חזרתי!!!!!!!!!!!אתמול בלילה אבל
חזרתי!!!!! חחחחחחחחחחח אוקי התחרתי בטרייל גיל 12 פתוח כי כל השאר היו קטנטנים. הינו 3 מתחרים אז כל אחד היה לוקח מקום! זכיתי מקום ראשון!!!!! ישששששש. תחרות שנייה שלי עם כל כך הרבה משתשתפים
בהתחלה בכלל לא ידעתי במה אני משתתפת! אז אני רודפת אחרי גילי עד שהיא אורמת לי שאני בטרייל על שוני המתוק שלי! ובהורס מן שיפ על מלי! לא רכבתי כמעט בחיים שלי על מלי. כאילו רכבתי עליה! אבל לא התאמנתי עליה! ומגיע ההורס מן שיפ ואני באה לוקחת את מלי אני מאכפת אותה לבדדדדדדדד... (חמוטל את מגעילה!!!!
סחבתי אוכף ששוקל 15נ קילו פעמיים על הסוסה!ואף אחת לא באה לעזור כולל תאיר!
) אוקי ואז אני קושרת את מלי! אני באה התחרות שלי בהורס מן שיפ אני שואלת את גילי אמ מה המתג של מלי היא אורמת יל אני רוצה שנעמה תרכב עליה קודם לא את. ואז אני שואלת אותה אז על מי אני ארכב? היא אומרת רגע.מחשפת סוס פנוי ופתאום היא רואה את דוני! היא אומרת את תרכבי על דוני! ואני? אההההה????????????????? מה קרה? למה אני? מה עשיתי רע? אבל אז עליתי עליו והוא היה מה זה מאמי! הוא הלך לי ישר עשה ג'וג מהמם! למרות שהוא שבר יל כל הזמן מקצב כי לפעמים הוא עשה את הג'וג מהר מידי! אבל בסוף זכיתי מקום ראשון!!!! יפי היי הורי תושי תו מי!!!!!!!!!!!!!!!