מי בא מחר לתחרות לילדים ולנוער?

מי בא מחר לתחרות לילדים ולנוער?

התחרות בחווה בגבעת חיים איחוד למי שעדיין לא יודע.. אז מי בא לראות? מי בא להתחרות? אני באה להתחרות! אני ב-hunt seat equitation ו-hunter under saddle.. ובשניהם אני בנוביס... אני אהיה על אפלוסה בשם "עשר".. קוראים לי רעות זוהר.

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

אני יודע שתאיר, חמורטל וצאלה הולכות לתחרות ומתחרות.. אני לא בא!!

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

תוצאות
תאיר- מקום ראשון ב-HORSEMANSHIP עם פז מקום שלישי בפלז'ר עם פז
צאלה- מקום ראשון ב-HORSEMANSHIP עם דוני מקום ראשון טרייל עם שון
חמוטל- לא מוכנה לגלות- מקום שלישי
רעות- מקום שלישי HUNT SEAT EQUITATION עם 10 זה הכל לעכשיו!

תיקון- זה מה שקורה שמסתמכים על מה שתאיר אומרת!
רעות מקום ראשון- HUNT SEAT EQUITATION על הסוסה 10 מקום ראשון- HUNTER UNDER SADDLE על הסוסה 10

כן זה נכון!

תאיר! יא קשקשנית! תשאלי אפילו את חמוטל והיא תגיד לך שזכיתי מקום ראשון בשניהם..! הרוזטות הכחולות הן של מקום ראשון.......... וקיבלתי שתי ראשיות בית על שני ניצחונות במקום ראשון..!

נכון....

אז מזל"ט לרעות על השני מקומות הראשונים (ובא לך להסביר לי מה היה היחס הצונן הזה?!) ומזל"ט לתאיר על מקום ראשון בהורסמנשיפ ועל מקום שלישי בפלז'ר עד 15 נוביס שניהם. ומזל"ט לצאלה על 2 מקומות ראשונים בעד 2 פתוח. אני דרך אגב קיבלתי שני מקום שלישי.. בהורסמנשיפ ובטרל...שניהם 15 נוביס.. בעיקרון הטרל דווקא הייתה לי הפתעה לטובה אבל המקצה הורסמנשיפ שלי היה זוועתי!!!(לא הצלחתי הוריד לשון את הראש... במעבר לקאנטר הוא התחיל להתעסק עם הסייחים במכלאה כי הם רצו שם כשניסיתי להוד לו תראש שיעזוב אותם הוא כמעט שבר מקצב בדקה ה90 תיקנתי אותו חזרה לקאנטר מה שגרם לי לרדת לטרוט חצי קילומטר מהקונוס!!אז יה לי מקצה מאכזב לאללה! גם בטרל היו לי כמה קטעים מביישים כו לעצר לייד הגשר במקום מולו ולהתקע בקונוס!!!! האחרון של המקצה! אבל זיהו...אז יש לי 2 מקום 3 שבהורס מן שיפ לדעתי הייתי יכוה לקבל הרבה יותר מזה...) מזל"ט לכווולם!
ועכשיו אני הולכת לישון למה הרגע חזרתי ואני הרוגה!!! לילה טופי

חמוטל..!

אני לא שמעתי שאמרת לי היי..! חשבתי שרק שאלת "רעות?" כדי לראות אם זאת אני... אני ברצינות לא שמעתי אותך אומרת לי "היי".

תראי....

אני אמרתי כזה רעות? כי לא הייתי בטוחה שזאת את.. לא אמרתי הי... אבל אז את כזה ענית לי חמוטל?! כזה בטון כזה של "עופי לי מהעיניים" אז נעלבתי . ואז אמרתי לך כזה היי כאילו....יענו כשנפגשים אמורים לומר היי לא?!

טוב...

זה לא היה בטון של "עופי לי מהעיניים"... פשוט עניתי לך "חמוטל.." ולא שמעתי שאמרת לי היי...

niko girl

New member
חזרתי!!!!!!!!!!!אתמול בלילה אבל

חזרתי!!!!! חחחחחחחחחחח אוקי התחרתי בטרייל גיל 12 פתוח כי כל השאר היו קטנטנים. הינו 3 מתחרים אז כל אחד היה לוקח מקום! זכיתי מקום ראשון!!!!! ישששששש. תחרות שנייה שלי עם כל כך הרבה משתשתפים
בהתחלה בכלל לא ידעתי במה אני משתתפת! אז אני רודפת אחרי גילי עד שהיא אורמת לי שאני בטרייל על שוני המתוק שלי! ובהורס מן שיפ על מלי! לא רכבתי כמעט בחיים שלי על מלי. כאילו רכבתי עליה! אבל לא התאמנתי עליה! ומגיע ההורס מן שיפ ואני באה לוקחת את מלי אני מאכפת אותה לבדדדדדדדד... (חמוטל את מגעילה!!!!
סחבתי אוכף ששוקל 15נ קילו פעמיים על הסוסה!ואף אחת לא באה לעזור כולל תאיר!
) אוקי ואז אני קושרת את מלי! אני באה התחרות שלי בהורס מן שיפ אני שואלת את גילי אמ מה המתג של מלי היא אורמת יל אני רוצה שנעמה תרכב עליה קודם לא את. ואז אני שואלת אותה אז על מי אני ארכב? היא אומרת רגע.מחשפת סוס פנוי ופתאום היא רואה את דוני! היא אומרת את תרכבי על דוני! ואני? אההההה????????????????? מה קרה? למה אני? מה עשיתי רע? אבל אז עליתי עליו והוא היה מה זה מאמי! הוא הלך לי ישר עשה ג'וג מהמם! למרות שהוא שבר יל כל הזמן מקצב כי לפעמים הוא עשה את הג'וג מהר מידי! אבל בסוף זכיתי מקום ראשון!!!! יפי היי הורי תושי תו מי!!!!!!!!!!!!!!!

צאלה...

אני באתי בהתחלה לעזור לך אבל את אפילו לא ידעת איזה ציוד את אמורה לקחת! אז אמרתי לך לשאול ואז חזרנו ולא שאלת ואז התחלת לדבר אליי כאילו ני חייבת לעזור לך אז התעצבנתי עלייך ולא עזרתי לך! ומגיע לך שסחבת תאוכף לבד! כי כשרוצים עזרה מבקשים אותה יפה ולא דורשים אותה! אני לא חייבת לך כלום!!!!

niko girl

New member
סבבה...

פעם הבאה שאת מבקשת ממני עזרה אני לא נמצאת פה.

למעלה