מי בעיניכם הכי חתיך ב--שר הטבעות?

moran500

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

moe777

New member
חאחלה שאלה !

חיחי, נערות, היכן אתן ? אראגורן הוא הגברי שבחבורה, לגולס הוא הבלונדיני, סאם הוא הדובון הנחמד (מצטערת על הדימוי המזעזע), פיפין הוא השובב, מרי הוא המצחיק, ופרודו הוא מממ... העיניים (!) שבחבורה. ...זו הייתה רשימת הגברים כפי שהם משתקפים בסרטים, אך התשובה מקרב השחקנים היא דפינטלי אליהו עץ, ...אין לי מושג עם זה קולע לתשובה, אך זוהי בחירתי.

moe777

New member
יופי דו, שוב שגיתי...

*אחלה (בכותרת) , ו*אם (בשורה האחרונה)

ת'אמת../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif

טווב(אני גם בפורום אורלנדו בלום....בנות-לא להתעצבן..צריך להיות ריאלים) טווב..באמת באמת..בסרט הכי חתיך הוא אראגורן..אני גם מעריצה מושבעת של לגולאס..אבל בסרט ויגו נראה יותר טוב.. בחיים זה אחרת..ושודדי הקאריביים אורלנדו תתיך בטירוף!!! טוב..אז בסרט-ויגו....בתכ'לס..רק אורלנדו!!!!!!!!!!!!!!!!!
שר הטבעות שולט!!
אורלנדו,אם האהבה הייתה פשע הייתי מקבלת עליך מאסר עולם

צודקת דווקא..

בסרט, וויגו חתיך לאללה!! אפילו יותר מאורלנדו.. כי לא יודעת.. אני אוהבת את אורלנדו בתור בלונדיני ככה עם שיער ארוך וחלק, אבל הרבה יותר יפה לו עם השיער הטבעי-כמו בשודדי הקארביים. ככה שוויגו נראה יותר טוב שם! רק שבסרט השלישי לקראת האמצע הוא כבר סירק את השיער שלו, והוא לא היה יותר רוטב ומתולתל.. אז זה קצת הוריד לו..

מספר אחת אצלי הוא

ויגו כמובן. אני מתה על המבטא של בילי ועל השיער של דום בטקסים{למשל באוסקר}.

nowhere woman

New member
הכי חתיך...

בילי!
בילי הוא הכי מתוק, הכי יפה, מבטא מדהיים
ובקיצור=
! אבל הרוב שם נראים טוב+... היום ראיתי את ויגו ב"קיץ שהלכו על הירח" והוא פשוט מדהים ביופיו!, יש לו מבט כזה... חוץ ממנו, גם אורלנדו בלום הוא חאתיך![אבל לא בתור לגולאס!], לשון בין לא חסר..., כנ"ל אלייז'ה ווד, דום הוא חמוד, איאן מק'קלן הוא מתוק[אבל בואו נגיד שהוא לא בדיוק נמצא בפנטזיות שלי!..] אבל הכי הכי זה גולום!

מיקה86

New member
ויגו,אלייז'ה,בילי

זאת השלישייה המנצלת. כמובן שגם אורלנדו מדהים,אבל רק בתור לגולאס,למרות שיש לו דיבור ממש יפה,משהו במבטא. בכל מקרה,ויגו "בהקיץ שהלכו על הירח" נראה מדהיםםםםםםםםםם וזה בכלל סרט יפה, וגם בג'י איי ג'ין הוא נראה טוב,רק בלי השפם הסדיסטי הזה.

פרפר15

New member
ללא ספק אורלנו בלום

דום ואלייזה מקום שני שון ובילי מקום שלישי

Lady of Buffdom

New member
ת'אמת

אין מישהו אחד בסרט שאני יכולה להגיד עליו שהוא הכי שווה. הקאסט מתהדר במבחר של שחקנים שווים (לא לפי סדר):
ויגו/אראגורן - למרות שבסרט הוא נראה יותר טוב מבמציאות, אני מאמינה למנהלת הפורום שאמרה שבמציאות הוא נראה אפילו עוד יותר טוב.
אורלנדו/לגולאס - הנה שחקן שיש לו בסרט יופי שונה לגמרי מבמציאות. אני מודה שבהתחלה חשבתי שאורלנדו נראה יותר טוב מלגולאס, אבל אח"כ הבנתי שבסרט פשוט יש לו יופי שונה, עדין יותר. בכל מקרה הוא שווה גם בסרט וגם במציאות.
אלייז'ה/פרודו - אמנם השחקן לא תמיד יוצא טוב בתמונות, אבל הוא בהחלט שווה, כנ"ל לגבי הדמות בסרט. הוא ממש חמוד בפנים ויש לו עיניים מדהימות. מבין שלושתם אין לי מישהו שאני מעדיפה יותר מהשאר, אבל הם הכי שווים לדעתי. חוץ מהם אני גם אוהבת את דומיניק/מרי - פשוט חמוד! בילי/פיפין - במציאות הוא נראה טוב יותר מבסרט. שון/סאם - גם מאוד חמוד, ובתמונות של השחקן כשהיה רזה יותר הוא ממש נראה טוב.

Kasandra666

New member
ויגו כמובן../images/Emo99.gif

אני: היי מה את חושבת שאת עושה?!?!?!?!
תרדי ממנו מיד!!!
וגם אורלי חמוד...

למעלה