מי בא שרשור "כמה גרוע היה עד כאן" ?

gadgad0

New member
לא יודע אם לזה התכוונת, אבל גיבורים עונה 2

היא חתיכת קשקוש שאפילו יוצר הסדרה (טים קרינג) היה צריך להתנצל פומבית בהודעה לעיתונות על 11 הפרקים הפותחים שלה.

hen chen

New member
לא טרחתי לצפות בה.

קצת היה נמאס לי אחרי העונה הראשונה למרות שנהניתי ממנה. התכוונתי לתוכנית "עד כאן", של אורי גוטליב, הגרסה של הדיילי שואו. האמת חשבתי שצפיתי בפרק הראשון, אבל הוא היה השלישי, וכעת משודר הרביעי, אז כנראה לא קיבלתי את כל התמונה. אבל עדיין, יש שם דברים מאוד חובבניים. במיוחד הכתבים, הדברים הכי מצחיקים בדיילי שואו, והכי מביכים בתוכנית הזו. אולי ייקח להם קצת זמן להבין את הקטע... והראיונות עוד יותר מביכים ולא מעניינים. מדי פעם יש דברים די מצחיקים. אישית אני מעדיף לצפות בזה מארץ נהדרת. חלק מהדברים על תחרות האגרוף היו מצחיקים, והקטע של העישון עם אלון נוימן היה משוחק הרבה יותר טוב מכרגיל ובהתאם גם מצחיק.

assafTV

New member
Wow! אל תסלף עובדות

טים קרינג התנצל על זה שלקח לעלילה זמן להתניע, הוא לא התנצל על *כל* העונה ובהחלט לא על 11 הפרקים הראשונים כולם. ואם תשאל אותי אז ההתנצלות הזו היתה מיותרת ורק מראה את חוסר עמוד השדרה של היוצר הזה. זה לא שגיבורים היא סדרת מופת, היא בסה"כ סדרת קומיקס, מעין "לא-רכשנו-את-הזכויות-לאקס-מן-אז-המצאנו-משהו-מקושקש-משלנו".

hen chen

New member
אבל באקסמן תמיד היה היגיון.

אפילו בחלקים ההזויים יותר. מה שכל כך אהבתי בגיבורים היה שהיא באמת לא סדרה מופת, אבל היה כיף מאוד לצפות בה. היא היתה מצחיקה, שונה, מעניינת, עם אקשן, דמויות מוזרות, עולם משונה ומתח. כללל פרק מתייחס אלינו הצופים במסתוריות... כל פרק הם מושכים אותנו, ומותחים אותנו... קורצים לנו כי יש משהו שהם יודעים ואנחנו לא.... כל פרק הם משחילים עוד רמז, ועוד מקרה מוזר... וכל פרק אני אומר לעצמי שהם יסבירו את זה בסוף. הם ****בחייייייייםםםםם**** לא הסבירו משהו!!! (הדגש אינסופי נצרך). כל המסתוריות שאופפת כל פרק היא בולשיט שלם! כי להם עצמם אין מושג בגרוש מה הם כותבים או מה ההיגיון. ככה שאם מסירים את כל המסתוריות, כל השוטים הארוכים של כלום, של מבטים שלא מביעים שום דבר, ושל מוזיקה מסתורית, נשארים עם כמה דקות לכל פרק. בזמן שראיתי ג'קיל אהבתי להשוות אותה לגיבורים, כניגוד. כל פרק של ג'קיל גם היה מלא במוזיקה מסתורית, שוטים ארוכים ומבטים... אבל הם הביעו משהו! כל פרק הופצצנו במיליון דברים מדהימים שקרו. כל פרק היה מספק ביותר ומותח בו זמנית. וכל מסתוריות ופרט שהשאירו לפרק הבא... באמת הגיע. אז נכון, לג'קיל היה רק 7 פרקים, כך שקל מאוד לסדרה כזו לא להמרח... אבל אני שואל... לא עדיף???

assafTV

New member
אתה משווה את ג'קיל לגיבורים?

אתה משווה סדרה בריטית עם התחלה-אמצע-סוף (ו-6 פרקים, לא 7), המבוססת על אחד הקאנונים הגדולים בהיסטוריה של הספרות, עם שחקנים אדירים ותסריטאי שלהגיד עליו שהוא מוכשר זה סוג של עוול כי הוא הרבה יותר מזה, לסדרת קומיקס אמריקאית??

hen chen

New member
בגלל זה בדיוק הדגשתי

שהשוותי רק בגלל שהם כל כך מנוגדים בעיקר באיזור המרוח לא מרוח. כמובן שהם לא באותה רמה. אבל רציתי להדגיש כמה ג'קיל לא היתה מרוחה אלא ההיפך הגמור (אחד הדברים הבולטים לי ביותר בתוכנית) וכמה גיבורים כן, בלי שום סיבה או תגמול בסוף העניין

gadgad0

New member
תקרא, זה כתוב שחור על גבי אינטרנט...

הנה מה שטים קרינג אמר: לגבי הקצב האיטי: They wanted adrenaline. We made a mistake לגבי עיתוי הגעת הנושא המרכזי של העונה (זהירות, מכיל ספוילר): the first 11 episodes of season 2 would have been better served if Peter's vision of viral Armageddon had appeared in the season premiere rather than episode 7. ''We took too long to get to the big-picture story, לגבי ה"גיבורים" החדשים: New Heroes Monica (Dana Davis), Maya (Dania Ramirez), and Alejandro (Shalim Ortiz) ''shouldn't have been introduced in separate story lines that felt unattached to the show. לגבי שהייתו הארוכה מדי של הירו ביפן: should have [lasted] three episodes. We didn't give the audience enough story to justify the time we allotted it לגבי הרומן של קלייר: 'i've seen more convincing romances on TV,'' he admits. ''In retrospect, I don't think romance is a natural fit for us.'' בקיצור, חוץ מהתנצלות על צורת הפונטים של הפתיח לסדרה, טים קרינג התנצל על הכל...

assafTV

New member
אני מכיר וראיתי את זה

הוא עדיין לא מתנצל על *כל* 11 הפרקים אלא על זה שהעלילה של 11 הפרקים הנ"ל היתה צריכה להתניע מוקדם יותר ולא מפרק 7. מה שאתה כתבת זה שהוא התנצל על *כל* 11 פרקים. לזה הייתי קורא במקרה הטוב כפרשנות מוטעה של הדברים. בתכלס, כולה "גיבורים", לא משהו לריב עליו.

gadgad0

New member
עזוב שטויות... העיקר: עניין ונטוורת מילר

הדיווחים אומרים שהוא יגיע לכאן כחלק ממסע יחצ"נות לנמלטים. אם כך - הוא מגיע בחסות יס? (כלומר, האם יסתובב עם חולצת טריקו של יס בביקור המסורתי בכותל ויציע ממיר HD למתפללים שם?).

assafTV

New member
כרגע כל ענין הביקור שלו הוא בגדר שמועה

אם זה אכן יתממש, תצא הודעה מסודרת. כרגע - ווישפול ת'ינקינג, שאמנם אישית אני מקווה שתתגשם, אבל ווישפול ת'ינקינג ותו לא.

dht160

New member
אסף איך היה?

למעלה