מי בדיוק הגאון שהמציא את המושג.....

מי בדיוק הגאון שהמציא את המושג.....

``גיל ההתבגרות`` אה?, אז יכול להיות שהשעה משפיעה עליי (למרות שאני לא הכי עייפה בעולם) אבל שכתבתי לשלומי את כל הנאום הזה על שלא יכולים לא לקנא וכו`.... ואז היה קטע שרשמתי שהוא עבר את גיל ההתבגרות וזה היכה בי מה לעזאזל השם הזה??? לפי דעתי אתה מתבגר בכל גיל לא רק בתקופת שנים הזאתי ויכול להיות שלא בכל שנה אתה מתבגר אבל יכול להיות שבגיל 30 תקלוט משהו שיבגר אותך ולא לאו דווקא בתווך הגילאים הזה! וחוץ מזה, השם הזה מביך!!! ``זה רק, גיל ההתבגרות`` ``היא רק נערה מתבגרת`` אז מה זה אומר מה בדיוק זה משנה שהיה כ``כ צריך להזכיר את זה? אז ההורמונים פועלים ואתה גודל ומתפתח ומתבגר,כן כן יופי לי אבל אנשים משתמשים בזה. לדוג` אמא שלי כבר הפסיקה אם זה אבל לפני כמה זמן (איזה חצי שנה-פחות או יותר) הייתה תקופה שאם הייתי אומרת משהו שנוגד את הדיעה שלה היא הייתה אומרת שאני אומרת את זה רק כדי להתנגד ולמרוד, איזה מרידה הדיעה שלי שונה משלך אז מצאת לך תירוץ מה קורה פה??? ונכון שלפעמים הייתי עצבנית ומחפשת סיבה לצעוק אבל שהייתי אומרת לה משהו אני זוכרת את עצמי מתכוונת לזה בלי להיתייחס למה שהיא אמרה, אבל לא, אין לי דיעה כזאת אני בעצם חושבת שמה שהיא אמרה נכון אבל אני עשיתי דווקא אני מרדתי בה כי אני בגיל ההתבגרות!, בחיאת ראבאק (אל תשאלו אותי מאיפה הבאתי את זה). אני עדיין טוענת שהשם ``גיל ההתבגרות`` הוא דיי אידיוטי אבל שיהיה...... שלכם מאיה

kiticat

New member
לדעתי.

ובעניין זה, זו דעתי האישית. אכן, את צודקת, אנו מתבגרים ועוברים תהליכי בגרות בכל החיים. אבל השינוים המרכזים שהופכים אותנו לבני אדם שאנחנו מתרחשים בגילאים אלו. למה אימא שלך מתנהגת ככה? בגלל שהגיל הזה מאופיין בעודף הורמנים, ולכן אפשר וניתן לומר שאנחנו קצת משתגעים בגיל הזה. לפעמים זה טוב. מתי בפעם האחרונה ראית בן 30 פלוס קצת משתגע? לבני נוער יש את היכולת להשתגע רק מהחיים, וזה דבר טוב כי משחרר, ובגיל הזה שיש כל כך הרבה בעיות אופי ואישיות.

למעלה