מי בן הזוג המתאים לי

מי בן הזוג המתאים לי ../images/Emo35.gif

השם שלי הוא פרטי: 2 6 1 4 משפחה: 3 3 6 5 תאריך לידה רביעי מאי 1969 בתודה מראש
וכמנהג המקום שפע

עינת

New member
טרה ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

שאלת שאלה מורכבת ביותר הרי יש אינסוף אפשרויות ואופציות וכפי שלכל סיר יכולים להתאים כמה מכסים כך לכל אדם יכולים להתאים כמה וכמה בני זוג אשר כל אחד מהם פונה לחלקים אחרים בנו... בכל מקרה ברור שעליו להיות אדם חכם ויצירתי כיוון שעם אדם מרובע לא תסתדרי (ועל אחת כמה וכמה הוא לא יסתדר איתך) עוד המלצה,השתדלי להמנע מקשר עם גבר שיום לידתו כל מה שנותן 4 או 8 (למרות שיש משיכה בין המספרים זה קשר שיביא איתו קשיים עצומים והקרבה של אחד מבני הזוג).
שפע ו
עינת

תודה עינת../images/Emo13.gif|פרח

תודה על התשובה המעניינת (אם כי אני מניחה שבנות רבות עשויות לחשוב שתשובה זו מתאימה גם להן...). מצא חן בעיני בעיקר מה שכתבת בסוגריים
שאלת הבהרה, ברשותך: "כל מה שנותן 4 או 8" = סכום ספרות סופי של תאריך יום הלידה במלואו או רק היום עצמו(או סכום ספרותיו) ללא חודש ו/או שנה
תודה מראש, וכמנהגך
שפע ו
טרה

עינת

New member
בבקשה טרה ../images/Emo24.gif

הכוונה ליום לידה (4,13,17 וכ"ו) נתיב גורל מזל אסטרולוגי אלו המספרים הכי חזקים במפה.
שפע ו
עינת

מה זה../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נתיב גורל
והאם מזל אסטרולוגי מתורגם מספרית באופן הבא: טלה=1, שור=2, תאומים=3 וכו´ או אחרת
תודה מראש
טרה איקוגניטה

עינת

New member
נתיב גורל

או שביל לידה,הוא צרוף של תאריך הלידה המלא, יום + חודש + שנה = נתיב גורל לדוגמא מי שהיום: 02.12.2001 נתיב גורלו 8 . למזלות האסטרולוגיים סמלים מספריים ,לא ע"פ הסדר שכתבת אלה סדר שונה ואגב המספרים 9 ,5,ו - 6 מחולקים לשניים ומסמלים שני מזלות. טלה לדוגמא הוא 9 חצי ראשון תאומים 5 חצי ראשון קשת 3 וכו" המספר 8 מסמל את מזל גדי והמספר 4 את מזל דלי
שפע ו
עינת

למעלה