מי בעד למכור את השבי?..ירים את ידו

א ב ד ו ן

New member
נגד!!

הוא נורא אוהב את השבי שלו.. למה למכור משהו שאוהבים? משהו שעושה אותו שמח? למה לעשות את זה? אני נגד!

yellow cheese

New member
נגד!!! ללא ספק נגד!!!

אלביס בן דוד (אמריקאי ממרוקו
) - אל תמכור את השבי!!!

LeAnNe

New member
תראי או תראה?

הם בחוב של 70 אלף אם אני לא טועה ולי הידע הרחב שלי קשה מאוד להשיג 70 אלף בחודש חודשיים והשבי יכולה להימכר יחסית בהרבה (רוב המחיר לפחות) אם זה לא השבי זה ללכת לזנות ולא נראה לי שהרבה בנות יאהבו את אלביס. אם כל הצער שזה משהו נוסטלגי והוא מעוד קשור אליו יש דברים שבאים קודם בחיים. אם היה להם דרך אחרת להשיג 70 אלף הייתי נגד מכירת השבי אבל בנתיים זה האופציה היחידה שלהם. הייתי רצינית מדי?

א ב ד ו ן

New member
חחח כן.. אבל אני חושבת שאת טועה..

אני אישית לא הייתי מוכרת את השבי - זה דבר יקר ערך והוא נורא אוהב אותה היא יקרה לליבי - זה חשוב לו נורא...

St Frangelico

New member
אני חולה על דעתך שי (חהחהחהחה)

איקה תיהיה צריכה לעשות פנים וציפורניים אם אלביס לא ימכור את השבי חוץ מזה! כמה פרקים כבר אפשר לראות את גרייניצ' !! ילה !!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo45.gif אני בעד !!!

אולי הוא נורא אוהב את השבי וממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש קשה לו להיפרד ממנה, אבל אהבה לבן אדם גדולה יותר מאהבה למשהו דומם ! ואם הוא לא ימכור את השבי אז לא יהיה ל... (
שכחתי איך קוראים לה) כסף לשלם ואז יעשו לה בעיות ובלה בלה בלה בלה בלה ... אז לדעתי אם הוא כל כך אוהב אותה הוא צריך למכור את השבי ... אני הייתי מוותרת על כל דבר בשביל מישהו שאני אוהבת
זו דעתי

אנהלה

New member
אני... לא בעד ולא נגד כמובן שאני לא בעד כי אי אפשר לאחל לבנאדם כזה דבר, השבי זה החיים של אלביס בן דוד וזה נורא קשה ועצוב... אבל מצד שני, ויותר חשוב - עומד המצב שמצריך את המכירה סה לה וי...

shellush

New member
אני ../images/Emo45.gif בגלל סיבה אחת...

תחשבו כמה מצחיק יהיה לראות את אלוויס בוכה ומתאבל על האובדן. ממש מערכוני הגששים בשיאם.

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifנגד

אני מרחמת על אלביס אבל הוא קורע אותי

למעלה