מי בא
או
לשבוע שעבר

shirleyrozental

New member
מי בא ../images/Emo127.gif או ../images/Emo128.gif לשבוע שעבר../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

תחום הלימודים:
לסיים פרק 3 – בכל זאת אני בפיגור בחומר
להגיש ממ"ן 11 בפסיכופתלוגיה.
לראות סרט 2 בפסיכופתלוגיה.
לעדכן מס' כרטיס אשראי בקול האו"פ ולהרשם לקראת סמסטר הבא לפסיכולוגיה חברתית.
לבדוק אם צריך לעשות מועד ב בפסיכולוגיה של המינים. – בדקתי ואני לא צריכה
קיבלתי 93
תחום העבודה:
לברר בנוגע להחזרי נסיעות, ביטוח מנהלים, קרן השתלמות וקופת גמל - ביררתי. החזרי נסיעות אקבל כנראה, כל השאר לא תחום רומנטי:
לדבר עם נדב כל יום בטלפון
להפגש פעמיים בשבוע: ביום שני הוא בא אליי, הכנתי ארוחת ערב וראינו מעבר ליער. היום אנחנו ניפגשים, הוא בא לארוחת ערב משפחתית ומשם הולכים להצגה בקאמרי.
להכין לנדב הפתעה קטנה ונחמדה לקראת האבט"ש. תחום תרבותי, נפשי, רוחני:
ראיתי סקס והעיר
ראיתי ניפ טאק
ראיתי של מי השורה הזו
ראיתי פרוייקט המכשפות מבלייר
ראיתי מעבר ליער
ראיתי שיגעון המוזיקה
ראיתי עמוק באדמה
לא ראיתי המראה
לא ראיתי שנים של אירוסין - אבל מוקלט
לא ראיתי כל דבר אחר - אבל מוקלט
הכרתי גם כל מיני סוגי מוזיקה חדשה... אבל היריעה קצרה מלהכיל את כל השמות החדשים עינייני סדר וניקיון
סידרתי את החדר של האחים שלי וזה די שומר על עצמו
סידרתי את החדר שלי, אך יש לי תחושה שאני אזדקק שוב לעבור עליו.
להחליף מצעי מיטה.
טרם עשיתי כביסה.
אבא הוציא לי את המכנס מתיקון.
יצא לי לתקן את הפלאפון עם אחי וגם לבלות איתו זמן איכות. ענייני בריאות
טרם קבעתי לעצמי תור לרופא שיניים, כי אני עדיין מצוננת.
טרם חזרתי לעשות כושר. ענייני משפחה
הכנסתי את אמא לתוכנית שבה אני נמצאת, ואנחנו עכשיו כותבות במשך שבוע את סדר היום שבוע, על מנת שנוכל לראות איך אנחנו יכולות לעזור אחת לשנייה ולמצאו זמן איכות ביחד, חוץ מאשר ביום חמישי בעת שופינג וארוחת צהריים. ביום ראשון התחושה שלי היא שעזרתי מאד, אבל שאר הימים עבדתי בערב או שהייתי עייפה מדי והיא עשתה כבר דברים בעצמה. אני מקווה שזה שהכנסתי אותה לתוכנית ועשיתי לה שיחה על למה אני זקוקה לה ולמה אני חושבת שהיא זקוקה לי, יעזרו לנו לחיות בנחת זו עם זו.
ביליתי עם אחי זמן איכות ביום שישי, ע"י כך שהלכנו לשופינג ולתקן ביחד את הפלאפונים שלנו הערות לשבוע משב האנרגיות קצת עלה, תחושת השליטה והביטחון עלו גם כן. צריך לתת פוש רציני לנושא של הבריאות והחברות, וכנראה שאעבוד על זה בעיקר בחודש הבא.

גור42

New member
וואו, את כמו השפן של אנרג'ייזר ../images/Emo45.gif

נדמה לי שמצאתי מודל לחיקוי... את מרשה לי, נכון? אהבתי בייחוד את "הכנסתי את אמא לתוכנית שלי". נדמה לי שהגיע הזמן שגם אני אעשה את זה.

shirleyrozental

New member
טנקס על המחמאות ../images/Emo9.gif

האמת שאני לקחתי השראה ממך...
בהצלחה בהמשך התוכנית!

גור42

New member
איך אומרים...התלמיד עלה על רבו ../images/Emo45.gif

אולי לקחת את ההשראה ממני, אבל אצלי בחיים לא היו כל כך הרבה
בשבוע אחד
הדרך שבה את הופכת את התיאוריה לפרקטיקה - פשוט תענוג לעיניים
אבל די, אנחנו שנינו מסמיקים פה, אז כדאי שנפסיק כאן

titalush

New member
יש הרבה ../images/Emo127.gif בחיים שלנו..

תלוי רק איך מסתכלים על זה... אתה יכול לסמן
אפילו על זה שקמת בבוקר
חומר למחשבה

גור42

New member
יעד מס' 21 ברשימה שלי:

"לבנות קשר חזק עם ההורים." אז את מבינה, אין לי ממש ברירה

השבוע שהיה ויהיה

טוב, אז השבוע שעבר היה מבחינתי בסימן עבודה רגשית.... הקדשתי ערב אחד לכל רגש: שמחה, עצב ומיניות. אני רוצה להמשיך השבוע להתמקד באותו התחום אז המטרות הללו נשארות אותו הדבר. חוצמזה שבוע שעבר עשיתי עם אשתי משהו שהתחמקתי ממנו הרבה זמן - רישום תזרים המזומנים המשפחתי (הוצאות והכנסות)... וגילינו שההוצאות הרבה יותר גבוהות ממה שחשבנו... ישבנו וחשבנו איפה אפשר לחסוך בהוצאות... אבל לא הגענו להחלטה איפה לקצץ. המטרות הנוספות שלי לשבוע הן המשך טיפול בגינה, והרחבת הידע החשבונאי ע'י קריאת ספר רלוונטי. שבוע מקסים.

למעלה