קריירה?
כבר הספקת לעשות קריירה? חחח סתם צוחק
לא הייתי רוצה לחוות שוב את מה שחווית לא נעים בכלל למרות שחוויתי בעבר אבל גם לך יש אשמה קטנה אולי ואסביר...
אכן יש שקרניות ולא מעט אבל זה לא יעזור להן כי כשהן ידלקו על מי שממול אבל באמת לא סתם משחק בגלל אופי או דיבור או אינטרקציה או מי שהוא הן לא יוכלו לזייף מציאות וזה יתגלה ואז גם אם היא נראית בסדר הם יפחדו ויברחו או ישתמשו ויזרקו למה? כי שיקרו להם ואין לזה שום בסיס ומה שנבנה מהשפיץ של הפירמידה נוטה ליפול...
לגבי אותו בחור כניראה הוא כבר ניכווה משקרניות כאלה ואחרות וניסה להיזהר או שהוא ממש אידיוט אישית לא הייתי נוהג ככה הייתי מגיע לבד ואם שיקרו לי וזה קרה לי בעבר נתתי לה בראש הסתובבתי והלכתי...
אם לך יש אשמה כלשהי בזה זה יכול להיות בדרך ההצגה שלך את עצמך בפני אחרים ומצד שני תמיד אפשר לשלוח תמונות ולפתוח מצלמה אם יש חשש שהתמונות מפוברקות...
מעבר לכך הכול עניין של משיכה יש שימשכו לחזה גדול ולא משנה אם הוא נופל או יפול ויש לקטן ויש לבינוני
יש שימשכו לרזות יש לבנוניות ויש למלאות ויש ליותר מכך
יש שימשכו לצבע עיניים כזה או אחר
יש שימשכו לאורך שיער כזה או אחר
יש שימשכו לריח גוף כזה או אחר
במשיכה הכול לגיטימי וזה עניין אישי ולא בהכרח נשלט על ידי אותו אדם לעיתים אנו עושים פשרות ביופי או באופי העניין הוא על מה הם מסוגלים להתפשר או מה באמת עלול להיות מכשול בעתיד מבחינת המשיכה שלהם וזה נכון לשני המינים...
בכל אופן דעתי האישית שצריך להיות בן אדם ולזכור שיש מישהו בצד השני והוא גם בן או בת אדם ואם לא שיקרו לך ופגעו בך אין צורך להחזיר וגם שהולכת שלל וכן נהגו בך כך אתה לא תמיד צריך להחזיר וזה תלוי סיטואציה...
יש אנשים טובים מיוחדים בין כל הבולשיט פה בפורומים ובאתרי הכרויות כאלו שהם נדירים אפילו אבל בין כל החרא לעיתים הם נבלעים ובנוסף לא תמיד משתקף דרך כתב תחושות הבעות פנים קול רגש ותחושות ולעיתים הפירוש שלנו למה שניראה בכתב שכתב מי שממול הוא לא נכון ושונה ואנו לא טורחים לשאול או לברר ולעיתים שאנו כן טורחים אנחנו לא מקבלים את התשובה פשוטו כמשמעו ועדיין מדביקים תדעה שלנו למרות שהיא לא נכונה ומי שממול ענה והתייחס לחששות כאלה או אחרות...
האמת שלי זה קרה לאחרונה גם פורשתי לא נכון ולא קיבלו את התשובה שלי וגם נפלתי כניראה על עוד סלפנית לגבי הסלפנית לא הגענו לפגישה לגבי הפירוש הלא נכון מבחינתי פאק איט לא הולך לרדוף אחרי אף אחת או אחד כדי שיבין שאני דובר אמת מי שלא מוכן לקבל ולהתמודד עם האמת שיתפוצץ אני לא מפסיד בזה כלום ההפך...