מי בחופה - זקוקה לעצה

שלי12

New member
מי בחופה - זקוקה לעצה../images/Emo103.gif

אנחנו בדילמה מי צריך להיות מתחת לחופה (חוץ מאיתנו וההורים) לירון יש אחות גדולה נשואה עם ילד בן שנתיים ועוד אח קטן (בן 19 לא נשוי) לי יש עוד אחות קטנה (בת 22 לא נשואה) לירון יש שני סבים וסבתות ולי אין אף סבא וסבתא. מי לדעתכם מבין הנ"ל צריך להיות מתחת לחופה האם כולם או חלק מהם?

היי שלי, בסופו של דבר הכל עניין

של הרגשה אישית. אין לזה חוקים. אצלנו היינו לירון ואני , ההורים , לי יש 2 סבים וסבתא אחת, אבל סבא אחד על כסא גלגלים , ולכן הוא היה ממש קרוב לחופה , וסהא וסבתא עלו. לי יש 2 אחים אחד נשוי עם 2 ילדים ואחד רווק, ללירון אח ואחות שנהם נשואים. רק אחי הרווק עלה (יש אומרים שזה מביא ברכה...שיהיה...) . וזהו כל השאר עמדו ממש קרוב.

*שיר

New member
זה באמת עניין מאוד אישי

אצלנו, לשנינו אין סבים או סבתות,אצלי: שתי אחיותי הגדולות נשואות +צאצאים. אצלו: שני אחים רווקים. בחופה עצמה עמדנו רק ההורים ואנחנו. האחים והאחיות עמדו קרוב לחופה. בעיני, אין צורך להעמיס בחופה יותר מדי אנשים.

shelycat

New member
חופות חופות...

אני לא יודעת מה דעתן של האחרות עדיין אבל דעתי היא כזו: 1-רב, 4-הורים, 1-חתן, 1-כלה וזהו. כל אדם אחר מיותר חופה היא (גם כשהיא גדולה) קטנה וצפופה וכשצפוף לא נוח לא צריך להיות שם וחוץ מזה זה פחות יפה בתמונות, מה גם שכשמתחילים "לכבד" זה לא נגמר, אצל חברה שלי גיסתה הטרייה עלתה לחופה עם הבת הקטנה שלה שהתחילה לבכות/לצרוח ופשוט התבקשה לרדת מהחופה ע"י אמא שלה (דרך אגב החתן והכלה הללו בכלל ביקשו לפני הארוע שרק הורים ורב יהיו מתחת לחופה-זה כבוד מיוחד ששמור להורים שהביאו אותם עד הלום). חוץ מזה למלשפחות חשוב שזה יראה מאוזן זאת אומרת אם תעלי סבים שלו ולך אין את עלולה להתקל בכך שהוריך יעלבו וירצו לעלות לחופה אנשים חלופיים-זה לא יגמר.

הילית*

New member
אצלנו עמדו מתחת לחופה

ההורים, אנחנו, אח שלי (מי שזוכר אח שלי היה אחרי ניתוח שעבר יום לפני והעמידה שלו מתחת לחופה הייתה דבר מאוד מרגש) ושני שושבינים שישבו על הרצפה לפנינו. האחים שלו, כולל הגיס והאחיין לא עמדגו מתחת לחופה. האמת לא חשבנו על זה יותר מדי, הכל היה ספונטני... אני רק יכולה להגיד לכם שעדיף שלא יהיו יותר מדי אנשים, גם בשביל התמונות. אבל אם זה חשוב לכם או למישהו אחר שסבתא או סבא יעמדו שם אז אל תהיו קטנוניים...

למעלה