מי בעד פרק 4 עם מחווה מסוימת ל....

• פותח הנושא Gdil
  • פורסם בתאריך

Gdil

New member
מי בעד פרק 4 עם מחווה מסוימת ל....

פורום, לא ללואיס, לפורום? אם אתם בעד אז אני אכתוב אותו תוך מספר ימים, אבל אתם לא חייבים להיות בעד.

Gdil

New member
אני גם חושב שזה יהיה נחמד...

אני מפחד לאכזב את המעריצים...

מ א ג ר ט

New member
אני בעד

שתעשה מה שנראה לך. כלומר עדיף שתחשוב איך אתה יכול לגרום לסיפור להיות יותר הממממ... מגוון? לשלב דמויות אהובות בקיצור. מכשפות. אבל בכללי פורום זה אחלה, ולכן הפורום בסיפור יהיה אחלה לחלטין (מאיפה הביטוי הזה?).

כן, מכשפות!

לא שאנחנו דורשים משהו... אנחנו רק המעריצים... ולא נוכל להטות את פרי עטו של הסופר המוכשר... אבל... אולי מכשפות?

Gdil

New member
אה...אני לא בטוח...

אני לא מאוד אוהב את המכשפות. אני מעדיף משמר וקופי-אדם, אולי טרולים, שדונים ומכשפים, אבל מכשפות פחות. אני אשתדל להשתדל.

Rincewind

New member
מסרב לתמוך בהמשך הפאנפיק

עד שלא תסביר את עצמך!!!
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=509&msgid=38161614 (אחלה פרק פרק 3 דרך אגב
)

Gdil

New member
הסבר פשוט מאוד:

זה לא אני כתבתי, זה היה כתוב שם ואני לא מבין את זה, זה כנראה לא אומר שום-דבר ובא לסמל את הכתיבה ההזויה-משהו של טרי. רוצים פרק 4?

Gdil

New member
סליחה? אני חושב שאתם מפספסים...

הנקודה היא שפורסם בנענע קטע עם המון בדיחות כאלה, אחת מהן היתה הבדיחה המדוברת, אני כתבתי "תראו מה מצאתי בנענע", ובכך ניסיתי להראות שהעתקתי את זה מנענע.

Rincewind

New member
לא כותבים דברים כאלה סתם ככה!!!

שמים קישור! עכשיו חובתך למצוא את זה בנענע ולשים קישור! עד אז שמך לא יטוהר!
יועלה Gdil על המוקד!

The Mad Hatter

New member
*בעד* :)

(אני מודה בבושה שעדיין לא הספקתי לקרא את פרק 3, אבל אני מבטיחה לקרוא כשיהיו לי הזמן והכח..) ושנה טובה לכולם ^_^

J e n i e

New member
אני בעד

וגם הייתי כותבת תגובה לפרק 3 ולבקשנ לעידוד אם האתר לא היה מוחק אותן במקום לשלוח.

למעלה