מי בא?

s l u t z k i

New member
מי בא?

מה הענינים אנשים? מי בא מחר להאנגר תאטרון תמונע החדש? תהיה הופעה פיצוץ ואחריה במסגרת ארועי לילה לבן מסיבת פאנק עד אחרון העומדים עם DJ Moka Choko Late (סולונז', דקל וספי) קבענו

shiepki

New member
אני. וואלה זה מקום חדש?

באמת היה נשמע לי לא כל כך מתאים הופעה כזאת בתמונע.. אגב סלוצקי ראיתי אותך בתיכון חדש הרצליה גבר

singlestroke

New member
כנראה שגם אני /m\

יש מצב שגם אלינורוש תבוא. אל תתפסו אותי במילה.

get your hand's up in the air!!!

אהההההה....ההופעה הכי טובה שהייתי בה!!!!!....לא הפסקתי לשיר ולרקוד!!!...היה כל כך פאן!!!...חבל שאף אחד לא שר לפני ההדרן dont stop the funk |סינקופה| dont stop the funk :p ניסתי להתחיל אבל אף אחד לא שר.......מחר בבכורה עולמית של פאנטה!!....אני מעלה שני שירים מההופעה...אחד הוא come and join me והשני טקילה.....נקווה לתגובות....

goomaya

New member
במילה אחת: וואו. ../images/Emo99.gif

בדיוק כשחשבתי שהאנרגיות בהופעות הגיעו לשיא, מגיעה הופעה כזאת מטורפת ומוכיחה לי שטעיתי. אגב היה קצר מהרגיל או שהזמן פשוט טס כשנהנים? חבל שלא נשארו יותר אנשים לרקוד. היה פשוט אדיר.

PsYcHo SeXy

New member
היה כזה כיףףףףףףףףףף!!!!!

אין אין פשוט מטורף!!! רקדתי מול דקל כמו מטומטמת כל ההופעה, ולא שמתי זין על אף אחד! היה פשוט הכי מדהים בעולם!כל כך נהניתי! היה ענק בקיצור

שלום, אני חדש

שלום, אני צבר ואני חדש פה את הדיסק יש לי כבר מהיום הראשון שהוא על המדפים אבל רק אתמול יצא לי להיות בהופעה והיה כל כך כיף!! הופעה מדהימה ולא יכולתי להפסיק לזוז.

Indian Friend

New member
סולונז'

זו הבחורה שתקלטה עם דקל בחתונה של רשף? (אני חשבתי שקוראים לה סולאנז'..)

kukaz

New member
וואו היה אדיר ../images/Emo6.gif

איזה אנרגיות מטורפות היו שם איזה כיף
הופעה שלישית

למעלה