מי בא יומשישי לבארבי? או
נ נמש לנצח New member 17/3/05 #14 ../images/Emo45.gif אני שם 99%.. אחרי המון זמן בלי הופעה. יאללה את מי רואים שם?
H Hezi The One New member 17/3/05 #11 ../images/Emo31.gif סורי...יש הופעה של היהודים שבוע אחרי...ההורים לא יתנו לי ללכת אם אני אלך מחר לשייגעצ
../images/Emo31.gif סורי...יש הופעה של היהודים שבוע אחרי...ההורים לא יתנו לי ללכת אם אני אלך מחר לשייגעצ
א אבוד טיפ טיפ New member 18/3/05 #16 ../images/Emo31.gifבלי קשר להופעה של היהודים פשוט אין לי איך להגיע ביום שישי... שיעשו הופעות בשבת בערב/לילה! יש רכבות
../images/Emo31.gifבלי קשר להופעה של היהודים פשוט אין לי איך להגיע ביום שישי... שיעשו הופעות בשבת בערב/לילה! יש רכבות
א אבוד טיפ טיפ New member 18/3/05 #25 ../images/Emo121.gifודרך אגב למה פה את "רק אור הירח" וביהודים "ממנטו מורי1"?
ר רק אור הירח New member 19/3/05 #27 :X כי רק שנרשמתי לתפוז הייתי עם אור הירח ונרשמתי כבר לפורום שייגעצ והניק עיצבן אותי אז החלפתי,ובשאר הפורומים אני ממנטו מורי,רק כאן אני שונה לא משנה
:X כי רק שנרשמתי לתפוז הייתי עם אור הירח ונרשמתי כבר לפורום שייגעצ והניק עיצבן אותי אז החלפתי,ובשאר הפורומים אני ממנטו מורי,רק כאן אני שונה לא משנה