מי בעד אחד השירשורים הבאים:

e i t a n 1 2 3

New member
מי בעד אחד השירשורים הבאים:

א-פרופו תחומי עניין,חשבתי להתחיל שירשור על קולנוע (למשל חשבתי להתחיל בפדריקו פליני הענק),או להתחיל שירשור פילוסופיה,נניח היידגר קאמי,ניטשה וכאלה.או למשל שירשור אומנותי מסוים. הבעיה היא שכדאי להתחיל שירשורים כאלה אם יש מי שמעוניין בזה.... אז, מי מעוניין ? יש טעם להתחיל ? מחכה לתגובות.

korpiklaani

New member
בטח שלהתחיל!

אומנות ופילוסופיה יכול להיות מעניין, גם קולנוע אם יש מספיק שמתמצאים בתחום אישית, לי אין מושג בקולנוע , אבל אם יהיו 2 או 3 שזה מעניין אותם, אז למה לא להתחיל בשרשורים מסוג זה? ושיהיה לנו מעניין

Limbonic Art

New member
בדומה לקוקיה מעלי

כמעט כל תחום אשתתף בו, למעט ספרים שאני נאלצת להודות שאיני קוראת כאלה מלבד סיפרי לימוד
ספורט, וקולנוע (כן כן בחיים לא ראיתי סרט מההתחלה ועד הסוף אין לי סבלנות לשבת מול מסך יותר מ-20 דקות שזה בערך זמן הכיתוביות והפרסומות
הייתה הצבעה , אפשר לראות למשל : שאומנות, מוסיקה ומשחקים זכו להכי הרבה קולות- אז יש מי שמעוניין בזה.. חוץ מזה שגם אם מעניין אותך תחום אחר, בלי קשר להצבעה אתה יכול לעלות אותו - מי יודע אולי זה יפתיע וייצא מעניין בכל זאת גם את אלה הסברו כי זה לא התחום שלהם
לנסות לא עולה כסף

פשוט תתחיל

זו הדרך הטובה ביותר לדעת אם זה יצליח. עדיך להתחיל בנושאים בסיסיים, כדי שיהיו יותר חברי פורום שמזדהים עם הנושא. אני, למשל, מכירה את השמות שהזכרת רק ברמת השם, אבל אם נדבר על הרעיונות שלהם, גם מי שלא מכיר אותם יוכל להתפלסף. כמו כן, שמתי לב שעל כל שרשור, מוצלח או לא, יש מי שמתלונן שהוא לא מספיק מוצלח. אני חושבת שהתעסקות בשאלה אם שרשור מוצלח או לא, מקלקלת את השרשור, אז בואו פשוט נדבר במקום לדבר איך לדבר. ילך? יופי. לא ילך? לא נורא.

למעלה