, לא? אתה מאמין לזה?

כל פעם שקורה משהו ישר רצים כל מחפשי הקונספירציות למיניהם וממציאים משהו. האם נשמע לך הגיוני שכל דבר המתרחש בעולמנו, מקורו באותה קונספירציה מטופשת? כאשר בוש נבחר אמרו שהוא חייל של "הסדר העולמי החדש". כאשר נבחר אדם שונה ממנו לגמרי, הפוך לחלוטין בדיעותיו, הרי טוענים שגם הוא משתייך לאותו ארגון שמפעיל את בוש. לכל הרוחות, יש גבול.

אה הא ... בטח.

התאומים באמת קרסו בגלל החום של הדס"ל. 70% (אם לא יותר) מהגידולים בעולם שייכים לאיכרים המקומיים ולא למונסנטו ... אין קשר בין הון לשילטון בארץ. ת"ז ביומטרית? זה הכרח במניעת כניסה של טרוריסטים לארצנו הקדושה. והשפעת ממקסיקו? צריך להדיח את ערד ניר על ההתייחסות שלו אליה... תגיד לי ... בשביל מה אתה פה בפורום ? (אני באמת שואל) - בשביל לדבר על זוויות התאורה בסצנה הרביעית של מטריקס רילואדד ?

Handy Alley

New member
החסרון הכי גדול של כל קהילת הקונספירציה

היא חסך קריטי בלוגיקה ורקע פילוסופי (למעט אחד פה ושם. וגם זה בערבון מוגבל), ויותר מדי פאקין רטוריקה. היוצאים מן הכלל הם רוברט אנטון וילסון שהתיחס לזה רק כתחביב והיה מעין fully fledged intellectual, בין השאר גם מכשף פסיכולוג וכך הלאה.., ואז יש את michael tsarion שהוא היחיד שראיתי בכל החנטריש הזה שמזכיר פילוסופים וספרות באופן מסודר כלשהו. אבל עדיין, הוא צועק באחד הרעיונות על שהוא רוצה את אחד הראשים של אנשים כמו סאי באבא או לא יודע מי, שמרמים או משתמשים בנשים לצורכי עבדות סקס, וכך האלה, לשים את הראשים שלהם על יתדות lol. אבל הוא באמת מעניין כי הוא שואב על המון ספרות ופילוסופיה למקורות שלו ויש בו המון פחות (ככה הרושם הראשוני שלי) "shadowork" אבסורדי לגבי הרשויות, כדוגמת דויד אייק (David Icke) ואחרים. בין השאר יש לך איזה אחד texe marrs אבל הוא דתי נוצרי. והוא עושה רושם של פשוט מישהו שיצא מהצבא וקרא 63 פעמים את התנ"ך לכן נפתח לו האינטלקט קצת אבל זה קצת לא מאוזן וצר מבחינת דמיון. (אין לי ותר מושג לגביו..,) לא עולים לי עוד שמות כרגע, יש ספרות יותר ישנה.., יש דברים ספציפיים ויותר טכנים כמו הקטע של הירח שזה אף פעם לא קרה שהגענו לשם. יש דברים מאוד אובסקורנטים ולא חשובים שהם מפנים אותך אליהם. אני תמיד ממליץ לקחת את אנשים כמו אנטון וילסון או טרנס מקנה כמורי דרך בקטע הזה, או לפחות איזשהו ברטרנד ראסל או סמכות לוגית כלשהי שתלמד אותך איך העולם והשכל שלך ושל בני אדם עובדים. זה הבסיס, לא משנה מה רוצים לעשות עם החומרים האלה..,

למעלה