מי בא מחר לצוללת?

MikMercury

New member
מי בא מחר לצוללת? ../images/Emo45.gif

חוץ ממני?
[לירושלמים שקנו היום את עיתון "העיר", הפותחן בעכבר (עמ' 6-7) ממליץ בחום רב מאוד על ההופעה מחר, וגם עושה שימוש באחד משיריו של שלומי בחידת הכותרות השבועית - מה משותף בין דילן מקיי, ג'יימס דין, ג'סי ג'יימס..
] סופ"ש נעים לכולם!

ivis

New member
אני ../images/Emo13.gif אבל את כבר יודעת את זה ../images/Emo3.gif

MikMercury

New member
מישהו היה צריך להקליט את אריק

כי זה היה הביצוע המשונה והקורע ביותר ששמעתי לשיר הזה אי פעם.
בפלצט כמעט לכל האורך, בגרסה האיטית והמלנכולית מ"תקופת המטאל" הסוערת של שלומי.. משהו. וההופעה הזו בכלל הייתה קצת בלתי רגילה, עם יותר חידושים והמצאות מבדר"כ, "הופעה למיטיבי לכת", כפי שהוא הגדיר אותה. ונראה שישבו בקהל לא מעט מיטיבים, ובכלל ישבו לא מעט - היה מפוצץ. שלומי סיפר לנו על תקופה של הופעות כמעט ריקות בצוללת לפני יציאת האלבום הראשון, שבעקבותיהן מנהל הצוללת דאז ייעץ לו לכתוב שלאגר כמו "תפוחים ותמרים", אולי אז ימלא אולמות... סוף סוף זכינו לשמוע את טליה, אפילו בלי להתחנן! וכמוהו את חדשות מהקוטב.. אל תוך כולם אומרים הוזרק פעם שירים בשלמותו בגרסה עדינה ולדעתי יפה יותר מבהופעות פסנתר קודמות, ושלומי לא חזר לסיים את כולם אומרים לפני שהקניט אותנו עם הפתיחה למסיבת גג... אני שוקעת הוא לרוב שיא של חירפון בהופעות של שלומי, מצדו וכתוצאה מכך מצד הקהל. במוצ"ש הוא לא ממש היה כזה, אבל במקומו הגיעו שיאים אחרים לגמרי במקומות בלתי צפויים. ובהדרן האחרון היה גם שיר חדש (!!) כחלק מפינה ששלומי רצה לייסד, של שירים שנכתבים ואז נעלמים.. שיר חמוד ששמחתי לשמוע בו את המלודיוּת הרבה יחסית לכתיבה של שלומי באופן כללי. הייתה הופעה הזויה וכיפית. היא ללא ספק ריככה לי נחיתה כואבת למדי אל תוך שבוע חדש, ועל זה המון תודה לשלומי.. איך היה לכם?

ivis

New member
הייתה אחת ההופעות!

נהנתי מאוד. שלומי היה משעשע וחד כמו תמיד, הביצועים היו מעולים ושונים מתמיד. סה''כ אני חושב שההגדרה שלו להופעה ככזאת ''למיטיבי לכת'' היא במקום. אחרי שהייתי בהופעה שלו לא פעם ולא פעמיים, אני חייב להודות שהייתי מופתע ועם חיוך גדול על הפנים מרוב הביצועים. ''מסיבת גג'' היה חסר לי, בפרט אחרי הטיזינג שקיבלתי בו בסוף ''כולם אומרים'' (זה שמחא כפיים כשקיבלנו את ההקדמה - אני
). בכל מקרה, מיכל סיכמה כאן את הדברים די טוב, אין לי יותר מדי מה להוסיף. אולי רק שהייתה הופעה לספרי ההיסטוריה.
.

Black Star

New member
הקלטתי את אריק ../images/Emo13.gif

עוד לא בדקתי איך יצא (שילוב של תקופת מבחנים, עבודות להגשה, עבודה - job, וסתם עצלות) אבל אני מקווה להעלות את זה בקרוב לפייסבוק. היה גאוני!

למעלה